Xobalt Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 16 Mart Pazar 2008 İnönü Stadı 19.00 LigTV Beşiktaş'da Cisse yok, Schildenfeld'in durumu belirsiz. Trabzonspor takımın kilit ismi Gökdeniz'i Rubin Kazan'a sattı. Fenerbahçe kadar emin olmasam da Beşiktaş favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 kolay bi maç gibi görünsede yeni yapılanmaya giden trabzonda bütün futbolcular seneye kurulacak olan takımda yer almak için elinden geleni yapacaktır.ama yinede bjk mutlak favoridir tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Tranzonspor'un galip gelmesini çok isterim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 bende isterim ama fenere karşı galip gelmesini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 manisa gol attı sivas yenildi diye post yazmaya geldim sivas santradan gidip gol attı pes. neyse sivas puan kaybetti. trabzonu nası olsa yenicez. gökdeniz'de yok artık bize karşı tek iyi oynayan adamlarıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 yattara umarım yatar bu maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 fenerin lafı daha cok geciyo mactan . yeter be kardeşim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 fenerbahçe alır rahat olun... yattara da gol atar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 berabere biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 4-1 fenerbahçe berabere diyim de tam olsun. şaka bi yana Beşiktaşın puan kaybedeceği maç olarak görüyordum bu maçı. fakat gökdenizin de gitmiş olmasıyla Trabzon bitmiştir bana göre. o yüzden beşiktaş alır gibi. 3-0 gibi bir skor da veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Bence gene de puan kaybetsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 bu hafta da 3 takım kazanırsa işler iyice karışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 bu arada sivas berabere kaldı vestel ile bu maçlar daha da önemli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Schildenfeld hiç maça cıktımı nasıl bir oyuncu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 cado said: Schildenfeld hiç maça cıktımı nasıl bir oyuncu merak ettim Oynadı, 1-2 maçta. Kafamda tam net bir fikir sağlayamasam da kötü bir oyuncu değil gibi geldi, bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Abi bu nasıl bişanstır anlamadım. Baki her türlü oynuyo. Dünyanın en iyi 10 defansını alsan Beşiktaş'a hepsine bişey olur, Baki yine oynar. Baki laneti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 trabzon hep ters geliyor ya bize ya rahat yeneriz ya da fark yeriz + baki inş puan kaybetmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Rahat alır Beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 bjktasım alıcak alıcak bide iddia yaptım ust dedim ust cıkıcak insallah bu mac:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 1-0 ya da 2-0 beşiktaş alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Beşiktaş'ı şanslı görüyorum. Bu maçta garanti gol yiyecek, ama fazlasını atacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 cado said: Schildenfeld hiç maça cıktımı nasıl bir oyuncu merak ettim trabzondamı bu besiktastamı ? we mevkisi ne bunun ? ilk defa duyuorum. yada gordon dedikleri bumu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Limbeck said: cado said: Schildenfeld hiç maça cıktımı nasıl bir oyuncu merak ettim trabzondamı bu besiktastamı ? we mevkisi ne bunun ? ilk defa duyuorum. yada gordon dedikleri bumu acaba ? Evet. Gordon Schildenfeld'den bahsediliyor. Beşiktaş'ta stoper mevkiinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 bjknin puan kaybetmemesi lzm liderliği bırakmaması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar