LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Türk insanını dinden soğutan , solcuların bütün dincileri böyle görmesini sağlayan bu ve bunun gibi insanlara hakkımı helal etmiyorum Hz. Ömer çocukları asmış ha ? YUH YA insan aklını hiç mi kullanamaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 bu adam g*tüyle mi bağlantı kurup da yazmış ayrıca bu yazıyı buraya. ps3 şeytan icadı ama internet + pc şeytan icadı değil mi. bu adam insan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 feiticiera said: bence bu işin çözümü tüm dünyayı sallayacak Her platforma uygun bir adet first-person namaz kılma oyunu yapılmasıdır. haahaha süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 çatal da şeytan icadıydı bir ara. ehehe gülünç oluyor bu tip şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Allah geliyor kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Cons said: Ekmek said: O değil de ömer namaz vakti 2 çocuğu yakalıyorsa kendi de kaçmış namazdan? abi bi ara bize gel ne zamandır seks yapmıyoruz.Omer'in seks yapanlara neler yaptigini bilmiyorsun sen sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 O zaman sana 16 milyon 500 tane mal gösterebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 peygamberin (s.a.v.) hadisinde diyorki "El Hevauh mel mikirosoft, el habili soniyu mel aktum,el feleha halbure wii el kat" yani yani "Microsoft u sevmeyin iksboks yahudilerin icadi, PS3 ise seytanin o yuzden her eve bir wii alinsin oynansin" hadisin kaynagimi? ElNintendo desem ne bok yicen? anliycanmi? sana ne kaynaktan hadis iste bu inanicaksin carsamba gunu kan aldiran adamin hikayesini hicmi duymadin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 kim ki korsan oyuna sarılır, o bizden değildir ve şüphesiz onları cehennemde korkunç bir azap beklemektedir. (playstation 3:14) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Bone said: çatal da şeytan icadıydı bir ara. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Of 200 sene önceki muhabbetler güncellenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 tekkende ezdim hz.omer'i eddy almis hep ayni hareketi yapiyo mal olum cakinca paul'la sustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 İnternet, televizyon, pc felan da şeytan icadıydı bi ara onlar aklandı galiba. Gerçek suçlu ps3 bulunduğuna göre.. Hatta bi ara kola da şeytan icadıydı, içine bağımlılık yapıcı madde koyuyorlardı da neyseki zemzem kola alternatifi çıktı, ps3 için de helal alternatif istiyoruz! nerde bu yeşil sermaye! nerde bu şeriat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 bega said: ps3 için de helal alternatif istiyoruz! nerde bu yeşil sermaye! nerde bu şeriat! Evet hak vermeye başladım. Monopoly tarzı oyunlar piyasayı silip süpürünce Takva Yarışı çıkmıştı :) Bizim bi arkadaşın kardeşinde var, enteresan bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Beyler amacım müslümanlığı küçük düşürmek filan değil katiyen,kendimde deist tabanlı bir müslümanım zaten. Ama benim kafamda bazı şeyler vardır,mesela insanların; -içki içmeyi günah olarak görmemesi,içki içip araba kullanmayı olay çıkartmayı günah olarak görmesi -türbanın hadis kaynaklı olduğunu;hadislerin Hz.Muhammed ve 4halife tarafından yakılmaya çabalandığı,günümüzde en sağlam hadis kitaplarında bile;tuvaletinizi güneye doğru yapın derken,diğer güvenilir kitapta kuzeye doğru yapın tarzı saçma sapan birbirinle çelişen,mantığı olmayan..camide namaz kılarsan 27kat daha fazla sevap puanı kazandığını söyleyen,işi matematiğe bağlayan vs hadislerle yaşamayı bırakmaları insanların,sadece kitabı örnek almaları.. -namaz kılmayı zorlu,bir iş olarak görmek yerine,onun asıl amacının yaratanı anmak olduğunu ve illa abdest alıp birkaç dua edene kadar günün içinde birkaç kez şükretse yeterli olucak tarzı yaklaşımlarım var,ama gelin görün ki bu tip adamları gördükçe ben bu görüşümü genel bir kitleye yayamıcağımı anlıyorum. ------------------------------------ Bu arada konu dışı,Hz.Ömer hakkında da 7-8civarı kitap okumuşluğum vardır,evet sert bir adamdır,ama misket için çocuk öldürcek tarzda biri değildir ki müslümanlığı reddetmeden önce günah diye hiç düşünmezdi,müslümanlığa geçtikten sonrada Hz.Muhammed'e danışmadan idam cezası filan vermezdi,veremezdi,o tabiki sallama bir bilgi. Hz.Ömer'in hayatını dahi bilmiyordur yazan kişi,ama lafa gelince dindardır,cennete gidicektir,bana düşmez ama burdan o adama bir "yavaşşşş" demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 matbaayada aynı şeyi söylüyodu bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 mekke niye yok yaw düpedüz bir şehir arabistan yarım adasında rofl.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 colaturka'da muhammed yok ey türk gibi bişi olmalı o zaman. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 o may gadnıss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 deist tabanlı müslüman nedir? paradokstur herhalde olsa olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 biyoloji tabanlı fizikçi gibi bişey herhalde (bizim okulun biyoloji bölümü için oldukça paradoks teşkil eden bir durum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Ozaman biz yıllar önce 98-99 zamanında şeytana satmışız.en azında ben öle yaptım.Ha valla çok memnum şeytandan gayet ii zamanlar geçirmeme sebeb oluyor saolsun var olsun. feiticiera said: bence bu işin çözümü tüm dünyayı sallayacak Her platforma uygun bir adet first-person namaz kılma oyunu yapılmasıdır. sdfsd olay budur.hem böle bişe olursa fifti fifti oluyor ps şeytan işi ama sen bunu sevap için kullanıyorsun hem günah hem sevap birbirini götüyor asdasdasd. Haha bide oyun dergilerinde çalışanlar ne oluyor onları merak ettim la şimdi. sdfsdf Şeytanın işçi sınıfı elamanları heralde. RofL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ömer direk bebek katiliymiş bu amcanın hikayesine göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar