Gangren Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Sunwell Gear mi, yoksa hakikaten Tier 7 mi tam olarak anlayamadım ama T7 içinçok basit görünüyor. Video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 T7 WotLK ile gelmeyecek mi ? benim takip ettiğim kadarı ile Sunwell'den 3 adet t6 daha düşüyor ve random epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 En azından paladin seti mor değil xD . Bir de shamanlar yarmış, mage seti de direk w3 blood mage seti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Tier 4'ten sonra gördüğüm en çirkin priest seti. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviant Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 videodaki paladin seti ile mmo-champion da gösterilen brutal gladiator vindication paladin seti aynı bu arada boyle gladiator set ismi bulan adamın alnından öpmek lazım.bi sonraki gladiator set ismide hyper mega brutal gladiator vindication gibi uzar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 sunwell modelleri bunlar tier x seti olmamasini gayet butun cloth/leather/mail/platelerin farkli color scheme ile ayni modeller oldugundan da anlayabilirsiniz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 gördüğüm en rezil setlerdi. ne seti olursa olsun, en rezilleri direk. allahından bul blizz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Brutal gladyatör setlerinin biraz oynanmış haline gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Omuzlukların şekli hepsinde aynı. Sadece shaman ve Hunter da biraz farklı. Ve kesinlikle Sunwell drop olduğunu düşünüyorum. Silvermoon havası sezinliyorum ki bu da zaten sunwell demek. Sahamanın set hoş duruyo. Gerisi boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Sunwell'den t6.5 ayarında bir şey düşecek biliyorum ben. t6 nin diğer parcalarıda olaiblir ama set bonusu yine 4 parça üzerinden verilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Shamanın sırtındaki alet nedir? SW drobu mu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 shamanın sırtındaki mace beni bitirdi 0.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Kolpa direkt ya, mage ile priest seti aynı bariz belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 shamanın mace'si nax drop Bu bunlar t7 değil zaten mailler ile leaherlar aynı görünüşteler bu itemler aynı AQ setleri gibi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 6.5 dedikleri dalga olsa gerek bu sunmote+token dalgası o şamanın sırtındaki silah 4hm den düşen Redeemed crusader maulla aynı skine sahip gerizekali embesil enik blizz sonunda sürekli ayni skinli itemlerin rengini deiştirmekden kurtuldu birazdaha "rare" skinleri recolorlamaya başladı Bknz etrafda Arcanist Shoulder şekilli omuzluklar göremez olduk şaman seti tier 3 reskinlemişler gibi duruo :p Face of death isterük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 tier 7 olmadıgı belli de, shamanın seti hakkater guzel gorunuyo be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 shaman setini hutner a evren kafaya ben..... hutnerda olurmu ole yanar doner omuzluklar blizzard hep yapiyo bunu hutner shoulderlarinda hep batiriyor paladin de tam LOL olmus omrumde o kadar cirkin bi set gormedim pembe yapsalardi direk daha super olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 T7 wotlk de gelicek, büyük ihtimalle t3 ün grafikleriyle aynı olacak ya da renk değiştirilecek bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 muhtemelen de Naxxramas drop olacak t7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adelante_s6 Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 bunlar bırakın t7yi set bile deiller sadece sunwellde düşen set dışı ama görünümleri birbirine yakın itemler .. bi setlikleri yok yani sunwellde düşen tek setler tier6ların son 3 parçası olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 sunwell'den dusen t6 parcaları set bonus bonus veriyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 şimdiki 4 part bonusa ek olarak yeni bonus yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 muhtemelen gerçek ama kimileri çok sade.. şu hunter ve shaman setlerinin üstündeki toplar tam elf işi. gerçektir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 bunlar sezon 4 armorları bildiğim kadarıyla , zaten T7 Wotlkda gelir gelse gelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Aluriel said: şimdiki 4 part bonusa ek olarak yeni bonus yok. o zaman tier 6 parcaları olmasının bi anlamı var mı peki? yani set bonus vermeyecekse, sadece görünüm acısından mı t6 yeni itemlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar