Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Geçen pazar uludağa çıkmıştım teleferikle e dönüşüde teleferikle yaptık haliyle. GHidenler bilir önce bi durağa sonra bursaya iniyo. ilk durağa kadar her şey gayet iyi gidiyo, ondan sonrada inişe kadar çok iyi. İsyasyona birkaç metre kala hayatımın en ilginç olaylarından biri gerçekleşti Teleferik, kamyona çarptı....[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Ee tabi telefrik kafanın agırlıgına dayanamadı, dustu di mi :) Cidden nasıl carpabilir ?[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Ama kamyon söförü kesinlikle çarpışma öncesi selektör atarak teleferiği uyarmıştır :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ehueheuhe ohanda yaww[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ahah abso :) bide havalıyla uyarmştır .malüm kamyoncu.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 baska bır ulkede olsa gulerdımde turkıye sonucta oyle ılgınc bır olay degıl,yurdum ınsanı hergun yasıyor boyle seylerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 kamyonda şöför yoktu yoksa heralde ben bu mesajı yazamazdım[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Bu havada zincirsiz cıkmıstır kesin telefrik o yuzden olmustur :)[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Absolut, 30 January 2004 17:53 tarihinde demiş ki: Ama kamyon söförü kesinlikle çarpışma öncesi selektör atarak teleferiği uyarmıştır :) lol yaa koptum..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 kamyonmu uçuyodu teleferikmi yerden gidiodu onuda yazsaydında olayı anlasaydım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 teleferik istasyona girecekken alçalıyo kamyonda tam o alçalama yerine bırakmış (ama gözü gören herkes oraya teleferik çarpacağını bilir) e teleferikte affetmedi tabi[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 phuahuaha geçmiş olsun[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 geçmiş olsun :) absonun laf trene sellektör yapan sarhoş araba şöförü haberinden alıntı :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 anaa, öyle bi hatayı nası yapmayı becermişler helal dünya üzerinde tekiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 muahah[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Bonus, 30 January 2004 17:50 tarihinde demiş ki: Ee tabi telefrik kafanın agırlıgına dayanamadı, dustu di mi :) Cidden nasıl carpabilir ? Ahuahah ulan aket bi teleferiğimiz vardı, onada nazarın deydi[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 öle bi düzen yapan mühendisi öpiim ben :)[signature][hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki: sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Asıl, kamyonunu oraa bırakanı opmen lazım[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Bonus, 30 January 2004 18:03 tarihinde demiş ki: Bu havada zincirsiz cıkmıstır kesin telefrik o yuzden olmustur :) zuhaaa o ne bea koptum :)[signature][hline]Let's blitz..! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 e yuh :)[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Kamyoncu kesin kendi aklına göre hesaplamıştır mm olarak. Sonra "la amaaan bırak kurtarır o" demiştir :)))[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 LoL :D[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 geçmiş olsun :) kamyoncuyu öpmek lazım hakkaten başka yer bulamamışmı??[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ahah yarıldım da bi yandan da teleferiğe binmekten tırstım :D[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 puahhahahahahah :D sıktım altıma sabah sabah ya[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar