paranoya Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 merhaba beyler bu sene içerisinde tamamlanması beklenen Pre-CU emulation projeleri olan ANW ve SWGemu çok yakın bir zaman içerisinde kapılarını swg hayranlarına açıcak ve internet yüzlerce private swg serverı ile dolucak. Bir bakımdan iyi olan bu projeler bizim gibi SWG'nin güzel görmüş oyuncular bir zamanlar saatlerce zaman geçirdikleri oyuna geri dönücekler. Benim gözümde şuan proje bittiği zaman girmeyi planladığım server TrueGalaxies sitesine www.truegalaxies.com adresinden ulaşabilirsiniz. Kaçınız geri dönersiniz peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 rahat 20-30 kisi baslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 biz 100 kişi bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ulubatli, iorfa, reave, aceh, harun reşit, famiv ve mail listemdeki 5-10 kişi daha...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 100 kisi yavas gelsin be abi =) hadi 50 tamam da.. simdi free fln die kalite dusmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoya Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 eet ama hepimiz ayni serverda oynarsak çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 paranoya said: eet ama hepimiz ayni serverda oynarsak çok iyi olur bu emu serverlarında en onemli olay adminlerin eş dost bağış ayagına elaleme uber itemlar verip cat diye jedi yapmamaları olcak.. ilk baslardan hatırladıgım kadarıyla truegalaxies iyi sanki, hos nedense bi ara swgemu team ile kavgalılardı diye hatırlıorm ama sallıo olabilirm. bence de adam gbi bi server bulup bulabildigimiz max. kaliteli turk oyuncu sayısıyla server a agırlıgımızı koymalıyz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 soenin server leridneki gibi en fazla 2 karakter açılabilmeli.. ? nasıl diyorsunuz. çok açılmasi ilk etapta iyi olabilir... birde iyi araştırma yapmalıyız... Truegalaxies neden mesela? Herkesin olduğu yere gideriz tabi ama neden? ping ve gm lar mı iyi? Senenin bitmesine daha bir dünya zaman var... bugün başlasa hemen başlarım bende ama devam ettiğimiz başka mmo var.. ismi lazım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Ultiyma ile konuşuyorum hergün bıktı benden instant kill çaktı en son bana :D evet cidden yakında acılıcagı hakkında dedikodular var ama dogrulugundan emin degilim onu diyim size :) cünkü hala bi kaç bug üzerinde kafayi yemis durumdayiz :) LS yerine adamin firlamasi gibi bir bug olmasada hala buglar var.. (Örnek :10+ NS ==> 1 Vuruş) Neyse Sonuç Olarak Çalısılıyo En Azından EMU Yapimi Hala Bitmedi Diger Serverlar Kendileri Açabilirler Doğaldır.. Bu Arada Araştırmalarımdan Anladıgım Kadarıyla En iyi Server Spartacius Müdür Nedir İşte O Karın Ağrısı İşte.. Edit : Eclipse Kadrosu(FrF veya RIP'ten Bahsetmiyorum Genel Bütün Server) Genel Olarak Exiled Eclipse Girme Planları Yapiyor Ama Spartaciustete Baya Adam Olcak Eclipseden (Duruma Göre Akarız Ortama :D ) Bilginize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 100 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 always on duty , awaiting orders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 İyide serverların kaldırabileceği online sayısı kaç peki? Ben bi ziyaret ederim olursa devamda edebilirim SOE yew her ay 15$ vermeye devam etmektense adam gibi yapılmış bir emuya bağış yapmayı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 veliaht34 said: İyide serverların kaldırabileceği online sayısı kaç peki? Ben bi ziyaret ederim olursa devamda edebilirim SOE yew her ay 15$ vermeye devam etmektense adam gibi yapılmış bir emuya bağış yapmayı tercih ederim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 consider it done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 az kaldı sabredın cıkacak bende beklıyom buyuk sabırla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bende oynarım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Vay anasını Bölüm bile ölmüş. Eucau (was play in pre-cu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 vall dönebilirim ben de=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Tam anlamıyla bitsin bundan başkasını oynamam.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Karag8z said: Vay anasını Bölüm bile ölmüş. Eucau (was play in pre-cu) havafisekleri sana yaptirmistik, Hi'lal Jedi Heykelleri acilisinda, selamlar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 evet hatırladım , vay bee ne güzel günlerdi. Sen konuşma yapmıştın aşağıda ben tepede sende whisper bekliyordum. Sen işareti verince havai fişek gösterisi yapmıştık. bütün hilal ordaydı. sonra duel ler başlamıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Geliyor mu bu emu şimdi ? Hadi daha holo kasıcaz ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 hahaha holo kasmayı bile özledim. Adi holocron bana terzi olacaksın dediğinde hastir hayatta kasmam demiştim. (not sie sie kastım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 İyiymiş , bana ilk dört holo Brawler meslekleri çıkmıştı Fencer , Swordsman falan.. 5. merchant olunca cortlamıştık tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ulen amma ballıymışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar