SeaGle Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Gemlik'i iyi salladı. Lan biyoloji yazılısı öncesi soğuttu dersten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 karazhan'da moroes kesiyorduk biz ilginc oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bende raiddeydim kaelde wipe yiyorduk cıkmak istiyordum sanırım bir raidden çıkmak için kulandığım en garip bahaneydi "OMG EARTHQUAKE I GOTTA RUN OMFG" 1 saat sonr geri döndüğümde pek tabi hiç biri leaver meaver bişi diyemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 said: "OMG EARTHQUAKE I GOTTA RUN OMFG" ehiki ki ki, süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 DoGMeaT said: bende raiddeydim "OMG EARTHQUAKE I GOTTA RUN OMFG" ahhahahhahhasdasdfsaasf çok iyi ya karşdaki adamlar bayağı şaşırmıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 depren sırasında cs oynuyorum sallantıda adama head attım. sonra korktum baya ama gerisi gelmedi şükkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 holy guidance elemental guidance daha uygun olabilir bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Şimdi televizyonda bi profesör açıklıyordu. Çınarcık-İmralı arası vuracak diye. Gemlik Körfezinden vurma ihtimali de çok büyük. Gemlik körfezinde oluşan 7 şiddetinde bi deprem Gemlikte 9 hissedilebilrimiş. Deprem olurda Lance ile ben birdaha giremezsek patiye, bilin ki.. biz YATTARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Abi bütün profesörler bu deprem öncü olamaz diye bağırıyorlar, birkaç tanesi reyting için insanların korkularına oynuyorlar. Kötü bir durum gerçekten. Ahmet Mete Işıkara büyük İstanbul depremini adalar açıklarında 2010-2014 arasında 6.3 ile 6.9 arasında bekliyormuş. İlk zamanlarda daha büyük berkliyorlardı ama sanırım bu yaşanan birkaç küçük kırılma sonrası daha küçük birşey beklemeye başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bu kırılmalar depremi 6.4'ten 6.3'e bile indiremez. aslında artmaları normal bir oranla gerçekleşmiyor. fayda az biraz enerji boşalması için bile 4lük deprem şimdi başlasa bir kaç gün sürmesi gerekir herhal ^_^ sadece fay çok dikkatli izleniyor ve ona göre daha kati sonuçlar çıkartılıyor.. ama bu bi boka derman olmuyor tabii orası ayrı. izliyoruz ama bir şeyler yapmıyoruz.. eylem yok, hareket yok.. allah korusun hepimizi, inşallah kurtuluruz can kaybı olmadan veya sakat kalmadan. veya biz yokken burada olur deprem ben korkuyorum, ciddi korkuyorum! deprem değil lan, o doğa olayı. oluyor öyle arada. kar gibi, gökkuşağı gibi... kimsenin bir şey yapmamasından korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 her işte olduğu gibi bunda da uyutuluyoruz. nedeni ise çok basit; binaları güçlendirmek, yıkılan binayı tekrar yapmaktan daha maliyetli haa bir de insan hayatı var ama devlet baba onu düşünmez ne de olsa 70milyon insan var 50,000 kişi ölmüş çok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 DoGMeaT said: bende raiddeydim kaelde wipe yiyorduk cıkmak istiyordum sanırım bir raidden çıkmak için kulandığım en garip bahaneydi "OMG EARTHQUAKE I GOTTA RUN OMFG" 1 saat sonr geri döndüğümde pek tabi hiç biri leaver meaver bişi diyemedi. hahahaha kullancam bende bu bahaneyi hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 HİSSETMEDİM / ŞENESENEVLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar