Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kriz(Online strateji türk oyunu)

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bende öyle düşünüyorum yani bence türklerin yaptıgı en iyi online strataji oyunlarından...
merlinin kazanını görmedim dergi olarak ama...
görecez bakalım betacı olarak başvurduk :)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Mesaj tarihi:
lol zaten bu ülkeden çıkacak oyunun adı da Kriz'den daha uygun bişe olamazdı

oyun adının Kriz, giriş ekranının Login Area olmasını pek bir yadırgasam da güzel gibi görünüyor SSlere bakınca =)
Mesaj tarihi:
walla şu an türkiyede warcraftın grafik motorunu hadi onu bırakın konsept art'ını çıkaracak kalitede eleman yetişmemiş durumda. videoları falan söylemiyorum bile. yani olsaydı öyle biri bilirdik herhalde.

nedeni bariz ortada. gelir seviyesinden dolayı kimsenin online belli başlı oyunlar dışında orjinal oyun almaması.

böyle bir ortamda kesinlikle taktire şayan bir çaba bu.

umarım istanbul efsaneleri(box aldığım belki de tek oyundur) gibi sonunda dergilerin yanında promosyon olarak dağıtılacak duruma düşmez.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Mesaj tarihi:
o S: Oyunu nereden temin edeceğiz veya satın alacağız?
o C: Oyun, Kriz resmi sitesinden hiçbir ücret ödemeden indirilebilir olacak. Ayrıca çeşitli basılı medya ile birlikte dağıtılacak.

ooof of
profesyonel hizmet amatör maaş
herzamanki gibi...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.

[Bu mesaj Grudge tarafından 20 Mart 2003 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
abi bence bu oyun warcraft grafikleriyle yarışabilir yani pek bir fark göremiyorum...
türkiyede dağıtımcı şirket olsa sanıyorum dağıtılırdı ancak belki oyun falan dergileri ile yayılır gibime geliyor...[hline]===> orc_lord <===
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bilmem bana göre basit geldi nebileyim mesela bir araba yarışına falan göre yada uo diyelim bence uo eski olmasına ragmen ii görüntüsü ama ne bileyim warcraft chaos lu olan son zaman cıktı daha ii grafik bekleyebilirdim dogrusu...[hline]===> orc_lord <===
Mesaj tarihi:
Grafiklere bakilirsa 80li yillarin sonunda Amiga'da oynadigimiz 'Nuclear War' adli yari strateji yari komedi oyunun tipatip aynisi. Eger gercekten oylese hayal kirikligi.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ne warcraftin nede krizin daha iyisini yapamayacağımız için bence fazla yıkıcı eleştri yapmayalim. (ayrıca warcraftinkiler fena diil ama blizzardin grafik tarzi kötü. Yuvarlak kenarlı evler vs.)[hline]No Pain No Gain! Now Suffer!
Querquobad Quane[SnowLords]
Mesaj tarihi:
said:
Grudge, 20 Mart 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
walla şu an türkiyede warcraftın grafik motorunu hadi onu bırakın konsept art'ını çıkaracak kalitede eleman yetişmemiş durumda. videoları falan söylemiyorum bile. yani olsaydı öyle biri bilirdik herhalde.

nedeni bariz ortada. gelir seviyesinden dolayı kimsenin online belli başlı oyunlar dışında orjinal oyun almaması.

böyle bir ortamda kesinlikle taktire şayan bir çaba bu.

umarım istanbul efsaneleri(box aldığım belki de tek oyundur) gibi sonunda dergilerin yanında promosyon olarak dağıtılacak duruma düşmez.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.

var bi kişi.BEN!!ehehe yok yok Mevlüt Dinç diye bi herif var.yok yani.bknz.Actor grafik motoru.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe?
Olacağımız zaman senle birlikte
Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak?
Ulaşmak istesem sana
Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Mesaj tarihi:
var bi kişi.BEN!!ehehe yok yok Mevlüt Dinç diye bi herif var.yok yani.bknz.Actor grafik motoru.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe?

şahsen tanırım kendisini. çok iyi bir programcı olmakla beraber grafikle ilgisi yoktur, tam bi profesyonel, oyun oynamaktan zevk almıyorum ben diyen ilginç bir oyun yapımcısı, ve grafik takımındaki kişiler işe amatör başlamış kendini sektörde geliştirmiş adamlar.

zaten o da türkiyede yetişmemiştir. mevlüt dinç gerçek adı bile değil bildiğim kadarıyla mev ya da öyle bişey olması lazım. ingilterede ortalığı dağıttı şimdi türkiyede itü de çalışmalarını sürdürüyo.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Mesaj tarihi:
kriz oyununun yapılışı gayet olumlu birşey bence de

olumsuz olan benim 3000 kişi ile MSU de sınava girmem ve ilk 35 e giremediğim için grafik tasarımı bölümünde okuyamamamdır...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
  • Yeni Oluştur...