-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 tunch o zaman seni geceleri hunt partimize bekliyoruz, like f.cking old times lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 soldier_wd server gidip geliyo paso artisan görevinde de bi saat didinirsin maksimum 500credit falan verir sen karakterine bide baska bisey de kas http://www.swgemu.com/forums/showthread.php?t=41118 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 şuan hiç baglanamiyorum servera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 aaa swgemu da oynayabilmek için orjinal box mu lazım.ben internetten 14trial li clientini indirdim yasakmış galiba oda !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 trial olan olmuyor çünkü o nge li versiyon direk eski cdlerde direk precu ya ondan şuan server kapalı siteden takip edebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Thraine_Numeheru said: aaa swgemu da oynayabilmek için orjinal box mu lazım.ben internetten 14trial li clientini indirdim yasakmış galiba oda !! gerekli sitelerden iso halini indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bulamadım link hiç. torrent'lerde bulsada seed yok hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 hangi sehirdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soldier_wd Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Oyundaki adım "Tejen Eipo " . Eger bir grup yaratılacaksa veya var ise katılmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abi kasamadım torrent bulmakla biriniz link mink özelden atsanıza ben de akıcam aranıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 öm atın bana eğer Star Wars Galaxies (Pre-CU)+Patch oluyorsa rapid link vereyim, nasıl olsa beleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 nasıl aynı zevki alio musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Eski zevki tam veremiyor ama yaklaşıyor açıkcası.. 100 üzerinde 80 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 swoop eksikliğini saymazsak ; oyunun ilk zamanlarıyla aynı tecrübe. etrafta malzeme yok , kimsede para yok , bufflanıp solo grupta görev kasmak falan yok. bildiğin eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 aslında soe eski-swg emü sunuculara izin veriyorsa eski swg sürümleride abandonware olmuş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bence su haliyle bile oynanacak en iyi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellcraft Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Benim eski swg cdleri Turkiyede kaldı.Sevabına biri linkini gonderse cok iyi olur be.Emule torrent vs hic fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 managerx said: bence su haliyle bile oynanacak en iyi oyun +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Sanırım şu an server test aşamasında testten çıkdığı zaman karakterler silinecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 test bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 malum yolla download ediyorum oyunu şu anda ama daha önce hiç swg oynamamış biri olarak sorma gereği duydum. swg an empire divided indirdiğim dosyanın adı, 3 tane iso var içinde. kurmam gereken şey bu mu? hani tbc oynamak için klasik wow da kurulmalı falan, o hesap bişeyler mi var. birileri açıklarsa çok mutlu olucam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 valla şevki ile beraber döndük aynı anda. zaten çoğu zaman swg'ye dönüşlerimiz kesişir kendisiyle. şu an oynayanlar gerekli yorumları yapmış, ama benim de çorbada tuzum olsun. swg oynamamış birinin kolay kolay ısınabileceği bir yapısı yok şu an oyunun, yani ilk defa deneyecekseniz zor alışırsınız. ama 2003 - 2004 yıllarında oynamış biriyseniz oyuna girdiğiniz ve karakter yaratmaya başladığınız an oynadığınız mevcut mmo'lardaki hesaplarınızı kapatma ihtimaliniz var. o derece özlediğinizi fark ediyorsunuz. eksiklikler var, hatalar var ama bunlar çözülemeyecek büyüklükte sorunlar değil. /tell deno diyeyim son olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 swg for dummies tarzı bi döküman var mı peki? ciddi ciddi öğrenmek ve oynamak istiyorum. oyunun downloadı biter bu akşam. patch falan derken gece 10 gibi oyuna giricek duruma gelebilirim heralde. işyerinde fazla meşgul de olmıycam. bol bol okuyabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 İlk önce SWG - Emu sitesini ziyaret edip gezin. http://www.swgemu.com/ Burdaki Star Wars:Galaxies deki eski konulara bak. Akabinde ve detayında oyun içinde bizimle irtibata geç. Sonrası çorap söküğü gibi gelir. May the force be with you ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar