Osso Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 adamınbiri said: bikere rüyamda biri ayağıma tekme atmıştı kalktığımda ayağım çok acıyodu pisikolocik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Bu olay uzerine calisan bilim adamlari var, bir sekilde beyni cozebilirse , yani hayal dunyasinda olmayan birseyi oluyormus gibi size hissetirmeye basarirlarsa, su filmlerde gordugumuz hologram odalari falan gercek olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 karabasan faktörü de var =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Osso said: adamınbiri said: bikere rüyamda biri ayağıma tekme atmıştı kalktığımda ayağım çok acıyodu pisikolocik belkide o olay gerçekti bende kutsal bi insanım ? alla alla yaaa.HIH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 çok zevkli oluyo böle düşücek gibi olunca :D nadirde olsa oluyo, ama yatagı sallanıo sanıp deprem oluyo zannetmek sık sık başıma gelio bu aralar bide depremden deli gibi korkan birisi olunca :S :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 adamınbiri said: Osso said: adamınbiri said: bikere rüyamda biri ayağıma tekme atmıştı kalktığımda ayağım çok acıyodu pisikolocik belkide o olay gerçekti bende kutsal bi insanım ? alla alla yaaa.HIH çok gerçekçi rüya gördüğümde canım acıyorsa zaten acıyla hemen kalkıyorum ve her tarafım ağrıyor oluyor. kötü rüya berbat bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Kartan said: Rüyamda yüksek bir yerden düştüğümü görüp uyanınca kendimi yerde bulduğum olmuştu bir kere... e sen düşmüşsün.. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 peki bende arada çarpılarak uyanıyorum. Böyle titreyerek çarpılmış gibi hissederek uyanıyorum bunu da açıklayın. (not uyur gezerlik de var.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanity Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 dasaaa said: adamınbiri said: Osso said: adamınbiri said: bikere rüyamda biri ayağıma tekme atmıştı kalktığımda ayağım çok acıyodu pisikolocik belkide o olay gerçekti bende kutsal bi insanım ? alla alla yaaa.HIH çok gerçekçi rüya gördüğümde canım acıyorsa zaten acıyla hemen kalkıyorum ve her tarafım ağrıyor oluyor. kötü rüya berbat bişi ahhaha aynı yanılgıya kaç kişi düşmüş. canınız rüya sebebiyle acımıyor,uyurken ayagınızı biyere çarpıyorsunuz yada ayagınız yada bir uzvunuz belirli sebeplerden dolayı agrıyor ve rüyanızada böyle giriyor. yani rüya sebep degil sonuç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ne işin var senin konu dışına dönsene burası kişisel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Lise yıllarımda sık sık ayakkabımın tekini kaybettiğimi görüyordum okulda, çok utanıyor deli gibi arıyordum, bir de iğrenç iğrenç ( ama hep farklı türlerden ) böcekler görüyordum. Psikolojik olduğunu, yaşanılan stresler, bilincimizde bile olmayabilen korkularla ilgili olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ruh bedenden geçici olarak yüksliyo, sonra aniden geri düşüyo. geri düşmezse ve bilincinde açıksa astral seyyahat yapıp bayanların soyunma odalarını dikizleyebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 çift gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Bazen de rüyanda tuttuğun şeyler sanki gerçemiş gibi gelio. Mesela rüyamda cebimde bi tomar param var(ama öyle böyle değil sankim gerçek)Tam elime alıcam uyanıyorum.Hemen ceplerimi falan kontrol ediom ve sonra. W T F Ha bide bazen rüyanda yediğin şeylerin o an tadını alır gibi oluyosun,Güzel bi histir ki bi akşam rüyamda yediğim kurufasülye yi daha hiç bi yerde yemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 said: Bazen de rüyanda tuttuğun şeyler sanki gerçemiş gibi gelio. Holy Shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar