maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 aoc nin o güzel müzikleri ve grafikleri bile. ııh. swg nin yerini tutamaz. atmosfer yoık. gelsin artık. püff :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ben hala oyuna başlayıp 3-4 ay dere tepe neden dolaştım anlamıyorum. maden çıkarıp bişiler kasmaya çalışmıştım ayrıca. sonra bir gün ihtiyar nemessar ile karşılaştık bana biraz para vermişti. ordan hilal e gitmiştim koşarak tabi. orda mühendis bana speeder hediye etmişti. Bu ara millet doc kasıyordu. biriside paso taunt yapıyordu(ismi başkaydı belki). Çok zevkliydi oyun çok. 1 sene sonra Jedi oldum. Krayt keserken BH geldi. Farketmedim. Onuda arada kestim yanlışlıkla. 2 hand dervish sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 şuan bu proje yapım aşamasında mı yoksa aktif bir sunucu var mı? tam anlamış değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ingilizcem cok zayif http://www.swgemu.com/forums/showthread.php?t=11609 ama sunu okuduktan sonra yanlis anlamadiysam sanirim proje devam etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 dueller var. oynana biliyor. doc buff larını kendine @buff yazip yaptırıyorsun. kray kesip loot çıkoyor. armor attachment gibi. yaz sonuna kadar anacak biter. biterse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 cengizhan11 said: ingilizcem cok zayif http://www.swgemu.com/forums/showthread.php?t=11609 ama sunu okuduktan sonra yanlis anlamadiysam sanirim proje devam etmiyo geçmişi geride bıraktık önümüzceki maçlara bakıcaz demiş projenin bittiği falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sethssoul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ya şu true galaxies se bir türlü bağlanamadım ip numarsı ve port'tu var pingi gösteriyor ama bağlanmıyor, sitesinde ip numarası hakkında bilgiyok onuda top-sites'dan bulduk oynayan bilen arkadaş varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sony station mesaj atmis 5 yasinda swg diye eski accleri aktif etceklermis :X o kadar seyden sonra insanin cani bi girip etrafa bakmak istiyo ne gariplikse? swgemuda 3 yasina girmek icin cok azim gosteriyo sanirim 3.5 yasina bile girecek tabi isleri bitirmeden yani cikmadan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bu gidişle ben swg aconutunmu açacam. piyasada güzel oyun dolu ama sw havasını tenefüs etmek istiyorum ? Garip miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Hayır , ben işteyim şu an evde SWG emu inmekte. Başlarım AoC'una cartına curtuna. Dolaşsam yeter be Swg'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 çok güzel dueller oluyor.ben krayt kesiorum paso.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bana gönderin şu emuyu ya yükleyemedim bitürlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Dün başladım. O kadar keyif almaktayım ki şu an , anlatamam yani. İnsaın kendi gibi veteranlarla oynamasının keyfi başka , o atmosfer başka , eski toolbar başka , HAM başka , template yapmak başka... Sen başkasııııın başkasıııın lols Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 hallettim emuyu da server ne zaman online olur???????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Online olmama durumu yok Shewky , karakter yaratmak pek bir kasış ama offline gözüktüğü zaman server , login ekranına dön şu account ismi girdiğin , tekrar dene. Olana kadar deniceksin artık. Ben dün 45 dakikada yarattım ve girdim oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 tamamdır oldu olum emu haala geçen yıl baktığım yerde nerdeyse ne xp ne bişey var bu arada benim karakter yaratme 5-6 dakika sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ya yuzyıl geçmiş tık yok tee iki yıl önce bunlar bitircez abi bu işi diyolardı, hikaye.. bioware den de ses çıkmadı oyun oynama şevki kaçtı bende zaten 10 dk duramıyorm bilg başında bi adam gibi online sw oynayamadan yaşlandık birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Benimde ümitlerim tükendi :( Yepyeni bir başlangıç olmadan olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Valla ben diğer oynadığım MMO'ları bıraktım Emu için. Craft sistemi bugün yarın tam anlamıyla geliyor , bu ara en büyük gelişme bu. Progress biraz yavaş orası tamam ama insanlar test edip yardım etmedikçe olmaz bu iş. Ben oynuyorum onun için. Hem eski bir sürü tanıdıkla takılmak güzel , dün Krayt bilem yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 len turnuvaya katılan oldumu cok zevkliydi turnuva :D 25 vs 25 gibi bir abukluk vardi :D son ayakta kalan oldum eheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 baya baya ilerleme var swgemu da ama yaz sezonu projedeki bazı kişiler özel hayatlarına vermiş durumdalar kendilerini tatil günlerinide proje ile geçirecek değiller o yüzden yavaşlamasına hak veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Tiu sen oynuyo musun emu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 emu da duel ve craft yapılıyor birde dans eden tipler var ortalıkta yenilik varmı diye bakıp çıkıyorum arada onun haricinde xp kasacak birşey yok yeni dungeonları eklemişlerdi en son isimlerini unuttum şu tuskenların olduğu caveler vardı 4 sene olmuş be hatırlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 şu an sadece core 3 test center mı var emu olarak ? eğer varsa serverdaki nickleriniz ne ? eğer yoksa hangi emu serverinda oynuyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 daha bitmedi bitmeden baska server acilmaz sadece o server var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar