CaNNi Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 count to siks and day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ayının bakış inanılmaz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 reklam için intihar eden adam değil mi bu sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 kurt çobanı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Did he drop any good loot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Müzikle ilgili olupta hayatının bir bölümünde Nirvana'ya hayranlık beslememiş kimse yoktur,fakat başka gruplarla ve müzizyenlerle tanışınca Nirvana'nın ne kadar basit olduğu ortaya çıkıyor. Şarkıları tartışmasız güzel fakat bir yerden sonra insanın müzik ihtiyacını karşılamıyor. Ortaokulda ve Lise1 dönemlerinde tüm gün Nirvana dinlerdim,şimdi Nirvana çalan ortamda Mp3'ümü çıkartıyorum başka birşey dinliyorum kulaklıktan,yani böyle hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar