Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul / Deprem 12 Mart Çarşamba 2008 [çınarcık - 4.8 olarak açıklandı]

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Şimdi televizyonda bi profesör açıklıyordu. Çınarcık-İmralı arası vuracak diye. Gemlik Körfezinden vurma ihtimali de çok büyük. Gemlik körfezinde oluşan 7 şiddetinde bi deprem Gemlikte 9 hissedilebilrimiş.

Deprem olurda Lance ile ben birdaha giremezsek patiye, bilin ki..

biz YATTARA

Sosyal ağlarda paylaş

Abi bütün profesörler bu deprem öncü olamaz diye bağırıyorlar, birkaç tanesi reyting için insanların korkularına oynuyorlar. Kötü bir durum gerçekten. Ahmet Mete Işıkara büyük İstanbul depremini adalar açıklarında 2010-2014 arasında 6.3 ile 6.9 arasında bekliyormuş.

İlk zamanlarda daha büyük berkliyorlardı ama sanırım bu yaşanan birkaç küçük kırılma sonrası daha küçük birşey beklemeye başladılar.
Sosyal ağlarda paylaş

bu kırılmalar depremi 6.4'ten 6.3'e bile indiremez. aslında artmaları normal bir oranla gerçekleşmiyor. fayda az biraz enerji boşalması için bile 4lük deprem şimdi başlasa bir kaç gün sürmesi gerekir herhal ^_^

sadece fay çok dikkatli izleniyor ve ona göre daha kati sonuçlar çıkartılıyor.. ama bu bi boka derman olmuyor tabii orası ayrı. izliyoruz ama bir şeyler yapmıyoruz.. eylem yok, hareket yok..

allah korusun hepimizi, inşallah kurtuluruz can kaybı olmadan veya sakat kalmadan. veya biz yokken burada olur deprem

ben korkuyorum, ciddi korkuyorum! deprem değil lan, o doğa olayı. oluyor öyle arada. kar gibi, gökkuşağı gibi... kimsenin bir şey yapmamasından korkuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

her işte olduğu gibi bunda da uyutuluyoruz.
nedeni ise çok basit; binaları güçlendirmek, yıkılan binayı tekrar yapmaktan daha maliyetli haa bir de insan hayatı var ama devlet baba onu düşünmez ne de olsa 70milyon insan var 50,000 kişi ölmüş çok mu :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...