Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ulann çok üzüldüm be massdaa ağladi ciğerim yandı valla aynı bizim gibi lan bunlarda çok duygusal,herif kendi ülkesinde son yarışta son 200 m de şampiyonlugu verdi 1 puan farkla,bu arada vettel i ayrıyetten kutlamak lazım
VirTuS ' Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 o glock denen adam yüzünden massaya yazık oldu resmen bu kadar hainlik görmedim bn bilerek bıraktı resmen glock u ben olsan döverdim valla ama yarışta en çok alkışı alan kesinlikle s.vettel di bence ama gerçekten yazık etti glock denen adm massa ya ...
VirTuS ' Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ZaugnaKhaldun said: ŞEREFSİZLER. bu çok doğru bir yorum glock için
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 glock çok yavaş kaldi çünkü yağmur lastiklerini takmadı,ama tabi mclaren araya girip glock un takıma bişeyler söylemiş olabilir son 1-2 dakka,çünkü nerdeyse duracaktı glock. Basın toplantısında massanın tipi görünce iyice için burkuldu yav :( Babasından taze dayak yemiş 2 sn sonra ağlamaya başlıcak türk çoçuğu tipi vardı aynen :) Ha bide yılın faili : ferrari pit ekibinin, hamilton çizgiyi geçtikten sonra 10 sn sevinip sonrasında hepsinin suratındaki gt olmuşukluk durumuydu bence
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 OFFFFFFFFFFFF KAÇIRDIM KAÇIRDIM ÇILDIRACAĞIMMM ÇILDIRACAĞIMMM =( Lanet olsun bu karı kız tutkusuna. tekrarı vs ? nasıl izliicez ne oldu glock ne yaptı offf..
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 böyle şeylere izin verilmemeli ya kim olursa olsun. umarım ilgili bir kural vardır da kaybeder şampiyonluğu hamilton inşalllah :( ah massa bee :(
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bole bişi warmı ya adam resmen yerini hamiltona wermiş hamiltonda şimdi içi rahat bi şekilde şampıon mu oldu? bole bi şerefsizlik yok. massa gonullerin şampıonusun yavrusu ya. aglama yavrusu herkes pislik burda. öhöhö
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 http://www.turkiyef1.com/newsfull.asp?id=14570&Glockun-%DEampiyonlu%F0un-kaderini-de%F0i%FEtirdi%F0i-an--V%DDDEO son tur.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ŞEREFSİZ GLOCK!!! off izledim çok üzüldüm yok böyle bişey ya.Rezalet ferrariye yapılmalıydı bu :( yalnız massa da da ne manita varmış
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bLackcha0s said: ŞEREFSİZ GLOCK!!! off izledim çok üzüldüm yok böyle bişey ya.Rezalet ferrariye yapılmalıydı bu :( yalnız massa da da ne manita varmış hamilton olmasın?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hamilton un manitası değildi o massa nın değil mi eşi miydi hatta. Ferrariyle seviniyordu çünkü.
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 massa nın karısını diyorsanız nicole un eline su dökemez kanımca.. Şunu sormak istiyorum. Yarıştan sonra motoru yanan kimdi? Glock 3 kişiye geçiliyor çünkü onun motoru patlamış olmasın?
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 tekrarına baktım da siteden bazı arkadaşlar başka forumlarda yağmurun yağması şaibe ise , tutunamamasıda ayrı bir şaibe kuru zemin lastiklerini seçmeseydi glock demiş hiçbirşeyden anlamamış malesef bütün virajlarda tutunduda son 3 virajdamı tutunamadı , pistteki ideal çizgideki kuruluğu kameradan ben görüyorum =) vidyoyu izledikten sonra gülümsedim eheh içimdende bi tarafımla güldüm
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 moralim çok bozuldu ya. ders çalışacaktım olayı öğrenince oturakaldım öyle bişe yapamadım. :(
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 evet bende ilk başlarda glock lastiklerden dolayı yavaşladı zannediyordum ama bu lastiklerle 5 tur attı ve son 2 viraja kadar farkı korudu arkasındakilerle,glock nereli bu arada? edit: almanmış.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 http://yigitarda.blogspot.com/ okuyunuz, biraz sezon biraz yarış değerlendirmesi
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 said: Q&A with Toyota’s Timo Glock Q: Did you realise the significance of Lewis Hamilton fighting with you on the final lap? TG: To be honest I was racing for Toyota and my place which is the correct thing to do. I didn't even know that Lewis was directly behind me. The team told me that Sebastian Vettel was catching me and they kept me updated on his position but I was concentrating so hard on keeping the car on the track. I didn't even know that Lewis had overtaken me until after the race. I was passed by three or four cars on the final lap and it was not easy to keep track of what was going on. f1.com
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 aksi birşey demesini de beklemiyoruz zaten
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ahahahha *ayıp kelime* Nefret ettirdi yalnız şimdi 09 sezonu için çok büyük bi olay olabilir bu. Lakin Ferrari motor kuralları böyle olursa yarıştan çekilebiliriz diyordu.Üzerine birde bu geldi. Ferrari ne yaparsa yapsın itiraz geçersiz sayılır muhtemelen. Soruşturma açıldı mı veya ferrari den herhangi bir cevap geldi mi ben bulamadım hakkında bişey.
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 kimse de çıkıp , hamiltona laf söylemiyor yanlız , dış basında falan "sert" bi açıklama görmedim şimdilik. nedir yani , hakederek mi kazandı?
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ne diyelim hamiltona AAA Şikeyi nasıl anlamadın nasıl solladın mı diyelim ?
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ferrari Başkanından Ufak bir Tepki Eheuhe ben olsam timo glock'a atardım o tv'yi.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ço kgeç kalmış bir yorum oldu ama vettel'i de yaktılar. massa şampiyon olsa, ona şampiyonluğu kazandıran isim olarak hatırlanacaktı. hem de toro rossoyla mclaren'i geçerek.
Öne çıkan mesajlar