ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Erbakan ölmüş ve cennete gitmiş.. meleklerin karşısında cennetin kapsında dururken arkasında saatlerle dolu çok büyük bir kapı görmüş ve sormuş: -'Bu saatler ne böyle ' -melekler cevap vermiş: -'Bunlar yalan saatleri. Dünyadaki herkesin bir yalan saati vardır. -Her yalan söyleyişinde saatteki ibre hareket eder.' -Erbakan -'Ooo, peki bu kimin saati ' -'Bu ATATÜRK ün saati.. İbre hiç bir zaman oynamadı, yani hiç yalan söylememiş. -'İnanılmaz' demiş Erbakan. -'Peki bu kimin saati ' -melekler cevap vermiş: -'Bu İsmet İnönü'nün saati. İbre iki kez hareket etti, yani İnönü tüm yaşamında sadece iki kez yalan söyledi...' En sonunda Erbakan dayanamamış ve sormuş: -'Peki Tayyibin saati nerede ' -'Tayyibin saati Hz.Muhammedin ofisinde, Hz.Muhammed onu vantilatör olarak kullanıyor..'
Peter Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 hmm güzel ama dini icerik de var sanki ama güzel
ginaly Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ombakkombak said: Erbakan ölmüş ve cennete gitmiş... baştan mantık hatası var. fail.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 bi yanlış anlama var cennet varsa dindarlar gidiyordur dinciler (dini satan insanlar) değil
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ginaly said: ombakkombak said: Erbakan ölmüş ve cennete gitmiş... baştan mantık hatası var. fail. burası fıkradan daha komik ginaly +rep
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 burdan cennetin de cehennem gibi sıcak oldugunu çıkarıyoruz. ne anladım ben bu işten.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 vatilatör yerine cpu cooler olarak kullandığını farzet.. hem sıcak iyidir.. alev alev yanan kızlarla konuşmak için 0900 930 458 18'i ara.
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 dasaaa said: ginaly said: ombakkombak said: Erbakan ölmüş ve cennete gitmiş... baştan mantık hatası var. fail. burası fıkradan daha komik ginaly +rep ben buna yarıldım aynen :D
fizban Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 genelde "bir adam", mother theresa, lincoln, blair, bush diye anlatılır bu. erbakan omlamış harbi.
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ginaly said: ombakkombak said: Erbakan ölmüş ve cennete gitmiş... baştan mantık hatası var. fail. ahahah sen beni güldürdün allahta seni güldürsün
Dev Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ginaly said: ombakkombak said: Erbakan ölmüş ve cennete gitmiş... baştan mantık hatası var. fail. REP AK REP
PhysX Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Dev said: AK REP işte über repin üstünü bulduk AK REP :P
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Dev said: ginaly said: ombakkombak said: Erbakan ölmüş ve cennete gitmiş... baştan mantık hatası var. fail. REP AK REP hata!
Öne çıkan mesajlar