Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

offf az kaldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
off cidden ya.
tam kurtulmak olucak.
bıktım artık. herkes gelip nası durumlar falan diye soruyo. cevap vermekten bıktım. vermesem üstüme geliyolar demekki kötü falan diye.
Mesaj tarihi:
Toptan Allah kolaylık versin. valla hatırlıyorumda , sınava girdiğim günün akşamı bi yayıldım o zamandan beri sefa pezevengi modu on dolaşıyorum.:D okuldan atıcaklar yakında heheh
Mesaj tarihi:
-Neiloth- said:
yannız pati ortalamanın cok üstünde.
sanırm en kötü benim 250 civarındayım.daha düşüünü göremedim buralarda,moralim bozuluo hemen cıkıyorum egitim bölümünden :P

dsdsfsg benim de çok iyi değil. boşver takma.
Mesaj tarihi:
öss 2006'yı çözdüm de sinirlerim iyice gerildi. hani hata yapılır da bu kadar mı yapılır anasını satim 2. bölümdeki işlem sorusunu bile yanlış yapmışım. dikkat olayını bi türlü aşamadım inşallah sınavda konsantre olurum.
Mesaj tarihi:
288 yaptım ben de 2007 öss'den. türkçe ve sosyal'i iyi dayamışlar. sınav genel olarak kolay gibi duruyor ama çok kolay değil bence. arada zor sorular var, hızı ölçmüş gibi biraz. inş öss 2008'de de aynı puanı yaparım sdfsd
Mesaj tarihi:
Deacon said:
288 yaptım ben de 2007 öss'den. türkçe ve sosyal'i iyi dayamışlar. sınav genel olarak kolay gibi duruyor ama çok kolay değil bence. arada zor sorular var, hızı ölçmüş gibi biraz. inş öss 2008'de de aynı puanı yaparım sdfsd

geçen sene say-2 288 yaptın ve bu sene bi dahamı giriyosun?
  • Yeni Oluştur...