jonq Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Board alınırken hangi chipset daha iyi performans saglar.. Yeni board alıcamda chipset de kararsız kaldım. Daha önce intel ve via kullandım. 2 sinde de farklı durumlarda sorun yasadım Bunun yanında Nvidia nın cıkardıgı Nforce kullanan veya deneyen varmı ? Nforce hakkında burdan bilgi edinebilirsiniz. http://proje.bitek-o.org/biteko2002/BH9LVVCRDL/nforce.htm[hline]*This is my gift and my curse* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Bunlar dönem dönem değişiyor. Her ne kadar herkes "ben bunu kullanıyorum bu daha iyi" muhabbeti yapsa da gerçek intelin şu anda önde olduğudur. Eğer olaya oyun oynama açısından bakıyorsan AMD nForce daha iyi derim. Intelin şu anda önde olmasının nedeni yeni Cıkardığı CPUları ve RDRamleridir ki inanılmaz pahalı fiyatlarda oyun oynamak için o paralar verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Amd nForce için Asus, MSI ve EPOX' a bak. İhtiyacına göre seçebilirsin. Intel için kesinlikle ve kesinlikle Asus tercih sebebidir. Açıkcası hiç yüzümü kara çıkartmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Oyun ağırlık dusunuyorum. Asus board , AMD ve Nforce chipset i ile cok iyi performans alınabilir yani.[hline]*This is my gift and my curse* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Genelde testler çok iyi diyor ve Asus bugune kadar benim hiç yüzümü kara çıkartmadı. Ayrıca bilgisayar satan arkadaslarım da Asustan cok memnun olmalarının yanında AMD chipsetli Asuslardan da cok memnunlar. O yuzden bence iyidir ama bilgisayar almak isteyen bir paticik üyesine yazılan cevaplarda Asusta problem yaşadığını söyleyen biri vardı istersen ona da bir sor ne tür bir problem yaşadığını. Linki burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 epox Nforce2 ler çok iyi ve sorunsuz zaten amd kullanmak istiyosan başka birşeye bakmanın anlamı yok ben nforce1 kullanıyourum asus A7N266-E bir yıl oldu alalı allah nazardan saklasın hiç sorun çıkarmadan çalışıyo[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 epox un EP-8K9A3 modeline bi göz at iiydi baya raid e kadar herşeyi var .. şu anda down sanırım qpox un sitesi veya ben giremiorum girebilirsen bakarsın ben şimdi vermiim giremediim link i hehe[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 lol ![hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar