Ferrero Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 evet. home recordings takılmak için program olarak ne kullanılabilir? dip sesi inhibit edebilecek bi program olursa iyi olur. acoustica tarzında gereksiz programlar hiç sarmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Cakewalk falan kullan hiç bilmiyorsan. Paran varsa git Digidesign MBox al, Pro Tools kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Protools çok iyi.Profosyonel bi olayı var biraz.Bu taraflarda hemen herkes protools kullanıyo.Cubase falan kullanan pek yok.Buarada cubase var alternatif olarak ama oda biraz profosyonel.Acid pro 5 olması lazım yada 6 tam olarak hatırlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Acid Pro 7 çıktı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Doğrudur,ben baya bi süredir acid kullanmıyodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 protools ve ya reason olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 peki home recording olayına taptaze başlayan bir insana hani programı önerirsiniz? (hadiseyi keşfederken user friendly olması açısından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 kesinlikle reason ama çok zor bi programdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Abi adam recording diyor sen Reason diyorsun. Reason kayıt yapamaz, enstrumandır özünde. (Son 4. vesiyona koymuşlarsa bilmem). Paran varsa Pro Tools ile başla işte, ben öyle başlamıştım, çok kolaydır girmesi, en iyisi de odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Para harcamak istemiyorum diyorsan Tracktion kullan. İnanılmaz iyi bir program bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Gerge +1 protools iyidir,reason'ı hiç sevemedim.Engüzeli protools yada cubase + vst insturments.Reason falan uğraşılıcak şey değil,büyütmeyin bukadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Windows ses kaydedicisi gayet başarılı bence. Cubase iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar