belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 kuran da kapanın emri veriliyormu bilmiyorum ama neden başörtüsü değil de özellikle türban deniyor buna. baş örtüsü örtmez mi başı. özellikle türban denilmesinin nedeni ne olabilir sizce. türban neden tutup ta 6 yıldır olmuyor da şimdi yerel seçimler öncesi ön plana atılıyor. demekki %47 az gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 yakın dolaşıyosun, p.s:yörünge dışına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bu adam cıkacaksa ohoo cok adamın cıkması lazım gelır =) ama banlanmasını istemem .samimiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 teufel said: yakın dolaşıyosun, p.s:yörünge dışına Offf cok agriniza gitti dimi ne kadar uzuldum anlatamam...:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bu biraz boş teneke tıngırdaması gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Umarım kendinde farkındasındır amaçsız bi yarışın içindeymişin gibi geldi bana herşeye cvp verme topiclerin yani çok rahatsız olduğun bi durum falan varsa burda boşuna çırpınma hayat paticikten ibaret değil yani tavsiye biraz çık dolaş hava falan al iyi gelir belki sanmıyorum ama edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 turbanlı turbansız farketmez her turlu condom a karsıyım yasasın naturel sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 teufel said: Umarım kendinde farkındasındır amaçsız bi yarışın içindeymişin gibi geldi bana herşeye cvp verme topiclerin yani çok rahatsız olduğun bi durum falan varsa burda boşuna çırpınma hayat paticikten ibaret değil yani tavsiye biraz çık dolaş hava falan al iyi gelir belki sanmıyorum ama edit:imla Abi benim hayatim yok ezik buzuik biriyim hemde sisko bir tipsizim, herseyim cok bokton ayrica hemde EMOkids im yani hayat bana vurmus birde sen boyle cok acimasiz laflar ediyorsun beni benden aliyorsun.. Kendi kendimi intihar edesim geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Masakari said: turbanlı turbansız farketmez her turlu condom a karsıyım yasasın naturel sex Ole deme ya bir gece ansizin BABA diye biri yanina gelirse valla diyorum off :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 wow pati halkı yine sitem etmiş bence komik ama bazılarına kötü gelmiş 2 tane madalyası olsa arkadaşın herkes gülerdi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ne guzel ıste bostancı ısıklar bosta bu aralar yollarım oraya selpak satmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 uuuuuuuu ayar ayar ustune aman tanrım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 aziz rüstem'e kizipda, rüstem batum'a gidilmez.. isteyenin bir yüzü karaysa, vermeyen orgazm olsun.. Komedi Dans Üçlüsü.. Fallar burçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Baluu said: vermeyen orgazm olsun.. vermeden nası orgazım olunuyo kıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 agalit hastalık var hatta günde 90 defa orgazm olan bayan vardı gazetelerde falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Recall06 said: Allahamina binlerce kez sukur olsun muslumanim ama sizin gibi TARIKAT KUSU degilim.. AHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 olmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 burası eğlence yeri.beğenmeyenler çeker gider huzursuzluk çıkartmayın. malik uyarı aldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Fly said: agalit hastalık var hatta günde 90 defa orgazm olan bayan vardı gazetelerde falan hastalık degıl o omurılık bolgesınde beyıne gıden sınırler arasında orgazıma sebebıyet veren sınırlerde var dogru noktaya basınc uglayınca hatun kısı orgazımın kralını yasıyor uzaya cıkıyor bu bılgılerden yararlanarak yeni bir orgazım teknıgı uzerınde calısıyorum taocu sex kamasutra yalan olacak calısmam bıtınce butun tarıhı bastan yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 apache said: malik uyarı aldın. haha.eğlenceli bölümün eğlenceli modu seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 cem yılmaz says: malik said: insanlar birbirleri hakkında hassas olduğu konularda madem yanlış anlaşılıyor , o konu üzerinde .okunu çıkarmadan mizah ve espiri yapmaya çalışsın o zaman . ben de ona değer gösterdiği bir şeyle ilgili espiri de yaparım bir sorunum olmadığı halde. bu bahanesi olamaz. fakat bunu anlatamadık insanlara . bu başlıkta da garip bir şey yok aslında .din batıyor insanlara.olay o.aşırı hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Üff adam geyik yapmış ciddi ciddi girip saçmalamışsınız iyice. "Türban en kutsal bez parçamız!" erleri harekata çıkmış konuda. Bu arada türban her başı kapatmasın be kanka :P edit: oy anam bunu görmemiştim Cons said: Recall06 said: Allahamina binlerce kez sukur olsun muslumanim ama sizin gibi TARIKAT KUSU degilim.. AHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar