Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Yapsak nasıl olur? Benim hiç deneyimim yok şahsen multiplayer konusunda, teknik olayları nasıl olur bilemiyorum. O konuda Gimli'nin tecrübesinden yararlanmak iyi olurdu herhalde. Ayrıyeten Azmo arkadaşımızın oyunu orjinal almasıyla gaza gelmesi de ateşleyici bir etken. Bkz. aşağıdaki konuşma; said: Emir Utterable, Joscelin abi Emir Utterable, Joscelin sinrilendirmeyin Emir Utterable, Joscelin 2 hafta sonra hepinizle yerleri temizlerim Emir Utterable, Joscelin ben cok yetenekliyimdir Emir Utterable, Joscelin bana 2 hafta yeter. Emir Utterable, Joscelin ya birak Emir Utterable, Joscelin gimli 1.5 sene once oyun ilk ciktiginda benden almisti cracki Emir Utterable, Joscelin 2 hafta veriyorum kendisine. Joscelin Emir, Utterable ahahahahaaha Joscelin Emir, Utterable yazarım bu sözleri foruma Emir Utterable, Joscelin yaz Emir Utterable, Joscelin bi de ben kendi kendime misyon edindim Emir Utterable, Joscelin ingilizlerde master yapcam Emir Utterable, Joscelin estirecem Emir Utterable, Joscelin en cok nerflenen Emir Utterable, Joscelin en zayif faction Emir Utterable, Joscelin ama Emir Utterable, Joscelin yerleri supurecem Emir Utterable, Joscelin o kadar kararliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Ne acı yendim durdum azmoyu belli değil relicte :) Detayları yazmıyorum rezil olmasın çocuk. Şaka maka kimler var relicte burdan coh oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 CoH yalan, medieval daha zevkli dostum. hos coh icin adam yok bile(sanki medieval icin var da sdfsdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 valla medieval hadi demenize bakar hamachi açmak, her zaman varım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Medievalın hangi sürümünü oynuyorsunuz bilmiyorum ama bende gelirim versiyonlar uyuşursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 agate kingdoms'i kurup direk akabilirsin oyuna, biz baska patch yapmadik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Hamachi bilgileri nedir birde hangi saatlerde çeviriyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ben boyle hijack gormedim arkadas... medieval icin hamachi thread vardi yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Harbi ele geçirmişiz kusura bakmayın! COH dioduk... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar