DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 yahu bu test server kaç gündür down yaa? bi oyun oynayalım dedik 2 gün oldu açılmadı server. ne yapıyorlar bu kadar ? edik: yoksa bende mi bişey var? connecting to the galaxy diyor orda kalıyor. bir ayar mı yapmak lazım acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 tekrar online oldu server. paticikten varsa kimse nicklerini yazsınlar beraber ava çıkalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 DadashNik0F said: yahu bu test server kaç gündür down yaa? bi oyun oynayalım dedik 2 gün oldu açılmadı server. ne yapıyorlar bu kadar ? edik: yoksa bende mi bişey var? connecting to the galaxy diyor orda kalıyor. bir ayar mı yapmak lazım acep ? forumları takip edersen neden o anda kapalı olduğunu yazıyorlar bi topice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 tahminen son bahar da bitmesi beklemiyomuyduk biz hala cok is var gibi seneyeki son bahar belki swgemu danda umidi kestik yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 swgemu cikmadi cikamadi hala iyibi guncelleme yok swtor yuzundenmi durdu adamlar nedir ama sanriim 2009 dada cikmicak gg oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoya Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 cikmasina cok az kaldı biraz daha sabir lagzm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bide sitelerine yazmislar 5k dolarmi ne lazimmis servermi ne icin cikmaz bence milelti o kadar beklettikten sonra o parayi alamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoya Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 valla internetten korkulur abi adamlar milyon dolar topluo bole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bi swgemuya girdim birkac sey urettim (crafting in calistigini gormek guzel) uretime gore expler iyi bide miner ext. mu ne uretip kurdum ama ne enerjiyle calistigini anlamadim :) ben basinda olmadimi calismiyo galiba neyse kurcalamaya devam umarim bu yaza kadar cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 http://www.swgemu.com/ rusca karakterler var hep? daha önce yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Yav beyler unuttum nasıl yükleneceğini swgemunun :( Normakl classic 3 cd yi yükledikten sonra launchpad i yükliyopruz. sonra o download ediyor gerekenleri değil mi? Bir tek CORE3 serveri var yine doğru mu? Neler var birde bilen biri akçıklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Abicim şimdi olay şu ortada bitek Nova Test Center Var CORE 3 Serverı,Henüz kimseye public serverı açma hakkı verilmedi,oturup evinde kendin server açsanda ömrü 1 saat ile sınırlı. Yüklemek için Launchpad Enhanced kullanırsan problemsiz yükler. Eski topicimi bulamadım.Ayrıntılı bir topicim vardı,bulup yollarım en kötü yenisini yaparım dur hele :D edit : aha bumpladım sana konuları aha burdan konunun sonundaki eklemelere dikkat et! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Savulun... Ulubatli Hakan geliyorrrr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ya nedir şimdi gerçekten emu bitti mi diyosunuz pre-cu oynanabilir durumda mı yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 deniz sezonu geldi bu adamlar yaz geldimi bi upgrade bile yapmiyo yani onumuzdeki kisa kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lunitari Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bir kere online yakalabilmek istiyorum şu serverı, launcherda online olarak görüyorum, giremiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 online yakalamanın en kolay yolu,ircten takip etmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Heheh şu an ilk defa girmiş bulunuyorum. Etraf bomboş tabi. Alacak silah bilem bulamadım xD Ama Coronet'i tekrar görmek iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 server bir tane var herhalde görüşelim bu akşam girmeye çalışacam bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Arkadaşlar başlarken Naboo Theed seçin :) ve gece saatlerinde online bulursunuz genelde Gungan Trader'lardan Item Elde Etmek Mumkun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Bu emu ne durumda ya? Tam olarak ne oluyor yani eski precu mu ve oyuncu var mı? Birde nasıl kurup giriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 www.swgemu.com ayrıca şuan grind başladı hala test ama jedi flnda olabiliyorsun kasıp falan :D öyle güzel gidiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Hala ev olayı ve dekorasyon gelmedi değil mi ? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 swgemu sitesi rusca mı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 evler geldi ama açılmadı dekorasyonlar var gibi.. yok site dns ayarlarından sapıtıp duruyorda o yüzden öyle oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar