Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

offf az kaldı

TheRaskol

Öne çıkan mesajlar

2006da mı girmiştin sen de?
ben acayip rahat girmiştim sınava ya böyle eller cepte sanki arkadaşla buluşmaya gidiom fln ağızda sakız ıslık çalıom fln :F
annem öldürüyordu kaç kere :F
soruolar sınav nasıl geçti[hatırlamıyordum ntvde cevaplar fln verilio ya] diom hatırlamıom valla billa, kötü geçti de kıvırmaya çalışıyorum sanıyorlarmış :)
çok rahat bir insanım, öyle fazla kasmayın gözünüzde büyütmeyin, normal dershane denemelerine gidiyor gibi gidin, dershane denemelerinde ne yapıyorsanız onları yapın fantazi olaylarına girmeyin rahat olun
millet heyecan yapıo orada kaybedio siz rahat olmaya çalışın millete takarsınız :)

edik: imla
Sosyal ağlarda paylaş

Burax said:
2006da mı girmiştin sen de?
ben acayip rahat girmiştim sınava ya böyle eller cepte sanki arkadaşla buluşmaya gidiom fln ağızda sakız ıslık çalıom fln :F
annem öldürüyordu kaç kere :F
soruolar sınav nasıl geçti[hatırlamıyordum ntvde cevaplar fln verilio ya] diom hatırlamıom valla billa, kötü geçti de kıvırmaya çalışıyorum sanıyorlarmış :)
çok rahat bir insanım, öyle fazla kasmayın gözünüzde büyütmeyin, normal dershane denemelerine gidiyor gibi gidin, dershane denemelerinde ne yapıyorsanız onları yapın fantazi olaylarına girmeyin rahat olun
millet heyecan yapıo orada kaybedio siz rahat olmaya çalışın millete takarsınız :)

edik: imla

aynen...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok rahatım şu an. son 1 aydır bi bok yapmadım resmen gevşek gevşek geziyorum. bütün sene kimsede kalmadım falan ama son 2 haftadır gidiyorum arkadaşlara sabahlara kadar pes falan aferin bana. Sınavın da ağzına edeyim, abartmaya gerek yok. İyi kötü bişiler yapcaz işte sanki herkes üni mezunu. Doğru yolu buldum fazla kasmaya gerek yok.

Saygılar - Mahallenin Delisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...