_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Hadi ya oha iyiymiş lan.Ama çözdüm artık o soruları : ) Normal sorular arıyorum ben çok sağlam olmasını istemiyorum ya 1 hafta kala kastırmak istemiyorum yani kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 mef in denemeleri o zaman =D ne çok kolay ne çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ulan finalin bugünkü sınavı kazıkmıydı ben mi sıçtım eheh var mı giren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bugün ki normaldi bence ama diğerlerine göre çok kolaydı =).Son zamanlarda bokunu çıkarmışlardı yani ben en son sınavdan çıktım hatta.Yine de benim de iyi geçmedi ya bu sınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben şu final dersanesini hiç sevmiyorum. belki antalyanın neredeyse en büyük binasını dersane yapıp öğrencileriyle 1gr ilgilenmedikleri içindir. ama şunu biliyorum ki çok gereksiz bi dersane bizim burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yarın kardeşimin oks'si var heyecanlanmış kız bende gidicem yarın onla bakalım neler olcak (biliyorum bu öss topic'i) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ben öss öncesinde kusmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bana hiç etki etmedi öss geçen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben son ses acdc dinleyerek gittim sınava. sınavda motor bozulur gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben de hiç heyecan yapmamıştım. yeni sistemin ilk mağdurlarından idim ama gayet de relax takılıyodum fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bu arada özel ders aldığım hoca öss günü ve össden önceki akşam yemeğinde neler yenilse, neler yapılsa iyi olur diye bir program önerdi. üşenmezsem yazıcam bi gün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 2006da mı girmiştin sen de? ben acayip rahat girmiştim sınava ya böyle eller cepte sanki arkadaşla buluşmaya gidiom fln ağızda sakız ıslık çalıom fln :F annem öldürüyordu kaç kere :F soruolar sınav nasıl geçti[hatırlamıyordum ntvde cevaplar fln verilio ya] diom hatırlamıom valla billa, kötü geçti de kıvırmaya çalışıyorum sanıyorlarmış :) çok rahat bir insanım, öyle fazla kasmayın gözünüzde büyütmeyin, normal dershane denemelerine gidiyor gibi gidin, dershane denemelerinde ne yapıyorsanız onları yapın fantazi olaylarına girmeyin rahat olun millet heyecan yapıo orada kaybedio siz rahat olmaya çalışın millete takarsınız :) edik: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Burax said: 2006da mı girmiştin sen de? ben acayip rahat girmiştim sınava ya böyle eller cepte sanki arkadaşla buluşmaya gidiom fln ağızda sakız ıslık çalıom fln :F annem öldürüyordu kaç kere :F soruolar sınav nasıl geçti[hatırlamıyordum ntvde cevaplar fln verilio ya] diom hatırlamıom valla billa, kötü geçti de kıvırmaya çalışıyorum sanıyorlarmış :) çok rahat bir insanım, öyle fazla kasmayın gözünüzde büyütmeyin, normal dershane denemelerine gidiyor gibi gidin, dershane denemelerinde ne yapıyorsanız onları yapın fantazi olaylarına girmeyin rahat olun millet heyecan yapıo orada kaybedio siz rahat olmaya çalışın millete takarsınız :) edik: imla aynen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 dershane denemesinde yeterli yapamıosak nolcak :D son 3 sınawdır 65 lere düşmüştüm bu sınaw tekrardan 278 say-2 yaptım 281-82 lazım.. BoaCh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ben çok rahatım şu an. son 1 aydır bi bok yapmadım resmen gevşek gevşek geziyorum. bütün sene kimsede kalmadım falan ama son 2 haftadır gidiyorum arkadaşlara sabahlara kadar pes falan aferin bana. Sınavın da ağzına edeyim, abartmaya gerek yok. İyi kötü bişiler yapcaz işte sanki herkes üni mezunu. Doğru yolu buldum fazla kasmaya gerek yok. Saygılar - Mahallenin Delisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 2007 össinden 289 yaptım oh bea :D. Giden puanlar da coğrafyadan. Keşke geçen sene girebilseydim epf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 iimiş. ben daha çözmedim çözerim bi kaç güne. bugünkü denemem say1 272 say2 262 fazla beklemem şahsen sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Sage said: 2007 össinden 289 yaptım oh bea :D. Giden puanlar da coğrafyadan. Keşke geçen sene girebilseydim epf. öyle olmuyo ya :) sınav farklı bi ortam. genelde herkes bi önceki yıl için diyor bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Abi zaten son denemelerde 278-80 civarı. İşlem hataları olmasa 88-90 a çıkıyordu zaten. Bu sınavda 1 tane işlem hatası yaptım (3/4 4/3 ü işaretlemişim) Beni mutlu eden az işlem hatası yapmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 haftaya mı bu sınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ben de dün sabah 2007 öss'yi çözmüştüm, 286 geldi puan ama pek ciddiye almadım açıkçası, geçen sene girdiğim bir sınav, bilinç altımda soruların cevapları vardır mutlaka :P öss'de 80'i geçebilirsem çok güzel olcak. Fly // evet, haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Fly said: haftaya mı bu sınav haftaya. ya ben bi garibim yüksek gelcek yada düşük gelcek diyemiyorum. geçen sene 35 puan fark yaratmıstım. bakalım bu sene nolucak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 urmesque said: iimiş. ben daha çözmedim çözerim bi kaç güne. bugünkü denemem say1 272 say2 262 fazla beklemem şahsen sdfgs vaay, bunu üstüne +35 bekliyoruz o zaman mümkünse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 hahaha olmaz bu sene o kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Olur oluurrr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar