Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
NeroWarden said:

Craft ettiğim elimdeki silahtır giysidir parçadır bu gibi şeyleri nerede satacam ben? Bunları alan bir npc yokmu ?

junk dealer var onlar bööle hiç bi şeye yaramayan eşyalarını alırlar. onun dışında bazaar terminalin dibine vuracan
Mesaj tarihi:
Dibine vurayım vurmasınada novice artisan olarak craft ettiğim 15-20 tane CDEF Carbine var pek bir boka yaramayan. Onları direkt destroy edecem o zaman. Hangi item satılır hangisi işe yaramaz anlamıyorumki pek :D
Mesaj tarihi:
Doluda login servera bağlanırkende kasıyomuyduki. Galaxy e girerken bekletiyodu. Login olamıyorum daha :D

Ya dünya kadar bekledim 1 saat oldu halen daha login servera baglanamiyo. Bide bundan sonra servera baglanmasi var. Su anda oyunda olan varmi acaba ? Bu sey normalmi yaf.
Mesaj tarihi:
Cildiracam saatlerdir baglanmayi deniyorum. Login olamıyorum bi türlü. Connecting the login server kısmında takılı kalıyo devamlı. Karakter seçme ekranı gelmedi bi türlü. Bu herkeste varmı acaba ?
Mesaj tarihi:
NeroWarden said:

Cildiracam saatlerdir baglanmayi deniyorum. Login olamıyorum bi türlü. Connecting the login server kısmında takılı kalıyo devamlı. Karakter seçme ekranı gelmedi bi türlü. Bu herkeste varmı acaba ?

Aynı sorun tanıdığım 3-5 kişi ve bende de vardı. Türkiyeden kaynaklı olduğunu biliyorum. Bakalım bugün ne olacak.
Mesaj tarihi:
E ben istanbuldayım. Yani serverin dolu olmasıyla alakalı değil sanırım. Şu anda serverda 590 kişi var boş yani server. Fakat login olamıyoruz.

Türkiye ile ilgili bir sorun olabilü. Forumda shweky felan yazmış tekrar indirip denicem diye. Onlarda da var sanırım aynı problem.

(White Lion - Wait) Tüm bekleyenler için gelsin.
Mesaj tarihi:
tekrar indirip denemeyle ilgili deil giremese evana giremezdi ustad denemek istersen burdan basla
start run cmd enter
tracert nova.swgemu.com
sonra gor nerde cevapsiz kalan yer var
istanbulda olsanda farketmez trafigin ankaradan geciyor demektir swgemuya baglanirken..
Mesaj tarihi:
aslında benim silip yükleme olayım full repair yapmış olmam.
sadece swgemunun içindeki dosyaları tekrar yükledim, swgyi uninstall edipte yapmadım.
siz öyle yaptıysanız, çalışırsa haber edin :)
  • Yeni Oluştur...