Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 WotLK'da Polar Bear geliyor mount olarak, kasmayın boşuna :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 suda gidebilicekse gelsin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 roll a druid mate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Ben 1 hafta diye biliyordum, 3 günmüş. Daha güzel yaws. Ama ben hiç ZA'ya gidemedim :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 En güzel alien factionda Deathcharger kapmak bearmış hedeymiş mübarekin yanında spectral tiger bile sönük kalıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 100 kere kestim dusmedi uzaylimla ./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 hastayım su hayvana ama hiçbi zaman nasip olmıcak malesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Miraul said: 100 kere kestim dusmedi uzaylimla ./ Senin bl de doomedde saman yokmuydu oysa onda vardı ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Regalya said: En güzel alien factionda Deathcharger kapmak bearmış hedeymiş mübarekin yanında spectral tiger bile sönük kalıyor :) allysan tabi.. hordesan 10 kişinin 9 u anlamaz eşşeğinin farkını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bende bir ay aralıksız deathcharger farmladım kılıç bile düştü o düşmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rejvak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Eğer Dps iniz yeterliyse 3 healer lı bir setup değil ise 2 healerlı bir setup 1 prot Warrior 1 Feral tank şeklinde tank kombinasyonuyla (İlk Druid tankın targeti kesilip tank cat form da DPS'e devam edicek)2 shaman (1 Resto kesinlikle 1 enhancement yada Elemental)geri kalan 6 kişi ise aldığınız 2. Shamanın spec'ine uygun olarak (Elementalse caster ağarlıklı enhancement ise melee ağarlıklı) kurulan setupla rahatça alınabilir en azından biz öyle yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Sparkcaster said: bende bir ay aralıksız deathcharger farmladım kılıç bile düştü o düşmedi Kılınç derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 barons runeblade'i diyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 epics two handed düşüyordu sanırım ondan nelf rogue un üstü biraz düzelsin gidip ben de farmlıcam deathchargerı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 düşüyomu hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Deathcharger'i diyorsan (War Bear'i da diyorsan :) ) dusuyor evet. Surekli rollda kaybediyorum anasini satiim, pzt kismet bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ayiyi alanlar 3 gunde bir yaptigimiz raidi salmaya basliyo, yerine gelen de ayisiz oluyo haliyle, bi de uzerine sans boyle olunca: http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/ayi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 sen horde oynamıyor muydun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Yok sattim onlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 http://bighugelabs.com/flickr/output/motivator5117847.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 1 atmış yeto :DDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ulan cok guzel hayvan yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Rare mount olmasa kimse gidip vendordan bile almaz bence (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 öyle bi alırım ki. zaten orclara neden kurt vermişler ki, ayıya biniyo olmamız lazım bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Deli misin Rikkie cok tatli hayvan, gnomeda efsane oluyo asil ya pof, kismet persembeye bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar