Devokai Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 nein. girebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sanmıyorum kimse giremiyor bugün türkiyeden. nasıl düzelecek bu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 telekomu beklicez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 quiknet ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 telekom'a kaldıysak üniversiteler açılınca anca gireriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 fffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 heh girmenin yolunu buldum. your freedom & sockscap ikilisi sağolsun :) yalnız sockscapa launcherı değil, swgemunun exesini koyun ve onu çalıştırın. ama aşırı lag var bende sizde olur mu bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 neyden bahsettiğini anlamadım açıklasan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ulan bi guilde girdik 3 gündür oyuna giremiyoruz ayıp oldu adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 GwindonSurion said: neyden bahsettiğini anlamadım açıklasan? bileceğiniz düşüncesiyle açıklamadım pardon. program genellikle oyunlardaki lagi azaltmak için kullanılıyor. burda yourfreedomı nasıl kullanılacağı anlatılıyor. http://forum.paticik.com/read.php?43,3042562 birde topicte freecap kullanın demişler ben sockscap kullanın derim. sockscap linki : http://www.brothersoft.com/sockscap-192885.html ayarları : http://www.your-freedom.net/index.php?id=90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ya birisi bana hayrına bi swoop verebilir mi ? zar zor 5k kastım onuda novice doktor olabilmek için harcadım. valla hayatımı kurtarırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 girsem verim de şimdi de galaksiye bağlanamıyorum server full bu arada hep bununla mı bağlanmak zorunda kalıcaz ya şu anki genel sorun neyden kaynaklanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 tahminim yurtdışı çıkışlarında (her zamanki gibi) problem var(kar yağışından dolayı olabilir). başka mmo oynayan arkadaşlarada sordum lagdan oynayamıyorlardı onlarda. bizim bağlanamamızda bundan kaynaklanıyor olabilir. düzelmezse, başka bir yol bulana kadar your freedomla bağlanacaz. ha birde unutmadan, windows görev yöneticisinden işlemler kısmına gelin, freedoma (freedom yoksa javaya) sağ tıklayıp öncelik kısmını yüksek yapın (windowsum türkçe, ingilizcesini hatırlamıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Beni yf ve Sakskep bile kurtarmadı. Halen daha bağlanamıyorum login servera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ben de şu an bağlanamıyorum başta bağlanıyodum deno hiç bağlanamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 server down arkadaşlar login olabiliyorsaniz girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 nihayet dün girebildim. önce yaptıklarımı söyleyeyim. (bir faydası olmadı sanıyorum ama yazmakda yine fayda var) 1-Launchpad > options > fast repair ve config repair 2-Modem i resetledim giriş yaptım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yok yok yok, your freedom'dan host ayarlarına kadar her bir şeyi yaptık yok. deliricem ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 deno msn verirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 attım öm'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 giriliyor artık düzeltilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Reave de gelicek. Görüştük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 oo uğur abi geliyor demek. ben düzeltilmiş mesajını gördüğümde denedim ve girebildim. sonra bilgisayarı kapattım. şu an gene girmiyor. kime sövsem şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 derken giriyor, ne biçim iş ya bu. launchpadden girersen geçiyor login ekranını, direk emu'yu açarsan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bu harun mudur nedir aksamlari selam sabah vermeden cikip gidiyo ne is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar