Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RTE Der Ki:

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

said:
Mehmet Gül'ün cenazesine katılan TBMM Eski Başkanı ve Manisa Milletvekili Bülent Arınç gazetecilerin sorularını yanıtladı, "Ölüm en büyük gerçektir. Bunu savcı da bilmeli, herkes de bilmeli" dedi.

Arınç sözlerini şöyle sürdürdü, 'Cenaze en büyük hatiptir. Susar ama çok şey söyler'.

Abi bu ne demek? Bundan önceki soruyu öğrenmek lazım ama tabi burda medyanın bir hıyarlığını seziyorum. "Yargıtayın kararına rağmen olağanüstü toplantı yerine neden cenazeye geldiniz?" tarzı bir soru sorduysalar normal, ama yok "yargıtayın kararı hakkında ne düşünüyorsunuz" ise soru bu adama dava açılmalı cidden
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
said:
Mehmet Gül'ün cenazesine katılan TBMM Eski Başkanı ve Manisa Milletvekili Bülent Arınç gazetecilerin sorularını yanıtladı, "Ölüm en büyük gerçektir. Bunu savcı da bilmeli, herkes de bilmeli" dedi.

Arınç sözlerini şöyle sürdürdü, 'Cenaze en büyük hatiptir. Susar ama çok şey söyler'.

Abi bu ne demek? Bundan önceki soruyu öğrenmek lazım ama tabi burda medyanın bir hıyarlığını seziyorum. "Yargıtayın kararına rağmen olağanüstü toplantı yerine neden cenazeye geldiniz?" tarzı bir soru sorduysalar normal, ama yok "yargıtayın kararı hakkında ne düşünüyorsunuz" ise soru bu adama dava açılmalı cidden

+1

biz severiz koca konuşmadan bir bölüm alıp öne koymayı, nerde nasıl hangi olay üzerine sçylendiğini bilmeden birde bunun üstüne ya allah diye gideriz :D
Sosyal ağlarda paylaş

Çokakıllıadam said:
http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=3&haberid=533137

Burdada Bülent Arınç adam ol ölürsün diyor heralde Savcıya, anlayamadım.

AHAHAHAHHAHAHAHAHAA
AHAHAHAHAHAHHAHA
AHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAH
AHAAHAHA
AHAHAHA
AHAHA
AHA
AH

salak ya
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadıgım, yigidin malı meydanda olur, bunlar da yigidiz biz diye geciniyolar
e ne korkuyosun sen kapatma davasından? yanlış bişey yapmıyosan delikanlı gibi gider savunursun kendini, hiç de bidibidi etmezsin
haa götün sıkıştıgına göre bi yanlısın var gocunuyosun, kendini belli ediyosun
Sosyal ağlarda paylaş

bülent arınç saçma sapan konuşmuş. gerçi akp nin kendi tayfasından böyle boş tehditler gelmesi, partinin bu son gelişmeler karşısında ne derece yusuf attığınıda gösteriyor.
her ne kadar gül ne kaybederiz ne kazanırız tarzı şeyler söylemiş olsa da, daha satılmamış toprakları, özelleştirilmemiş şirketleri kaybedecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...