aquatik Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Her postun sonuna postu kimin attığını yazıyorlar hehe.. şirin oluyor...Sanırım biri banlanınca diğerleri de banlanmaya razı oldukları için açmışlardır böyle acc. Misal, 'birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için' gibi hehehe... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Birimiz hepimiz,hepimiz birimiz için olayına inanan kişiler omuz omuzadaki dörtlü onların yanına halt yemiş hepsini tanırım zaten onlara ben tavsiye ettim ve hayır banlanmalarına sebep olacak bir şey yapmayacak kadar düzgünler ve dip not fake değiller inan yada inanma sana bişey ispatlamak zorunda değiller ben biliyorum onlar biliyor bu yeter :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_E_G_A Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Archiecim anlatmış bizim yerimize bizden öyle bir sorun çıkmaz bu arada B-Burçin_E-Emel_G-Gamze_A-Alp ben E harfiyim :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 ooo emel iyidir bi tek o alp çıkıntı yapmış o da aylin falan olsa mükemmel olcakmışsınız. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Alp üçünbirimi oluyo şimdi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 iyiymiş=) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olasýlýksýz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 hosgeldınız o zaman... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 alp erkekmi ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 upsss :( soryy Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 hoşgeldiniz dieceğidim de :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.