Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 orda iki karı var, hem de yer değiştirebiliyorlar, ama aynı ortamda bulundukları zaman birbirlerini yok ediyorlar diye açıklayayım Daha genelleştirirsek formülühttp://en.wikipedia.org/wiki/Identical_particles(amaç mantıksız bir şekilde bilim aşkının yayılmasına sebep olmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 FORMULDE KARI VAR!! KARI KARI KARI KARI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 peki bu formüle göre KÂRI nasıl yükseltebiliriz benim dediğimden başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 sly. mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 büyük göğüslü olanla çık ya da daha iyi yemek yapanla çık. hiç olmadı daha çok parası olanla çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 İkisine de kur yap, hangisi daha basit oltaya geliyorsa onu ele ötekinin peşinden koş, alacağın tadı maksimize et. Ne de olsa ilişki başladıktan sonra monotonlaşıyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ben üç kişiye aşık olmuştum lan, hatta kankaydı üçü, geçti sonra. birini tercih ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 oo geçen fizik ödevinin sorusuydu o üç elektronlu sistemin psi fonksiyonu üşenmesem yazcam buraya da neyse genel formülü var yukarsa zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 aşık olucak başka bir kız bul ikisini de unut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Lethious said: aşık olucak başka bir kız bul ikisini de unut. 3 kadın olur o yüzden çok kadın hiç kadındır, yanlızlıktır sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 2 kişiye aşık olmak nası bişey ya? birini düşünürken diğerine geçişleri falan merak ettim ehehe. aşk deildir o. hoşlanmadır sevmedir.yakın görmüşsündür olcak gibidir ikiside falandır.10 gün birinle 10 gün diğeriyle birlikte ol. terazi bul bitane. 21. günde. koy ikisini bi tart. eminim biri ağır basacaktır. onu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 diğerinide fistana yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 kızlardan bi tanesine asık olmamak asodjasodjaosdjı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 onların senden haberı varmı dsgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Fistan said: 2 kişiye aşık olmak nası bişey ya? birini düşünürken diğerine geçişleri falan merak ettim ehehe. aşk deildir o. hoşlanmadır sevmedir.yakın görmüşsündür olcak gibidir ikiside falandır.10 gün birinle 10 gün diğeriyle birlikte ol. terazi bul bitane. 21. günde. koy ikisini bi tart. eminim biri ağır basacaktır. onu al. hayır abi bildiğin üçünün de hastası olmuştum ben ya o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 dopii okumaya üşendim bi kaç sorum olcak 1-gızlar birbirini tanıyo mu ? 2-tanımıyosa neden ikisiyle de çıkmıyosun? bide acaba ikisinede aşık olmak deilde ikisinide çok güzel buluyo olabilirmisin ? yoksa hoşlanmaktan öte harbi aşıkmısın yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 olm formülde karı var lan! matamatiğe abanıyom ben baplar bundan böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 çözümü buldum yaa : ) hangisi daha iyi brövni yapıyorsa o benim kadınım olucak cocuklarımın bakıcısı olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ikisinide öp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar