-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 eski account'u olanlar ve aktif oynamayanlar bana bir öm atabilir mi? veteran reward'lara talip olucam da sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 yok mu swg emu hesabı olan yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 97 DEFA GÜNCELLEME NEDİR? AMACIN NE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 -Deno- said: yok mu swg emu hesabı olan yav? var eski FRF'den iki kişi olarak ocak ayında emuya başlamıştık 2 ay baya baya oynadık city kurduk city shuttle alacak ranke falan da getirdik mobyiusun SS contestini falan kazandık hatta ama bıraktık gibi şuan. çok az kişi online ve online olanların yarısıda boş duran botlar olunca baydı biraz beni. oyun çok büyük olduğu için ekmeğe sürülmüş bi tutam tereyağ bilbo baggins gibi az kalıyor oyuncular. ama bi grup olsa sağlam oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ya bu orjinal swg mi istiyor hala teee 2006 da fln yapmaya başladılardı sanırım hala tam bitmiş değil :) gamer dünyasının en büyük travması swg dir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 lovecraft0Z said: ya bu orjinal swg mi istiyor hala teee 2006 da fln yapmaya başladılardı sanırım hala tam bitmiş değil :) gamer dünyasının en büyük travması swg dir heralde clientı çekebilirsin direk torrentten illa CD'ye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Arkadaşlar selam, Oynayan varsa katılmak isterim. Tek başıma yeniden başlamak zor olacaktır gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Oyundayim ben hala :) Ulubatli nickname. Bu ay başında çok beklediğim Jedi sistemini de dahil ettiler. Publish 9: Secrets of the Force, Redux Added the Village Jedi progression system. This includes everything from getting glowy through to the village outro, the Padawan Trials, the Jedi professions, visibility system, player bounty hunting, and the Knight Trials. The Force Ranking System is disabled for now as it is still under development. Added the Corellian Corvette dungeon and associated quests and loot . . SWG Emu. Basilisk Patch Note Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Şu oyunu ne zaman görsem Jedi Knight: Jedi Outcast'ı open world yapmak ne kadar zor olabilir ki bu kadar bozup buna çevirdiler diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Basilisk deki YAKINSEHIR kimin guild sehri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 sinera said: Şu oyunu ne zaman görsem Jedi Knight: Jedi Outcast'ı open world yapmak ne kadar zor olabilir ki bu kadar bozup buna çevirdiler diyorum. Sanırım EA şuanda Star Wars lisansına sahip. Açıkçası eski Bioware zamanında olsaydı bunu çok görmek isterdim ama artık Andromeda'yı yapan firmadan ne beklenir bilmem. (Tek stüdyo olabilir ama gene de o oyunun o halde piyasaya sürülmesine izin verdiler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 maxrep said: Basilisk deki YAKINSEHIR kimin guild sehri ? Farman / Cubor Bu adamı 2003ten beri offline görmedim, şimdi emu'ya girip tell atsanız vendorlarındaki itemları düzenliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 GwindonSurion said: maxrep said: Basilisk deki YAKINSEHIR kimin guild sehri ? Farman / Cubor Bu adamı 2003ten beri offline görmedim, şimdi emu'ya girip tell atsanız vendorlarındaki itemları düzenliyordur Bora abim ya, kraldır kendisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyleoth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Swgemu yu bir deneyeyim dedim, Basilisk'e girdim. Nasil topluluk, türk guild varmı? Birşeyler yapan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 GENE SWG'Yİ ÇOK ÖZLEDİĞİM BİR GÜN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 valla girdim oynuyorum bakalım ne zaman sıkılacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elder_Jedi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Herkese selamlar, uzun zamandır giremiyordum, şimdilerde tekrar zamanım olacak gibi, hala oynayan var mı? (basilisk ya da diğer server'larda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Başladım ben de Basilisk serverında, gittiği yere kadar oynayacam. Dostlar rumuzlu arkadaş burdan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar