Tron Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Az önce mail adresime "beni de kapatın" diye bir mail geldi. Sizinle paylaşmak istedim. Sayın Yetkili,,, Kendi kanaatimce, kapatılmamın ülkem, devletim ve insanlık adına çok yerinde bir karar olacağını düşünüyorum. Bugun piyasaları 1 tane kendini bilmez insan mahfetti... Benim oldugu gibi sizinde çocugunuzun ekmeği ile oynadı... Bu atılma destek verin sanal alemde tepkinizi koyun...! Zaten Ak parti piyasanın kötü gidişatını birilerinin üzerine kakalamaya çalışıyordu. O birini sonunda buldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 biraz zaman tanıyın da unakıtan son kez sınır vergilerini düşürüp oğluna kıyak yapsın ekonomiyi falan düzeltsin bizi kurtarsın. sonra kapatırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 böyle derinliği olmayan borsacıklarda,birilerinin sürekli ganimet vurmaya çalıştığı borsacıklarda açıkçası şaşırılmayacak durumdur..k.ırak a girilir borsa düşer,kapatma davasında düşer,başbakan aksırır düşer,abd ekonomisi durulur düşer,iran bikbik yapar düşer... eee düşerse düşsün be,ben ekmeğimi borsada toto oynayarak çıkarmıyorum,bahaneye bak,borsa düşermiş..her fırsatta düşüyo zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Düşse neyime düşmese neyime, ne borsade param var ne bonom. Bütün birikimimiz son 3 senede eridi. Birazda siz kaybedin anasını satayım. Birazda devr-i AkP'nin sefahatini sürenler kaybetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 akp'nin ve onu destekleyenlerin genel politik tutumu, abd'nin üzerinde uzmanlaştığı ve kapitalizmin ustası olduğu "imaj" ve "bilinçaltı" politikası. danışmanları arasında bu konuda tecrübeli sosyologlar ya da psikologlar var herhalde bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 zaten kapanmis olani biz nasi kapiyalim he sip sak kapatma servisimiz var fotosoptan kapariz direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 http://www.benidekapatin.com sitesi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 arjantin said: böyle derinliği olmayan borsacıklarda,birilerinin sürekli ganimet vurmaya çalıştığı borsacıklarda açıkçası şaşırılmayacak durumdur..k.ırak a girilir borsa düşer,kapatma davasında düşer,başbakan aksırır düşer,abd ekonomisi durulur düşer,iran bikbik yapar düşer... eee düşerse düşsün be,ben ekmeğimi borsada toto oynayarak çıkarmıyorum,bahaneye bak,borsa düşermiş..her fırsatta düşüyo zaten... Arada bir ekmek lafı geçti de yazayım dedim. 300 gr.lık ekmeğin yeni fiyatı 800.000 eski Türk Lirası olmasını istiyormuş fırıncılar. Gerçi enflasyon yok ülkede ama 500.000 eski Türk Lirası'ndan 800.000 esk Türk Lirası'na çıkıyor ekmek haberiniz ola.. Beni de kapatın yemek yemeden yaşamak isityorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ekonomi global olarak sıkıntıda ya, neyse.. millete sorarsan "sorun yok canııım" diyorlar. "cari açık olm.." diyecek oluyorum ama pek izin vermeden cümleme "yok sorun değil o!" diyorlar.. ben bişi demiyorum artık ama böle giderse hazirana öperler gibi bir düşünce geziniyor.. ama söylemiyorum bişi, ben bişi demedim! arada öle bi tilki geliyor işte aklıma.tilkileniyorum birazcık. tilki tilki döviz kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ben paşayım, sen paşasın, hepimiz paşayız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 kapanmak güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 reklam amaçlı mail toplama sitesi gibi gözüktü nedense : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frenbalatasý Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Kemal unakıtan değilmiydi "kitapçık değil ansiklopedi atsan ekonomiye bişey olmaz" diyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ahahah iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Bu AKP ve AKP'liler nasıl oluyor da hep mağduru oynuyorlar ya. Deliriyorum sinirimden. Duygu sömürüsüyle, din sömürüsüyle ceplerini dolduruyorlar, Türkiye Cumhuriyeti'ni yaralıyorlar. Nefret ediyorum hepsinden ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Yapılanları görüp de elinin kolunun bağlı kalması kadar korkunç birşey yok. Body Snatchers diye bi film vardı, hatırlar mısınız, uzaylılar dünyaya iniyor, insanları öldürüp yerlerine geçiyorlar. Herkes bir bir uzaylıya dönüşüyor ve kendilerinden olmayanların peşine düşüyor, herkesi kendilerinden yapmaya çalışıyorlar. Memleketi gördükçe aklıma o film geliyor. Ağla nileppezdel, açılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Tron said: Az önce mail adresime "beni de kapatın" diye bir mail geldi. Sizinle paylaşmak istedim. Sayın Yetkili,,, Kendi kanaatimce, kapatılmamın ülkem, devletim ve insanlık adına çok yerinde bir karar olacağını düşünüyorum. Bugun piyasaları 1 tane kendini bilmez insan mahfetti... Benim oldugu gibi sizinde çocugunuzun ekmeği ile oynadı... Bu atılma destek verin sanal alemde tepkinizi koyun...! gemiciktir o gemicik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 yemişim ekonomiyi AKP kapatılsın o zihniyet devletin başından gitsin ben açta gezerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 GwindonSurion said: yemişim ekonomiyi AKP kapatılsın o zihniyet devletin başından gitsin ben açta gezerim böyle bir millet ile bu mümkünmü sence? Bu kadar gerizekalı insan toplulugu varken o AKP hiç bişi olmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 nileppezdel said: Bu AKP ve AKP'liler nasıl oluyor da hep mağduru oynuyorlar ya. Deliriyorum sinirimden. Duygu sömürüsüyle, din sömürüsüyle ceplerini dolduruyorlar, Türkiye Cumhuriyeti'ni yaralıyorlar. Nefret ediyorum hepsinden ya :( Eğer Medya görevini düzgün yapsa. Yalakalanmayı bıraksa bunların hiç birisi olmas ama işte medya bile adamların elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 feto sana ne kadar para verdi lan Tron edit : nickine acıdım , pek severdim Tron filmini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 kapatalım anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 tamam konuyu kapatarak başlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar