CaNNi Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Pazartesi babam dubaiye gidiyor. Fotoğraf makinası aldırmak istiyorum profesyonel birşeyler. Ama neyi tercih etmeliyim hiç bilmiyorum. Acilinden tavsiyelerinize ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 nikon d300 http://www.letsgodigital.org/tr/16677/nikon-d300/ olabilir paran varsa ya da daha ucuz bişi olsun diyorsan d200 http://www.uruninceleme.com/incelemedetay.aspx?Id=47 fln olabilir + mercek içinde zaten aletin senin sorduğun sanırım objektif :P onlar da değişiyor ama ebay den fln alırken yazıyorlar kutunun içeriğini hangi objektifler yanında geliyor vs dubaiden alırken ona dikkat edersiniz sen nelerde kullancan sana kaçlık objektif lazım vs + misal: http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=Nikon+D300&category0= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 d300 ün üzerinde çok durdum ancak bunun merceği falan yanında mı geliyor. Zoom'u yok denmiş. Hiç bilmediğim konular. İyice kafam karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 garbıçtan geldım sorun nedir sdgsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mike said: garbıçtan geldım sorun nedir sdgsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mike said: garbıçtan geldım sorun nedir sdgsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Mike said: garbıçtan geldım sorun nedir sdgsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 bende 6600 var nokya çok mennunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Nikon alma teknik servisi iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 zoom u yok diye dslr makina almakta şüphe eden insan LÜTFEN almasın bu aleti, herkesin elinde görür oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 zoom ne yahu? body zoom yapmazki teknik serviste öle cok önemli bi olay değildir fotoraf makinelerindei garantisi var ciddi bişey olursa gödnerirsin halolur zaten. paketine göre değişir ama 50-180 le geliyodur muhtemelen lens olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 micha said: Nikon alma teknik servisi iyi değil. vay :D micha burda teknik servis iyi değil derken senin dediğin garanti olayından bahsediyor zaten. nikon makinem bozuldu kendiliğinden almıyorlar kullanıcı hatası diye 230 ytl istiyorlar mesela, alet 450ytl. ve garantisinin bitmesine 1,5 yıl var şu an. adamlar kabul etmiyor şikayet mi etsem napsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 D300 ün altına matara mı takılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Fistan said: D300 ün altına matara mı takılıyor? asdlhahfsahfıhw gerçekten matara gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 D3 ün reklamının da Istanbul'la yapılması iyiymiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar