Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla şansıma yardımsever bi arkadaş denk geldi, bi süre beraber oynadık ettik sora landspeeder aldı adam bana. resmen oyundan 2 kat zevk aldım sayesinde, bi lair patlatmak için 23143 saat koşma dönemi sona erdi.
çözdükçe daha da keyifli bi hale geliyor oyuun
Mesaj tarihi:
iki gündür mutlu mutlu dolaşıyodum simdi biraz burnum sürçmeye başladı.medic kasıyorum (gerçi su anda servera giremiyorum ama)organic chemistry 2'yi aldım, stimpack-b yapabilmem gerekiyor. Ancak food and chemical tools da stimpack-b gözükmüyor. Draft shematic filan mı bulmam gerekiyor?Yoksa baska daha gelişmiş bir chimical tool filan mı almam gerekiyor?
Mesaj tarihi:
swgemu.com'a başarılı bir şekilde giriş yaptığım halde, login olmuş olarak gözükmüyorum. acaba şifremdemi sorun var dedim, değiştirdim yine aynı sorun. forumun duyurular bölümü dışındaki yerlere giremiyorum. acep nedendir?
Mesaj tarihi:
Guildimize;
Armorsmith
Weponsmith
Chef
Ranger

Gelecek için;
Bio engineer
Creature Handler
Droid engineer
Architect
Squad Leader
Gerekmektedir. Sayın halkımıza önemle duyurulur!
Mesaj tarihi:
Sitesine girip bakmaya üşendim. Birkaç soru;
- Populasyon durumu nedir?
- Ping durumu nedir?
- Offical SWG in patchlerini birebir takip ediyormu. Misal şu an "Galactic Civil War" geldi resmi oyuna. Burda da varmı.
- Pre-Cu zamanında olmayıpta şu an resmi oyundaki tüm gezegenler varmı ? ( ör: Mustafar )
Mesaj tarihi:
Populasyon kötü değil, Coronet ve Mos Eisley insan dolu oluyor ayrıca galaksinin sağında solunda bir sürü adama rastlamak mümkün. Her daim yaklaşık 1000 kadar oyuncu oyunda var, zaten cap 1200. Fakat kalabalık görünmesinin sebebi henüz oyuncu şehirlerinin olmamasından kaynaklanıyor olabilir.

Ping 200 civarı bende, genellikle lag sorunu olmuyor.

Galactic Civil War, official oyuna gelen patchin adı, savaş zaten hiç bitmedi. Fakat çok fazla PvP gördüğümü söyleyemem.

Patch 14'ü getirmeye çalışıyorlar. Bu yüzden ek paketlerle gelen gezegenler yok, hatta ileride eklenmeleri bile şaibeli
  • Yeni Oluştur...