fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Bazen oyunlardan çıkınca ram hatası alıyorum. Bazende genellikle oyunlarda bilgisayar tamamiyle kapanıyor sanki power düğmesine basılı tutmuşum gibi. Benim bildiğim ramler restart attırır makinaya şayet bozuklarsa. Bu iki problem birbirleriyle ilişkisi olabilir mi ? Önce kapanmalar başladı daha sonra hata iletilerini almaya başladım. Power supply da değişti sorun halen devam etmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ramleri değiştirsen? bi çıkar yuvalarını falan temizle ramlerin ucunu silgiyle falan sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 memtest yap önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 memtest 86, boot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Test herhalde dos ortamın da yapılıyor xp açılmadan evel. Yani bootable bir disk yaratmam gerekiyor. Ne kadar sürer bu test yaklaşık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 bence asıl dert ram değil anakartta. tabi yanında ram de nanay olmuş olabilir anakart bozulunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Esasında anakarttan bende şüpheliniyorum. Peki anakarttaki bi bozukluk kapanmaya neden olur mu durup dururken ? Bu arada memtest 3.5 diye bişey buldum onunla yaptığım testte %30 da falan makina kapandı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 anakart her türlü hataya neden olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 bide şöyle bi aptallık var. Yazmayı unutmuşum. Kapandıktan sonra fişi çekip takmadan makina açılmıyor. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Supplyden şüphelenebilirsin misal, ups var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 psu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar