hozceri Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 olan oluyor ben 40 dk da lvl 5 oldum mesela iyi bi sey midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ilk 5 lvl sa kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 yarısı yemekte gecti zaten afk olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 13 gün playedle 64 üm intihar edicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 e o zaman neden 20 dk demiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 kime diyorum lağn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 1 saat 25 dk played lvl 7 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Priestimi 1-60'a 4 gün playedle kasmıştım, sonra biraz saldım 9 gün playedle 70 olmuştum halbuki 2 günde 60 70 kasmıştım rogue'u :/ Ama rogue'un playedi de 22 gündü 70 olduğunda. Baya eğlenerek kasmıştım ilk char ftw xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 her level twink olmaya kasar, her dungeondan olan loota kasarsan olur tabi 20+ days xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 benim mage 3.5 days played level 49. Craft kastım biraz zart zurt 12 saat çıkar. Vay canına. Baya hızlı kasmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Xo said: her level twink olmaya kasar, her dungeondan olan loota kasarsan olur tabi 20+ days xD Girmediğim delik yoktu evet, sadece dungeon lootları değil honor rewardlarını da toplamıştım 10lvlde bir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 gerçi class ta çok önemli bu konularda eğer hız istiyorsan hunter hem pet olayı hemde 20 lvl gelen aspect ile çok avantajlı oluyo 2-3 lvl yüksek mobları çok rahat kasabiliyo ama gelelim mesela paladin zannetmiyom o kadar kısa zamanda kasasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mage dışında o rekor cidden zor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ne dicem bu Athene'in Tania intihar ediyomus bu arada. 90 gun countdown'i var, her gun bi blog notu tutuyo iste 55'te mi neydi en son, 0'da intihar edicek sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Absolut said: Mage dışında o rekor cidden zor bence. mage ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 e ne var bende 3 haftada 70 yapıyom az kaldı yarın 70 im ne var yani zor bişi değil asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Aoe girsin bi yere geri kalanı arkadaşları kessin o XPyi alır mis gibi. Gerektiğinde iceblocklar gene xp alır. 1 kişi solo kasıyorsa evet mageden iyi seçenekler olabilir. Ama Hali hazırdaki sarı pipiyi düşünürsek ev arkadaşı tek kasmamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Penthesilea said: ne dicem bu Athene'in Tania intihar ediyomus bu arada. 90 gun countdown'i var, her gun bi blog notu tutuyo iste 55'te mi neydi en son, 0'da intihar edicek sdfs oO link var mı (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 http://tania.movielol.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 intahar sıtesı cok ilgincmıs aslında ya, athneanın acıklaması varmı konu hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Wrath of the 1337 King I, Merciless Gladiator Athene, who am also the best World of Warcraft player in the world, am now documentizing my life as a pro-gamer in a real movie (like Hollywood), for you guys, for free. My movie will show how good I am so the world can see, just like Jesus putted himself on the crouse to show ppl that he was a cool guy, I am putting myself on the cinema. I just heal ppl and I help ppl, that's me, it's just like profets, for the movie ppl; u can compare it with John Skywalker from Star Trek. * Learn 2 become pro in game and in life thx to my tips * Watch me teach the Light to ppl in real life and interact with the real world * Learn how to seduce chicks ATHENE-style * Watch how I am pro at cooking * Learn how to make good money ATHENE-style * See my family * Learn how I play Arena and how u can pwn in 5v5 deli abi tam deli bu herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 intihar sitesinin olayı nedir annamadım :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 90 dan geriye sayip blog tutuyo işte, 0 da intaar edicekmis. mesela bi gunde soyle yaziyoki cok guldum hehe. said: I do want to thank all the people who are mailing me again though, especially the ones who are trying to stop me from going through with this; they're really great entertainment. One German guy mailed me this morning saying that he would like to bang me one last time before I kill myself, and videotape it if I didn't mind. He also added if I would "kindly not kill myself in his house" because he still lives with his mother... fghfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 21 gun 17 saat lvl 62!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar