Bone Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ATV idi sanıyorum. Kurt Kapanı diye bir film oynatıyordu. Tanımlamasında "Muay That bilen Kham vıdı vıdı yapıyor ve olaylar gelişiyor" tarzından birşeyler saçmalamışlar ama, film daha ziyade 13. Savaşçı, Yüzüklerin Efendisi, Eragon gibi epik fantastik bir filmdi. Karakteri de çok beğenmiştim. Adı ne ki bu filmin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 google it plx Wolfhound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Sailor said: google it plx git pencereden atla beni yorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ben izleyemedim filmi ama dikkatimi benimde çekti film. iyi ki hatırlattın bende arayayım bulursam hemen yazıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 sailor zaten yazmış görmedim pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Volkodav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?11,2978378 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar