Masticore Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Chip said: Google, iPhone'a yakında rakip olacak linux tabanlı ürünü Android'i duyurdu. Google'ın mobil platformlar grup müdür Rich Miner, eComm konferansında yaptığı konuşmada, iPhone'u hem göklere çıkardı, hem de yerin dibine soktu. Yahoo'ya göre, Miner'ın düşüncesi şöyle: "Apple, iPhone'la bir ilki gerçekleştirirken, pek çok uygulamaların desteğini arkasına almaktan yoksun kaldı. Bunun yanında iPhone aynı zamanda çoklu işlemlerde ve uygulama dillerinde de pek çok sınırlaması var." Miner, sözlerine yakında piyasaya sürülecek olan Android'den söz ederek devam etti. Miner'e göre Andorid, bu endüstrideki yazılım geliştiricilerine daha fazla olanak verecek ve bu tip sınırlamalar olmayacak. Geçen Kasım ayında, Google, Andorid'in ismini anmadıysa da iPhone tarzı bir ürün çıkaracağını yer yer belirtiyordu. Linux tabanlı bu platform açık kaynaklı olacağı için yazılım geliştiricilerinin önündeki engeller de büyük oranda kalkmış olacak Linux tabanlı olması iyi olmuş. Herkesin yazılıma birşeyler ekleyebilmesi güzel birşey. resim fake heralde sadece yazılımı göstermek için konmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 resim feyk düşünce güzel fakat androidin tanıtıldığı videoda görüntüsü pek iyi değildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 aynı şeyin wiki için olanını düşünmüştüm mantıklı bişi :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 şurada gerçekten çok kullanışsız gözüküyor.. http://blip.tv/file/698098/ yaw, tamam teknolojik içerik, geliştirilebilir ama kullanamadıktan, zevk vermedikten sonra bunu niye alalım. bi de niye artık multitouch yok. multitouch çok rahat bişi, kullanışlı. bu videolar buraya embedd olmuyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Google Android Tabanlı ilk Cep Telefonu Haftaya Duyuruluyor http://www.ceplab.com/haber/google-android-tabanli-ilk-cep-telefonu-haftaya-duyuruluyor/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 symbian ve windows mobile boylece tarihe karismis olacak. iphone a rakip olmakla alakasi yok su an da (farkli seyler), apple - google kankutlugu dusunulurse, iphone'u bu baya bi boostlayabilir bence. ama onun icin de iphone'un GSM operatoru tekelinden cikmasi gerekiyor, bu da mumkun degil gibi bir sure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 opengl? omg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bir kere linux yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 çıksın çıkmasına da, blackberry ile falan kapışır, iphone'a rakip bile olamaz. bir ferrari sadece motoru için mi alınıyor yoksa dış tasarımı, rengi, ismi, tarzı vs. için de mi alınıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Şuan çıksa ne artısı ne eksisi var bakmadan alırım yemin ediyorum. Turkcell cıldırttı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 cikti sanirim burda 23 eylulde ama kullanicilara 22 ekimde ulastiriliyor gibi bisi duydum t-mobile tarafindan kullanicilarina. belki alabilirim iphone baydi biraz bu ara ama once aleti gormek gerek tabi bire bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 o başka bu başka telefon. t-mobile sadece android işletim sistemini kullanıcak. Bu telefonlar Google'ın kendi telefonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 yanlız bu t mobilin üretiği modelin kalınlıgını çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 yalnız bu devirde ufacık ekran, eşşek kadar kalvye falan, olmamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Turkcell'den Android cihaz alan biri, *#1234# yazınca çıkan bilgilerden phone satırında yazan kodu yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 oha konu fena hortlamis yalniz su iphone ile yarisamaz diyen elemana saygilarimi iletiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 eski topicler güzel ya :D penth yine windows insider'lığını yapmış ama windows phone 7'yi hiç hesaba katmamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Androidin iphoneu boostluyacağı nası düşünülmüş onu anlamadım ben. Yani aha rakip çıktı daha iyisini yapalım derler demek istememiş çünkü cümlede sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar