CapN Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Benim aklıma başka birşey takıldı bu yf sokscap vs güvenlımı ? Bu işlerden fazla anlamam ama mumkun olamazmı bu ? Clinti Sokscap veya freecapten çalıştırıyorsun. Özelliklede hacklenenlerın temız , guvenlı bılgısayar ıddasından sonra budahada cok korkutmaya başladı benı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Virüs programı olarak kesinlikle BitDefender Total Security. Hacklendikten sonra neredeyse piyasadaki antivirüs yazılımlarının yarısını kullanarak bilgisayarımı tarattım ve birşey bulamadım fakat bit defender bütün partitionlarda aynı virüsü tespit etti ve karantinaya aldı. Total security öneriyorum çünkü firewall ve bir çok eklentisi var. Ayrıca oyun modu diye bir seçenek var ki konfigürasyonu düşük bilgisayarlarda oyun esnasında biraz daha rahat oynama imkanı sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 10 seneye yakındır Norton kullanıyorum şikayetim olmadı virus konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bannerden geldiğine göre antivirüs spyware kullanmasanız bile firefox/ie den sitelerin çerez bırakmasına izin ver seçeneğini kapatmak bile büyük ölçüde yararlı olacakdır kanımca en azından tracker cookielere karşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Absolut said: 10 seneye yakındır Norton kullanıyorum şikayetim olmadı virus konusunda. Aynen. İşyerimdeki ve evimdeki makinelerin tamamında lisanslı norton var. 3'lü 5'lü paket alırsanız inanılmaz ucuza geliyor zaten. Ayrıca AddOn'ların virüs, trojan vb. barındırması imkansız. Bunlar sadece WoW altında çalışan scriptler. Oyunun kendisinde ciddi bir bug yoksa veri sızdıracak şekilde çalışması imkansız. Zaten Blizz bu konuda yeterince temkinli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 cookie'lerden korkun evet cookie'leri disable edip gerekli cookie'lere manuel olarak izin verin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ayrıca KEYSCRAMBLER add-onunu yükleyin firefox ve ie destekli... keyloggerları etkisiz hale getiriyor, yazıları şifreleyerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Ben şifremi metinlerden harf harf kopyalayıp yapıştırıyorum. Account name zaten save li. Eğer bu şekilde de hacklenirsem zaten bu oyunun cılkı çıkmış demektir oynamayıveririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 iyi de keyloggerlar copy/paste'leri algılıyor? kasma boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Emin misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Keyscrambler diye bir şey boşuna yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Wispy said: Emin misin Evet haklı hatta bir çoğu popüler bütün sanal klavyeleride anlıyabiliyorlar(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Ben tek tek her harfi mouse ile kendim scramble edip giriyorum. Misal sifrem "paticikftw" ise once ftwyi girip sonmra mouse ile başa tıklayıp cik giriyorum sonra gene başa tıklayıp pati giriyorum. İşe yararmı bilmiyorum ama kendimi iyi hissettiriyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 haha abso süpermiş taktik ama kasış ya her login oluşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Yapıcak başka bişi yok yani bazen neyazmıştım ulen diyip en baştan yazmak gerekiyor ama olsun biraz daha güvenlik işte kendi çapımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Ahaha iyi taktik (hayattan soğumak için tabi) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 onun yerine bi yere "erdepagiditisecikeheftw" yaz kaydet hepsini copy paste yap gereksizleri sil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar