Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben hala oyuna başlayıp 3-4 ay dere tepe neden dolaştım anlamıyorum. maden çıkarıp bişiler kasmaya çalışmıştım ayrıca. sonra bir gün ihtiyar nemessar ile karşılaştık bana biraz para vermişti. ordan hilal e gitmiştim koşarak tabi. orda mühendis bana speeder hediye etmişti. Bu ara millet doc kasıyordu. biriside paso taunt yapıyordu(ismi başkaydı belki). Çok zevkliydi oyun çok.
1 sene sonra
Jedi oldum. Krayt keserken BH geldi. Farketmedim. Onuda arada kestim yanlışlıkla. 2 hand dervish sağolsun.
Mesaj tarihi:
dueller var. oynana biliyor. doc buff larını kendine @buff yazip yaptırıyorsun.

kray kesip loot çıkoyor. armor attachment gibi.

yaz sonuna kadar anacak biter. biterse :(
Mesaj tarihi:
cengizhan11 said:
ingilizcem cok zayif http://www.swgemu.com/forums/showthread.php?t=11609
ama sunu okuduktan sonra yanlis anlamadiysam sanirim proje devam etmiyo

geçmişi geride bıraktık önümüzceki maçlara bakıcaz demiş
projenin bittiği falan yok
Mesaj tarihi:
ya şu true galaxies se bir türlü bağlanamadım ip numarsı ve port'tu var pingi gösteriyor ama bağlanmıyor, sitesinde ip numarası hakkında bilgiyok onuda top-sites'dan bulduk oynayan bilen arkadaş varmı?
Mesaj tarihi:
sony station mesaj atmis 5 yasinda swg diye eski accleri aktif etceklermis :X
o kadar seyden sonra insanin cani bi girip etrafa bakmak istiyo ne gariplikse?
swgemuda 3 yasina girmek icin cok azim gosteriyo sanirim 3.5 yasina bile girecek tabi isleri bitirmeden yani cikmadan :(
Mesaj tarihi:
Dün başladım. O kadar keyif almaktayım ki şu an , anlatamam yani. İnsaın kendi gibi veteranlarla oynamasının keyfi başka , o atmosfer başka , eski toolbar başka , HAM başka , template yapmak başka...

Sen başkasııııın başkasıııın lols
Mesaj tarihi:
Online olmama durumu yok Shewky , karakter yaratmak pek bir kasış ama offline gözüktüğü zaman server , login ekranına dön şu account ismi girdiğin , tekrar dene. Olana kadar deniceksin artık. Ben dün 45 dakikada yarattım ve girdim oyuna.
Mesaj tarihi:
ya yuzyıl geçmiş tık yok

tee iki yıl önce bunlar bitircez abi bu işi diyolardı, hikaye..

bioware den de ses çıkmadı oyun oynama şevki kaçtı bende zaten 10 dk duramıyorm bilg başında

bi adam gibi online sw oynayamadan yaşlandık birader
Mesaj tarihi:
Valla ben diğer oynadığım MMO'ları bıraktım Emu için.

Craft sistemi bugün yarın tam anlamıyla geliyor , bu ara en büyük gelişme bu. Progress biraz yavaş orası tamam ama insanlar test edip yardım etmedikçe olmaz bu iş. Ben oynuyorum onun için. Hem eski bir sürü tanıdıkla takılmak güzel , dün Krayt bilem yaptık
Mesaj tarihi:
baya baya ilerleme var swgemu da
ama yaz sezonu
projedeki bazı kişiler özel hayatlarına vermiş durumdalar kendilerini
tatil günlerinide proje ile geçirecek değiller o yüzden yavaşlamasına hak veriyorum.
Mesaj tarihi:
emu da duel ve craft yapılıyor
birde dans eden tipler var ortalıkta

yenilik varmı diye bakıp çıkıyorum arada
onun haricinde xp kasacak birşey yok

yeni dungeonları eklemişlerdi en son isimlerini unuttum şu tuskenların olduğu caveler vardı 4 sene olmuş be hatırlayamıyorum
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...