Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Bu dönem hukuk dersi alayim dedim, şimdi Medeni ve Borçlar Hukukları kitapları lazım. Ne alacağım hakkında hiç bir fikrim yok. Tavsiyesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 dersi aldığın hoca kitap söylemedi mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 yok, hocası bu dersi aldın ya, forumlarda millete duyur yoksa dersi niye alıyosun demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 borçlar hukukunu muhtemelen tamer inalın kitabından okucaksın(pek çok okulda öyle diye dedimde olmayadabilir) .kendi hukuk hocanın yazdığı bi kitapsa sakın fotokopisini veya korsanını alıyım deme hukuk hocaları çok haşinler bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 medeni'yi de cevdet yavuz'un kitabından alırsın okuluna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 borçlarla iş hukuku al bence tamamlarlar birbirlerini.gerçi sizin program bizden farklı gibi.neyse borçları seversen iş ten devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Hoca kitap adı vermeyeceğini söyledi de soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 medeni hukuk:prof.dr.Kemal Oğuzman ,prof.dr.Nami Barlas en iyisidir.(beta yayınları) borçlar hukuku: muhtemelen borçlar genelden bahsediyosundur.en iyi borçlar genel hukuku kitabı kemal oğuzman'ınkidir.(filiz kitabevi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 kitap adı vermediyse haybeye kitap alma, ders notundan soracak demektir, boş yere başka bir hocanın yazdığı kitaba çalışırsın, yatarsın sınavda. Sen ders notuna çalış. hoca pratik yapıosa, pratikleri de yut. benzerlerini sorar banko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Oğuzman'ın medeni hukuk kitabı güzel, borçlar olarak ben Safa Reisoğlu aldım ama daha tam bakmadım, o sebeple aldım diyeyim geçeyim. Kadıköy'de Akmar'ın olduğu sokakta Akmar'ı sağına al, devam et o yoldan dörtyolu falan geç, Legal kitabevini göreceksin. Hukuk temalı her şey ordadır. Bu kitapları hep bulursun orda. İkisi de eğlenceli derslerdir, kolay gelsin =P Ha bir de evet, pratikleri çok işlevsel derslerdir, pratikleri yut her türlü. Zaten pratikleri baya keyifli geçer eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Oğuzman Beşiktaş'taki Kabalcı'da vardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim.Bir soru sorup gidicem.:)Hukuk ile ilgili bildiğiniz forumlar falan var mıdır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Kabalcı da Beşiktaşta Barbaros Meydanı'nın aşağısındaki üst geçidin orda, sahil tarafından değil de diğer taraftan indiğinde Garanti falan vardır, onun olduğu sokaktan gir, sağda kalıyor =P. Orda da bulunur her şey eheh. Hukuk temalı forum olarak burası var, baya geniştir falan. Eski zaten oldukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Doğru seçim Oğuzman'dır werewolf'un dediği gibi. Gerçi Medeni ve Borçlar için kitap okumanın mantığı da ayrı garip bence, kanunla derse girip dinlesen yeterli olacaktır. Not tutmaya bile gerek yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Oğuzman'ı aldım. Bir de Akıntürk diye birinin kitabını aldım. Vize yarın, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar