Recall06 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Saci uzun akli kisa derler ya kadinlara erkek icinde aynisi gecerlimi? Saci uzun erkegin akli kisami olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 boyu uzun aklı kısa gibi buda züğürt tesellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 malafatı uzun olanlar var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 burunlu olanı da var. burnu uzun olan erkeğin diye gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ben kestirince salaklaşıyordum , şimdi çok uzadı yine salağım ; demek ki ortası iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 yazik etmissin kendine niye kestirdin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 saçım 4 numara EZERİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 olmaz. saç uzunluğuna bağlı bi değişken değil :) said: saçım 4 numara ezerim benimki 3, Owned! (:P) bi de off her topicte taş atma laf koyma sıkmadı mı artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ayrica benim ki 2 numara daha yeni geldim kuaforden ( i am not gay they call them kuafor ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 pipi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 roket adam said: olmaz. saç uzunluğuna bağlı bi değişken değil :) said: saçım 4 numara ezerim benimki 3, Owned! (:P) bi de off her topicte taş atma laf koyma sıkmadı mı artık? Ayar hızlı adımlarla geliyo sana şimdi. Arkadaşım(5 parmak ortada bileştirilir), ben geyiğine attım o mesajı ayrıca 3 ve 2 nolu saçı olan var they pwnd me ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Recall06 said: yazik etmissin kendine niye kestirdin.. okulda zorunlu idi :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 said: Arkadaşım(5 parmak ortada bileştirilir), ben geyiğine attım o mesajı ayrıca 3 ve 2 nolu saçı olan var they pwnd me ok? ŞİT! şimdi dazlak biri gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Fly said: Recall06 said: yazik etmissin kendine niye kestirdin.. okulda zorunlu idi :(((((( Abi sizin okul kadikoy KIZ lisesi mi almiyorlarmi erkekleri uahuaha efsaneymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 saçım kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Recall06 said: Fly said: Recall06 said: yazik etmissin kendine niye kestirdin.. okulda zorunlu idi :(((((( Abi sizin okul kadikoy KIZ lisesi mi almiyorlarmi erkekleri uahuaha efsaneymis olmadı, sry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Fly said: Recall06 said: Fly said: Recall06 said: yazik etmissin kendine niye kestirdin.. okulda zorunlu idi :(((((( Abi sizin okul kadikoy KIZ lisesi mi almiyorlarmi erkekleri uahuaha efsaneymis olmadı, sry. Tarihe bile gecti EPIC EPIC hhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Recall06 said: Fly said: Recall06 said: Fly said: Recall06 said: yazik etmissin kendine niye kestirdin.. okulda zorunlu idi :(((((( Abi sizin okul kadikoy KIZ lisesi mi almiyorlarmi erkekleri uahuaha efsaneymis olmadı, sry. Tarihe bile gecti EPIC EPIC hhehe EPIC FAIL! SOZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 lol kendi kendine gülüp tarihe geçirttirip bide epicletti adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Xo said: Recall06 said: Fly said: Recall06 said: Fly said: Recall06 said: yazik etmissin kendine niye kestirdin.. okulda zorunlu idi :(((((( Abi sizin okul kadikoy KIZ lisesi mi almiyorlarmi erkekleri uahuaha efsaneymis olmadı, sry. Tarihe bile gecti EPIC EPIC hhehe EPIC FAIL! SOZ LoL n00bz no chain quotes kk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Overseer said: Xo said: Recall06 said: Fly said: Recall06 said: Fly said: Recall06 said: yazik etmissin kendine niye kestirdin.. okulda zorunlu idi :(((((( Abi sizin okul kadikoy KIZ lisesi mi almiyorlarmi erkekleri uahuaha efsaneymis olmadı, sry. Tarihe bile gecti EPIC EPIC hhehe EPIC FAIL! SOZ LoL n00bz no chain quotes kk? wat ar yu doing meen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ban gelcek olm yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 neden bold yapıp da yazmaya taktın anlamadım göze hiç hoş görünmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Recall06 said: ayrica benim ki 2 numara daha yeni geldim kuaforden ( i am not gay they call them kuafor )yeah man we dont gay. usta sen neden hep gay muhabbeti apıyorsun ki yani kuaföre giden erkek gay mi oluyor ben onu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abuzer Kadayýf Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 saçı peruk olanın aklı uzun olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar