shapshal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 valla şansıma yardımsever bi arkadaş denk geldi, bi süre beraber oynadık ettik sora landspeeder aldı adam bana. resmen oyundan 2 kat zevk aldım sayesinde, bi lair patlatmak için 23143 saat koşma dönemi sona erdi. çözdükçe daha da keyifli bi hale geliyor oyuun
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Corelian Corvette var mı oyunda, 8 sene öncesinden içimde kalan tek yer, varsa gelicem sırf patlatmaya...
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Artistian için clothing componentlari nerden ediniliyor.Bazaara filan koymamış kimse
karareis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bende bugün başladım .çok özlemişim eski halini oyunun.şimdilik doktor karakter açtım cantinada takılıyorum. Tabi unutmuşum herşeyi.Nickim Vanhald Kurt
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Patchlerim biter bitmez bende aranıza katılıyorum.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Helc Sarin olarak geldim. Tell atabilirsiniz.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 gelenler bana veya denoya ulaşsın guilde alalım
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Tyrannus said: Artistian için clothing componentlari nerden ediniliyor.Bazaara filan koymamış kimse o componentları kendin yapıyosun metal fasterness fiberplast pannel falan görürsün craft ekranında
karareis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 iki gündür mutlu mutlu dolaşıyodum simdi biraz burnum sürçmeye başladı.medic kasıyorum (gerçi su anda servera giremiyorum ama)organic chemistry 2'yi aldım, stimpack-b yapabilmem gerekiyor. Ancak food and chemical tools da stimpack-b gözükmüyor. Draft shematic filan mı bulmam gerekiyor?Yoksa baska daha gelişmiş bir chimical tool filan mı almam gerekiyor?
karareis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 tamam oyle yapınca oldu teşşekürler.guildede girdim hayırlısı artık.
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bu arada oyunda lair ve eventler dışında quest tadında bişeyler var mı ? veya ne bileyim grup kurup yapılacak dungeon gibi bişey ?
corrie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 swgemu.com'a başarılı bir şekilde giriş yaptığım halde, login olmuş olarak gözükmüyorum. acaba şifremdemi sorun var dedim, değiştirdim yine aynı sorun. forumun duyurular bölümü dışındaki yerlere giremiyorum. acep nedendir?
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hmm browserin cookie enable yaptinmı?
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 oyunu çekemiyorum sinir oldum biri bana çekip verebilir mi beşiktaşta
Uzunkulak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sunucu bugün bayağı bi gitti geldi swgemu oynayanlar oyun içi raid yapıyorlar mı? neredeler benim karakterimin adı Dorion Black bişeyler yaparsanız banada haber verin.
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 counsile gidiyorumtell at bana birlikte gidelim
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Guildimize; Armorsmith Weponsmith Chef Ranger Gelecek için; Bio engineer Creature Handler Droid engineer Architect Squad Leader Gerekmektedir. Sayın halkımıza önemle duyurulur!
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 3 saate oyundayım bende. ranger olabilirim sanırım
jonq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Sitesine girip bakmaya üşendim. Birkaç soru; - Populasyon durumu nedir? - Ping durumu nedir? - Offical SWG in patchlerini birebir takip ediyormu. Misal şu an "Galactic Civil War" geldi resmi oyuna. Burda da varmı. - Pre-Cu zamanında olmayıpta şu an resmi oyundaki tüm gezegenler varmı ? ( ör: Mustafar )
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Populasyon kötü değil, Coronet ve Mos Eisley insan dolu oluyor ayrıca galaksinin sağında solunda bir sürü adama rastlamak mümkün. Her daim yaklaşık 1000 kadar oyuncu oyunda var, zaten cap 1200. Fakat kalabalık görünmesinin sebebi henüz oyuncu şehirlerinin olmamasından kaynaklanıyor olabilir. Ping 200 civarı bende, genellikle lag sorunu olmuyor. Galactic Civil War, official oyuna gelen patchin adı, savaş zaten hiç bitmedi. Fakat çok fazla PvP gördüğümü söyleyemem. Patch 14'ü getirmeye çalışıyorlar. Bu yüzden ek paketlerle gelen gezegenler yok, hatta ileride eklenmeleri bile şaibeli
Öne çıkan mesajlar