Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yargitay turkiyeye kapatma davasi acsin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
açık öğretimemi gidiyosun diyip sınıflandırıyosun ya insanları, sonrada ufacık calısmayan beyninle " sınıflandırmıyorum" yapıyosun ya hani, sonra diyosun ya "ban yiyip gelcek kadar değilim" sonrada hani "benim fikirlerim burda olusmuyo sorun yok" yapıyosun ya.

İlkokul mezununa senden daha cok saygı gösterir bukadar insan.
Okula göre insanları sınıflandıramazsın.
Kız olsaydın sen boğaziçili herkese verirdin lan ozaman?
Mesaj tarihi:
Mike said:
açık öğretimemi gidiyosun diyip sınıflandırıyosun ya insanları, sonrada ufacık calısmayan beyninle " sınıflandırmıyorum" yapıyosun ya hani, sonra diyosun ya "ban yiyip gelcek kadar değilim" sonrada hani "benim fikirlerim burda olusmuyo sorun yok" yapıyosun ya.

İlkokul mezununa senden daha cok saygı gösterir bukadar insan.
Okula göre insanları sınıflandıramazsın.
Kız olsaydın sen boğaziçili herkese verirdin lan ozaman?

yok ban gene nerenden anlıyorsun?
bak kardeşim.bir adamın gerçekten iddaali eleştiri yada iyi eleştiri yapabilmesi için belirli bir birikime bilgiye sahip olması lazımdır.

bu slat denen adamı okuyorumda bu adam hem bilgi olmadan kahve agzıyla eleştiri yapıyor,onuda yapsın onada birşey demem,

kendi fikrine karşıt olan herhangi bir insanı Atatürk düşmanı,fetullahcı,vatan haini olarak görüp sen böylesin diyebiliyor, + gene fikrine uymayan herhangi birine kötü hakaretler edebiliyor.

anladınmı güzel kardeşim demek istedigimi?
profesör olursun profesör olsan bile biraz insanlarla böyle konuşmak olmaz,kimsenin haddine degil.
bu fanatik arkadaş sırtına geçirmiş formasını herkesi karşı takımdan görüp ona buna hakaret sallıyor.

inşallah anlamışsındır.
Mesaj tarihi:
slat said:
Çok sinirlenmiş garibim yazık.. Merak etme kapanmaz AKP hadi git uyu zaten.. Hadi canım..

bak mesela bunu bana dememiş.başlıgı açan arkadaşa demiş.
bir insanın bunu demesi için bir ton testise ihtiyaci olması lazım.bu testislerde lise mezunu olarak biraz zor kazanılır arkadaşım.insanlar yıllarını verip boşuna profesör olmuyor.

sen birşey söylüyceksin,sokaktaki boyacı sana bu slat ın dediklerini diyeceksin.ne dersin?
ben sktir git ya derim.aynısınıda slat a dedim zaten.
Mesaj tarihi:
senın sevdıgın adamda senin gibi .

paso kıvırıyosunuz. 10 dakika önce üniversiteyi kazanamamış diye aşşağlıyodun şimdi önemi yok diyosun.

vatandaşlar ayaklandı ne iş?
Mesaj tarihi:
Mike said:
senın sevdıgın adamda senin gibi .

paso kıvırıyosunuz. 10 dakika önce üniversiteyi kazanamamış diye aşşağlıyodun şimdi önemi yok diyosun.

vatandaşlar ayaklandı ne iş?

ben senin dediklerini okumadım şimdi anladım demiyorsun da
" kıvırdın" diyorsun.
neyine kıvırıcam be aşagılıyacagım varsa aşagılarım ne yani?
kime hürmetim eyvallahım var ki burda benim kimle menfaatim var be?
ne paranoyak adamsin.
"üniversiteye kazananamış" demek haddini bildirmektir.
benim en yakın arkadaşlarm arasında üniversiteye gitmeyen var.
kimse haddinden büyük laflar etmesin.
Mesaj tarihi:
Ya vanity gelmiş konuşuyorsun da ben senin yüzüne derim slatın dediklerini açıkçası sende "testis" yok.Hem bilgi hem cesaret açısından.AKP yi neden desteklediğini anlıyorum çünkü onlar "Gömlek Değiştirdi".Sende öyle ayağına yatıyorsun.Ama 2dk de sinir katsayın 2-4 sayfaları arası acayip arttı.

Mike yürü be aslan diyorum sana da.
Mesaj tarihi:
Mike said:
üniversiteyi kazandında noldu arkadaşım ya?
şş eküri , cok afedersin ama senın haddini sadec g+^+en bildirirler. başka türlü yola gelmezsin.

ben üniversiteyi kazandım da okudumda bişi olmadı zaten.kimsenin fikrine böyle " garibim" diye çıkışlarda bulunmuyorum.

ayrıca g+^+ne güvenen şöyle gelsin.
Mesaj tarihi:
Konu başlığı Anayasa Komisyonu Başkanı Ergun Özbudun' un saçma sapan açıklamasından çalıntıdır. Kelime değiştirerek kendine mal etmeye çalışanlar utansın ahah. Edik: İlgili paragraf kırmızı tablo içerisindedir.

Ayrıyeten sütten çıkmış ak kaşık gibi temiz üyeleri olan bir parti neden bu davadan bu kadar çok korkuyor acaba?
Kişisel görüşüm "İnfazların yaklaştığı şu günlerde..." şeklinde haberlerin şimdi de kendilerine döneceği yönündedir.

Giyotin şart. Aleme ibret olsun.
Mesaj tarihi:
Fortuna said:
Ya vanity gelmiş konuşuyorsun da ben senin yüzüne derim slatın dediklerini açıkçası sende "testis" yok.Hem bilgi hem cesaret açısından.AKP yi neden desteklediğini anlıyorum çünkü onlar "Gömlek Değiştirdi".Sende öyle ayağına yatıyorsun.Ama 2dk de sinir katsayın 2-4 sayfaları arası acayip arttı.

Mike yürü be aslan diyorum sana da.

gel de?akp yi de destekledigim yok,insanların fikirlerini hakarete ugramadan söylemesini destekliyorum.
ayrıca hiç sinirlenmedim be,sırıtarak yazıyorum inanırsan.
Mesaj tarihi:
daha yaratıcı ol, çelik ayna falan geçti bu yaşlar, koskoca üniversite okumuş bir insansın artık.

eşşeğe töbeliyim niye uğra$ıyorumki ya senle?
Mesaj tarihi:
Jadelith said:
Apache said:
301 nereden cıktı birde neden rahatsız ediyor ki seni?

dusunce sucu.
bide salagin biri turk milletine laf ediyor diye turk milletinin degeri mi kuculuyo ben anlamadim. istedigini desin, devlete ne.
5 yasinda bir cocuk sana "aa anne ayi" dese, cocuga dalican mi gidip?

Çok alakalı bir örnek, gz.

Ayrıca
Vanity said:
Mike said:
üniversiteyi kazandında noldu arkadaşım ya?
şş eküri , cok afedersin ama senın haddini sadec g+^+en bildirirler. başka türlü yola gelmezsin.

ben üniversiteyi kazandım da okudumda bişi olmadı zaten.kimsenin fikrine böyle " garibim" diye çıkışlarda bulunmuyorum.

ayrıca g+^+ne güvenen şöyle gelsin.

Ekmek sana yer ve saat vermişti pm den noldu o?
Mesaj tarihi:
benim "öğrenim durumum" çok büyük.
dev gibi.
burdan cıkartsam kulağınza fln girer aman.
sakatlarım yani dikkatli kullanmassam,o derece.

ben hangi kategorideyim lan zavallı bamyalar ?
Mesaj tarihi:
halkin iradesi bile yasalarin ustunde olamaz hukuk devletlerinde

eger halk yasalarin ustunde olmak istiyorsa ayaklanir devrim yapar yasalarini yeniden yazar

demokrasiyi gectim dunyada hukuk devleti kavrami her turlu yonetimin ustundedir

yoentenler yasalara uyar

yada 4. murat donemindeki gibi gece toplanip topkapinin bahcesinde padisahin antreman kuklasi olurlar

yasalar herseyin ustundedir
yasa yerinde durdugu surece degismedigi surece herkes uymak zorundadir

75 milyon bugun X kisisini oybirligi ile secse bu adam gidip Y den rusvet alsa Z yi oldurse T yi tehdit etse
"halk oybirligi ile onayladi o suc isliyebilir"
diyemessiniz

hukuka bagli olmiyan iktidarlarin devri yeni cagda kapandi
Mesaj tarihi:
DraculaVigorous said:
Konu başlığı Anayasa Komisyonu Başkanı Ergun Özbudun' un saçma sapan açıklamasından çalıntıdır. Kelime değiştirerek kendine mal etmeye çalışanlar utansın ahah. Edik: İlgili paragraf kırmızı tablo içerisindedir.

Ayrıyeten sütten çıkmış ak kaşık gibi temiz üyeleri olan bir parti neden bu davadan bu kadar çok korkuyor acaba?
Kişisel görüşüm "İnfazların yaklaştığı şu günlerde..." şeklinde haberlerin şimdi de kendilerine döneceği yönündedir.

Giyotin şart. Aleme ibret olsun.

kimseten calinti filan yapmadim. "bugun" diye bir gazete birak okumayi, simdiye kadar duymamistim bile. sallamayin hemen.
Mesaj tarihi:
Pyro said:
Jadelith said:
Apache said:
301 nereden cıktı birde neden rahatsız ediyor ki seni?

dusunce sucu.
bide salagin biri turk milletine laf ediyor diye turk milletinin degeri mi kuculuyo ben anlamadim. istedigini desin, devlete ne.
5 yasinda bir cocuk sana "aa anne ayi" dese, cocuga dalican mi gidip?

Çok alakalı bir örnek, gz.

aradaki farki soyle?
Mesaj tarihi:
Viktor said:
halkin iradesi bile yasalarin ustunde olamaz hukuk devletlerinde

eger halk yasalarin ustunde olmak istiyorsa ayaklanir devrim yapar yasalarini yeniden yazar

demokrasiyi gectim dunyada hukuk devleti kavrami her turlu yonetimin ustundedir

yoentenler yasalara uyar

yada 4. murat donemindeki gibi gece toplanip topkapinin bahcesinde padisahin antreman kuklasi olurlar

yasalar herseyin ustundedir
yasa yerinde durdugu surece degismedigi surece herkes uymak zorundadir

75 milyon bugun X kisisini oybirligi ile secse bu adam gidip Y den rusvet alsa Z yi oldurse T yi tehdit etse
"halk oybirligi ile onayladi o suc isliyebilir"
diyemessiniz

hukuka bagli olmiyan iktidarlarin devri yeni cagda kapandi

o zaman mavi akim oldugu zaman da tuttursalardi "topunuzun partilerini kapaticam" diye?

uzgunum de 1990lari hatirlayan bir insan olarak turkiyenin yargitayinin nasil calistigini biliyorum. dava acilir, sonra birsey cikmaz. o yuzden politik sebep var diyor insanlar.
Mesaj tarihi:
@Jadelith
Balık hafızalıyım demiyorsan hatırlaman lazım

2002 AKP seçimlerinde Erdoğan her mitingde bağırıyordu , "ilk iş dokunulmazlıkları kaldırıcaz" nedense dokunulmazlıklar kalkmadı ama sonraki seçimde ilk iş olarak akarsuları satışa çıkartmayı bildiler ama, neyse artık ben de senin gibi bilmemezlikten gelicem, öylesi daha kolay.

Şeriat ülkesinin kralına devlet üstün hizmet madalyası takan adamlara, oğlunun arabayla adam ezdiğini duyunca gerekli yerlere telefon edip anında oğlunu sabıkadan sıyıran, sanki karşısında keriz varmış gibi "herkes 3 çocuk yapsın" ve "ananı da al git" diyen, çocuk işçilerin ölüm tehlikesi içerebilecek yerlerde çalıştırılmasına verilen cezayı 900 YTLden 100 YTLye düşüren, "velev ki türban dinsel simge olsun, noolmuş yani tek imzamıza bakar" diye kıraathane pozlarına yatan (ve daha bir sürü şey) insanları hala savunuyor ve AKPli değilim diyorsunuz , üstüne de özgürlük gak guk edebiyatı yapıyorsunuz ya efkardan sigaraya başlayasım geliyor.

Fake'ci bebe kardeşlerini al git Jadelith!
Mesaj tarihi:
Jadelith said:
Lopeth said:
Sanki durup dururken hiç yoktan dava açıyor millet size. Yediğiniz her türlü bok için geçte olsa hesap vericeksiniz umarım

mecliste bu yasaya su ana kadar % kac destek geldi?

%0.

yani, halkin %0 i, halkin %47sinin oy verdigi partinin kapatilmasini istiyor.

ammavelakin, yargitay "yo ben kapicam" diyor.

burdaki yanlisi anlamiyorsaniz tartismaya gerek yok.

bi sosyete/sosyal topluluga mensup insanların buyuk cogunlugu sosyal ve kisisel bilinc sahibi degil diye azınlıgı da yakamazsın,kitleler her zaman yanlısın pesinden kosmamısmıdır zaten neden bagırıyoruz burda bireysel anarşizm diye
Mesaj tarihi:
demokrasi genel hakları korunmasından yanadır, ne kadar çoğunlukçu da olsa azınlıkları korumaya özen gösterir. demokrasinin önünde istersen yüzde 90 lık bir oy almıs ol, dogruyu yanlıstan ayıramayıp yalanla cerle cople aldıysan yine kapatılırsın. halka sorsak kurtleri surelim mi diye karsına sasırtıcı bir yuzde cıkacaktır, ama isler boyle yurumuyor iste.

ha ama bence kapatılması anlamsız, dusunceleri parti kapatarak olduremezsin nitekim. oyunu gecmek icin bilgisayarı kapatmaya benziyor bu.
  • Yeni Oluştur...