eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Az önce inanılmaz bir laf etti şanlıurfa da kadın kolleri kongresinde konusuyor adam inanılmaz sallıyor ama bir lafı müthişti: BİZ PARAYI KADINA VERİYORUZ ÇÜNKÜ ERKEK KUMARA, PKK'YA, SİLAHA VERİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 doğuda kadına para veren adamın anlını karışlarım ben yalan yalan yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 bu laf %10 kadın oyu getirse al sana %57 oy helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 leyla>mehdi tansu>özer doğru demiş hey yavrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=3&haberid=533137 Burdada Bülent Arınç adam ol ölürsün diyor heralde Savcıya, anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 aynen öyle diyor müritlerine de git öldür diyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 adamı kafir ilan ettiler ya. ben şaka diye yazıyordum resmen gerçek oıldu. X( bakalım yarın hangi saçmalıklar çıkacak piyasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Bu mehmet gül kievde ölen eski MHP milletvekili mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 haha konuşma özürlü lan bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Biz beynimizi aldırdık çünkü ağırlık yapıyordu gibi bir şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 said: Mehmet Gül'ün cenazesine katılan TBMM Eski Başkanı ve Manisa Milletvekili Bülent Arınç gazetecilerin sorularını yanıtladı, "Ölüm en büyük gerçektir. Bunu savcı da bilmeli, herkes de bilmeli" dedi. Arınç sözlerini şöyle sürdürdü, 'Cenaze en büyük hatiptir. Susar ama çok şey söyler'. Abi bu ne demek? Bundan önceki soruyu öğrenmek lazım ama tabi burda medyanın bir hıyarlığını seziyorum. "Yargıtayın kararına rağmen olağanüstü toplantı yerine neden cenazeye geldiniz?" tarzı bir soru sorduysalar normal, ama yok "yargıtayın kararı hakkında ne düşünüyorsunuz" ise soru bu adama dava açılmalı cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Ardeth said: said: Mehmet Gül'ün cenazesine katılan TBMM Eski Başkanı ve Manisa Milletvekili Bülent Arınç gazetecilerin sorularını yanıtladı, "Ölüm en büyük gerçektir. Bunu savcı da bilmeli, herkes de bilmeli" dedi. Arınç sözlerini şöyle sürdürdü, 'Cenaze en büyük hatiptir. Susar ama çok şey söyler'. Abi bu ne demek? Bundan önceki soruyu öğrenmek lazım ama tabi burda medyanın bir hıyarlığını seziyorum. "Yargıtayın kararına rağmen olağanüstü toplantı yerine neden cenazeye geldiniz?" tarzı bir soru sorduysalar normal, ama yok "yargıtayın kararı hakkında ne düşünüyorsunuz" ise soru bu adama dava açılmalı cidden +1 biz severiz koca konuşmadan bir bölüm alıp öne koymayı, nerde nasıl hangi olay üzerine sçylendiğini bilmeden birde bunun üstüne ya allah diye gideriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 bülent arınç olunca söz konusu demiştir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Çokakıllıadam said: http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=3&haberid=533137 Burdada Bülent Arınç adam ol ölürsün diyor heralde Savcıya, anlayamadım. AHAHAHAHHAHAHAHAHAA AHAHAHAHAHAHHAHA AHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAH AHAAHAHA AHAHAHA AHAHA AHA AH salak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Bir daha tekrarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 40 yildir siyaseti takip ederim boyle angut gormedim arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 benim anlamadıgım, yigidin malı meydanda olur, bunlar da yigidiz biz diye geciniyolar e ne korkuyosun sen kapatma davasından? yanlış bişey yapmıyosan delikanlı gibi gider savunursun kendini, hiç de bidibidi etmezsin haa götün sıkıştıgına göre bi yanlısın var gocunuyosun, kendini belli ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuşmasının bütününü okumak lazım yani 2 satır alıntı ile yanlış yorumlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 bütün kadınlardan değil zaten, evlerinde şiddet gören ezilen kadınlardan bahsediyor da bunu söyleyiş biçimi çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Absolut said: Konuşmasının bütününü okumak lazım yani 2 satır alıntı ile yanlış yorumlanabilir. absoult eğer arınç tan bahsetmiyorsan canlı izledim tayyipin konusmasını yani öyle tam olunca farklı anlasılacak bi durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bülent arınç saçma sapan konuşmuş. gerçi akp nin kendi tayfasından böyle boş tehditler gelmesi, partinin bu son gelişmeler karşısında ne derece yusuf attığınıda gösteriyor. her ne kadar gül ne kaybederiz ne kazanırız tarzı şeyler söylemiş olsa da, daha satılmamış toprakları, özelleştirilmemiş şirketleri kaybedecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 kimi cümleler çok rahat çekmek istediğin yere çekilebilir, kimileri de her şekilde kıvırılabilir.. erbakan zamanında neler dedi kıvırdı sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar