asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 oldurt o zaman sdf üstündeki baskıyı arttıralım hadi, yetmiyordur bu kadarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 6 gün kalmış neredeyse vay be. geçen seneki okunmuş prinç muhabbetleri dünmüş gibi geldi de aklıma, ne çabuk geçmiş zaman : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 6 güne kurtuluyorum yuppiii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 off cidden ya. tam kurtulmak olucak. bıktım artık. herkes gelip nası durumlar falan diye soruyo. cevap vermekten bıktım. vermesem üstüme geliyolar demekki kötü falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bi daha uğramam. işiniz zor. şimdiden geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Valla sınavdan sonra telefonumu kapatıcam direk. Armasınlar. İyi geçerse açarım ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ahah aynen bende öyle yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Toptan Allah kolaylık versin. valla hatırlıyorumda , sınava girdiğim günün akşamı bi yayıldım o zamandan beri sefa pezevengi modu on dolaşıyorum.:D okuldan atıcaklar yakında heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yannız pati ortalamanın cok üstünde. sanırm en kötü benim 250 civarındayım.daha düşüünü göremedim buralarda,moralim bozuluo hemen cıkıyorum egitim bölümünden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ben de öyleyim merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 yarısı yalan zaten fasdasd /vın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 fen 2 im rezalatti dün 28 e 2 geldi mat 2 mat 1 düstü bu seferde pfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 kurtuluyosunuz lan bitiyo işte sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 leyn bisi sorcam bunlar bana giris karti falan yolluyor muydu? gecen seferlerde yollamislardi diye hatirliyorum. bide sinav ne zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 -Neiloth- said: yannız pati ortalamanın cok üstünde. sanırm en kötü benim 250 civarındayım.daha düşüünü göremedim buralarda,moralim bozuluo hemen cıkıyorum egitim bölümünden :P dsdsfsg benim de çok iyi değil. boşver takma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Quibble said: leyn bisi sorcam bunlar bana giris karti falan yolluyor muydu? gecen seferlerde yollamislardi diye hatirliyorum. bide sinav ne zaman ? yolluyolar. pazar günü. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 post kasma leyn :P:P:P:P sdfsdfsdfds. koptum. tesekkur ederim =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 geçen senekinden iyi yalnız sahiden patinin ortalaması. max 260 falandı omfg sınırımız, şimdi 27.5 net yetersiz falan diyorsunuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 280 yaptım bugünde ama ilk bölüm düştü türkçeden 3 yanlış yaparsam düşer tabi pehey gerçi güvender denemeleri bide kolay oluyo seviyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 öss 2006'yı çözdüm de sinirlerim iyice gerildi. hani hata yapılır da bu kadar mı yapılır anasını satim 2. bölümdeki işlem sorusunu bile yanlış yapmışım. dikkat olayını bi türlü aşamadım inşallah sınavda konsantre olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 fen bilimlerinin 240'ı diğer dershanelerin 275'ine denk. ben 250 yapıyorum. 285-290 demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 o kadar da değil be ama bi 15-20 puan eklersin daha normal sınavlara göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 288 yaptım ben de 2007 öss'den. türkçe ve sosyal'i iyi dayamışlar. sınav genel olarak kolay gibi duruyor ama çok kolay değil bence. arada zor sorular var, hızı ölçmüş gibi biraz. inş öss 2008'de de aynı puanı yaparım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bu gibi detaylara takılıp da kendinizi herhangi bi seye gore kıyaslamayın,kendinizle yarısın kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Deacon said: 288 yaptım ben de 2007 öss'den. türkçe ve sosyal'i iyi dayamışlar. sınav genel olarak kolay gibi duruyor ama çok kolay değil bence. arada zor sorular var, hızı ölçmüş gibi biraz. inş öss 2008'de de aynı puanı yaparım sdfsd geçen sene say-2 288 yaptın ve bu sene bi dahamı giriyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar