Necro Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Türkçesi kırk yıllık kamyon şöförüyüm böyle damper görmemişdim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bu arada had flown cevabı tasdiklendi, Odtüden emekli Öğretim görevlisi (Hazırlıktan) anneme sordum, oda had flown dedi. Cümlenin anlamını bırak, zaten içidne never oaln bir cümlede "not" kullanılmaz. Öğretmenine yarın itinayla kapak yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bencesi sencesi yok bundan önce epey uzun mesafelere uçtum ama hiç biri avustralya kadar uzun diildi diyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 said: Last year I experienced how tedious long plane trips could be. I_____in an airplane for fairly long distances before that,but never as long as when I went to Australia last june a)Have never flown b)Didn't fly c)have flown d)had flown(ben bunu diyorum) e)hadn't flown (hoca bunu diyor) geçen sene uzun uçak yolculuklarının ne kadar can sıkıcı olduğunu tecrübe ettim. geçen yaza kadar hiç bu kadar uzun yolculuğa çıkmamıştım ki onda da avusturalyaya bi yolculuk yaptım canım çıktı. cevap : E hoca haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Ulan sen daha "open relationship"in ne olduğunu bilmiyosun, sus, otur yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ya ben anlıyorum da yorumlayamıyorum. ehe mehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 dominic said: orada ki "but" olmasa hocanın dediği doğru olabilirdi, "BUT"ı göster hocana. "but" i bastira bastira soole butt die ciksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Absolut haklı üsteleme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 fede said: said: Last year I experienced how tedious long plane trips could be. I_____in an airplane for fairly long distances before that,but never as long as when I went to Australia last june a)Have never flown b)Didn't fly c)have flown d)had flown(ben bunu diyorum) e)hadn't flown (hoca bunu diyor) geçen sene uzun uçak yolculuklarının ne kadar can sıkıcı olduğunu tecrübe ettim. geçen yaza kadar hiç bu kadar uzun yolculuğa çıkmamıştım ki onda da avusturalyaya bi yolculuk yaptım canım çıktı. cevap : E hoca haklı but var arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Overseer said: Absolut haklı üsteleme bence. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Necro said: Last year I experienced how tedious long plane trips could be. I_____in an airplane for fairly long distances before that,but never as long as when I went to Australia last june a)Have never flown b)Didn't fly c)have flown d)had flown(ben bunu diyorum) e)hadn't flown (hoca bunu diyor) Bu soru üstünde şettik ısrar ettim falan ama yanlışsa bile doğru yaptığımı söyleyin plex :/ Doğru cıkarsa acayip tatmin olmus olucam evet hakaret etti hoca sdf Geçen sene uzun uçak yolculuklarının ne kadar sıkıcı olabildiginin farkına vardım. Daha öncede uzun mesafelere uçaklarla gitmiştim ancak hiç biri gecen Haziran Avustralyaya gittigim kadar uzun olmamıştı. Had flown olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 direk d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 D. Ve bence üstele hocayı göt et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 cevap direk d. e diyen hocanın da alnını karışlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 E cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Hocaya git "Butt butt butt butt" de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 basit olarak ,but never but aksilik ifade ettiğinden dolayı but'tan sonra olumsuz bişey geldiinden dolayı but'tan önce olumlu olması lazım cümlenin.. cevap de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 said: Last year I experienced how tedious long plane trips could be. I_____in an airplane for fairly long distances before that,but never as long as when I went to Australia last june Bir daha bakalım hadi. Last year ... Geçen sene uzun uçak yolculuklarının ne kadar sıkıcı oldugunu ögrendim/fark ettim/deneyim ettim. I .... in an airplane li cümleye bakalım. had't flown lu olursa: Bundan daha önce(de) uzun uçak yolculukları yapmamama ragmen hiçbiri geçen yaz Avustralyaya gittigimdeki kadar uzun degildi. had flown lu olursa. Bundan daha önce(de) uzun uçak yolculukları yapmama ragmen hiçbiri geçen yaz Avustralyaya gittigimdeki kadar uzun degildi. D olucak kasmayın. Yok benim açıklamam sizi rahat ettirmediyse ODTÜ Hazırlaktan 20 seneden sonra emekli olmuş annemden daha ayrıntılı bir açıklamada alabilirim. Bu arada, not + never ın beraber gelmeyecegini, heleki but varken söylemiorum bile üstte söylemişler çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 hoca yediremiyor gururuna belki. salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar