Recall06 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/8461926.asp?gid=229&sz=5275 AKP sitesinde tuhaf sözler 14 Mart 2008 Arda AKIN / ANKARA Epivates Lan ben laik değilim. Ayriyetten Kemalist düşmanıyım ve Şeriatçiyim. Gelde beni bu ülkeden kovsana sıkıyorsa. Amasyali: Az kalan ne biliyor musunuz... Güzel günlere az kaldı... İnsanların dinini istediği gibi ifa etmesine az kaldı... AKP Gençlik Kolları Genel Merkezinin resmi internet sitesindeki forumda, üyelerin bir bölümünün laiklik karşıtı açıklamaları ve şeriatı savunan görüşleri dikkat çekiyor. Partinin gençlik kollarınca hazırlanan, "www.akgenclik.org.tr" adresli resmi sitesi üzerinden link verilerek yayınlanan foruma katılan üyeler, görüşlerini yazabiliyorlar. Foruma üye olunurken, TCKya göre suç teşkil eden mesajların sisteme düştükten sonra editörler tarafından kontrol edilip kaldırılacağı belirtiliyor. 10 bine yakın üyesi bulunan sitedeki forumda, 4 bin 656 konu başlığı bulunuyor. "Türban ve Laiklik", "Ben laik değilim", "Kemalizm nedir" konuları, üyelerin en çok mesaj bıraktığı konu başlıkları olarak dikkat çekiyor. "Türban ve Laiklik" konusunda yorum yapan 870 kullanıcının büyük bir kısmının laiklik ilkesini savunmadığı, bazı üyelerinin ise "şeriat" düşüncesinde birleştiği görülüyor. İŞTE O YORUMLAR İşte "www.akpartiforum.com" adresindeki o yorumlardan bazıları şöyle: Epivates: Lan ben laik değilim. Ayriyetten Kemalist düşmanıyım ve Şeriatçiyim. Gelde beni bu ülkeden kovsana sıkıyorsa. Amasyali: Az kalan ne biliyor musunuz... Güzel günlere az kaldı... İnsanların dinini istediği gibi ifa etmesine az kaldı... Türk Evladı: Mustafa Kemal’in evlatları ne yapar bilmem ama peygamberin ümmeti olarak bu memleketten gitmeye niyetimiz yok. Türkızı: Şeriat deyince neredeyse altına yapacak kadar korkan ancak şeriatın sözlük anlamını bile bilmeyen bir gurup insanın benimsediği ideolojidir Kemalizm... Gülsima: Laiklik insanların yarım akıllarıyla bizlere empoze etmeye çalıştığı bir görüştür. Türk Evladı: Beni yaratan Allah’ın ayetleri ve dini varken, kendim gibi yaratılmış insanların uydurdukları fikirleri benimsemekten yine Allah’a sığınırım.[/b] İNTERNETTİN HOCA Seçimler öncesi yapılan Cumhuriyet mitinglerinin de konu olduğu forumda, Anıtkabir ziyaretleri hakkında "İnternettinhoca" isimli üye şunları yazdı: "Gösterilen tepki gözönünde bulundurulduğunda, Kabe’ye dönen Müslümanın davranışı ile her fırsatta Anıtkabir’e şikáyetlerini bildiren modern putperestlerin eylemleri arasında fazla bir fark yoktur." Türkızı: Ülkemizi sadece Atatürk’ün kurtardığını düşünüp onu ilahlaştıran hatta Anıtkabir’i türbeye çeviren ve onu ısrarla dinsizmiş gibi gösteren bir grup insanın benimsediği görüştür Kemalizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 işte budur abi. hep böyle topiklerle gel. oha lan niklere bak bi de ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 nie garbıç ben onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 irin said: nie garbıç ben onu anlamadım Beni konu disindan sebepsiz banladilarda naparsin coplukte taqiliyoz ama rahatim ben hehe maksat muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 venom said: ahah +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Bu sefer bitti bu is 7 oy gerekiyor ve kesinlikli kapanacak bu akp denen garip gulaba parti.. alayinada siyasi yasak tamamdir YOU WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 internettin hoca X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ana avrat dümdüz küfür edip ağızlarını burunlarını kırmak, ardından da dev bi çukur kazıp hepsini içine atıp canlı canlı yakmak istiyorum. daha açık konuşabilir miyim bilmiyorum ama bu ülkeden zaten ya biz ya da bu haysiyetsiz şerefsiz ahlaksız şeriatçı i.neler gidicek. laflara bak sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 lol bu medya sırf bu haberi yazmak için fake hesap açıp kendi bile yazmıştır o sözleri inanırım helm belasını versin tüm medyanın. üşenmesem kayıt olmaya girip bakcam bunları yazanların kayıt tarihlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Abi bunlara demokrası filan çok işte. Adamda beyin yok ki akraba evliliği bunlar, anneleri fuhuş mağduru. Hayır Allah ne bir kere ya ümmet filan uçmuş bunlar. Bunlara lafda anlatamıyorsun, aynı bu şekilde vardı bizim sınıfta adamlar düzgünce oturup tartışayim doğru yolu göstereyim diyorsun. Örneğin adama 'Kurtuluş Savaşını Allah sayesinde mi kazandık biz şimdi' diyorum adam 'Evet' diyor. 'Neden kaybettik o zaman' diyorum 'Allahı sorgulayamazsın' diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Ardeth said: lol bu medya sırf bu haberi yazmak için fake hesap açıp kendi bile yazmıştır o sözleri inanırım helm belasını versin tüm medyanın. üşenmesem kayıt olmaya girip bakcam bunları yazanların kayıt tarihlerine yok be ciddi ciddi öyle diyen bir kesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 alın su topıc ı garbage dan herseferınde konudısına geldım dıye tekrar frameden garbage tıklıyıom (tasırken benım mesajıda uzurun bı zahmet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 yanlız farkındaysanız hepsinde bi, kemalistlik ve laiklik vs islam gibi bi anlayış var adamlar cahil, yanlış biliyolar, burdan baslıyo hata ve karsıtlık. bu zavallıları dolduranlara kızmak lazım, yanlıs ogretenlere kızmak lazım. bunlar hala convert edilebilir, geri kazanılabilir insanlar gelip anlatmak lazım, canım cicim laiklik senin dinini kısıtlamaz, senin ozgurlugunu kısıtlamaz, aksine dininin öngördügü gibi "dinde zorlama olmaz" ayetindeki gibi senin dininden olmayan insanlara da sana taninan ozgurluklerin taninmasini, bi yerde senin dininin ayetlerini yasalastirilmasini saglar, demek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 öküz bunlar.akp kapanırken bu zihniyetede bir yama çeksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Çok pis küfür edicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Türkızı...gel seni seve seve gerçek türk yapıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Elhamdürillah Atatürkçüyüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 adamınbiri said: Elhamdürillah Atatürkçüyüz yürü be !! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 adamınbiri said: Elhamdürillah Atatürkçüyüz çocuk nereye tıklıycaz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Bone said: Ardeth said: lol bu medya sırf bu haberi yazmak için fake hesap açıp kendi bile yazmıştır o sözleri inanırım helm belasını versin tüm medyanın. üşenmesem kayıt olmaya girip bakcam bunları yazanların kayıt tarihlerine yok be ciddi ciddi öyle diyen bir kesim var. ben de biliyorum öyle insanlar olduğunu arada sırada öyle forumlara göz attığımda da gördüm zaten. ama medya'nın en az ve muhtemelen o insanlardan daha tehlikeli olduğunu belirtmek istedim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar