micha Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Bir değil bir kaç arkadaşımda yaşadığım sorun bu.Resmi sitesinde yazana göreden bahsetmiyorum.Getir yurtdışından dene olmuyo olmuyor.Videolarını aç izle . Öyle bir kabaca yazıyorsunki gören seni Nokia pazarlamacısı sanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 iphone kullanıyorum. pc var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 micha said: Bir değil bir kaç arkadaşımda yaşadığım sorun bu.Resmi sitesinde yazana göreden bahsetmiyorum.Getir yurtdışından dene olmuyo olmuyor.Videolarını aç izle . Öyle bir kabaca yazıyorsunki gören seni Nokia pazarlamacısı sanıcak. sus sus konuştukça batıyosun... önceki dediklerini unutmadık çünkü "apple teknolojinin ferrarisi herkes kullanamasın diye yapıyo bunları kitlemeleri" falan.. bebe aklınla sık sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Iphone büyük bir reklam başarısı cidden iyi beceriyor Apple reklam işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 İşin aslı,şık tasarım,hızlı arayüz,iyi reklam pazarlama ama gel gelelim "teknolojinin ferrarisi,varılan en son nokta" falan olduğu yok.Geçenlerde birisi bişey demişti forumda,"nokia'nın hala eski telefonları bile kullanılıyo satılıyo,apple iphone ile devrim yaptık sloganını kullanıyo sadece" diye.Ben sonuna kadar bunun arkasındayım. Absolut'te mükemmel açıklamış bence.Her resette program yükle,onu yükle bunu yükle,taşıma suyla değirmen döndürme olayı.Gayet güzel bi pazarlama stratejisi.Adam telefonu enbasit haliyle ve olmayan özellikleriyle sunuyo,sonrada "şunu yüklemek için buraya gir,burdan bunu al yükle,şunu yükle,sonra bunu,şunu dene,free version,pro version satın al" diye gidiyo tabi bunlar. Telefon dediğin şey,kutudan nasıl çıktıysa odur benim fikrimde.Lakin N95 telefon tanımına daha çok uyuyor bana göre.Iphone birazcık tasarım,ipod ve ipod touch'ın telefonlusu bence.3G yok,MMS yok bunlar günümüzün telefonlarında bulunması gereken ölümcül özelliklerden bazıları bence. Türkiyede MMS okadar yaygın değil ama,yurtdışında mms ve 3G kullanımı baya yüksek bi seviyede.Hatta okadarki,3G kullanan ufak bi usb girişli dalga ile,yüksek hızda internet erişimi var telefonun çektiği heryerde,3g o derece önemli yani aslında.Bişeye tav olup birincil savunucusu olmayın yahu bikerede. Symbian kötü evet,ama "iphone'da var" dediğiniz herşey N95'tede var zaten.Geliştirmemiş nedemek yahu,sanki nokia'nın apple'ın arge olayının içinde gibi.Adam telefona GPS'inden 5 Mp kamerasına,Xenon flaşına kadar sığdırmış daha ne yenilik yapsın adam yahu.Apple ipod'a telefon ile open source ekleyince devrim yaratıyo,nokia bukadar özellikle bi halt becerememiş demekki. Gelipte "ipod n95'i ezer,n95'in 3 ayda boyası kalkıyomuş heryeri takırdıyomuş" demenin anlamı ne yani?Her forumda gördüğüm,iphone kullanıcıları habire bok sürüyo n95'e.Niyeyse N95 kullanıcılarıda genelde sadece iphone'un dezavantajarlarını söyleyip geçiyolar. Biraz daha adil karşılaştırmalar yapın bence.Bişeyin fanatiği olup,saçmasapan yorumlar yapmayın. N95 ile iphone tamamen zevk meselesi bence.Görünüşünün daha güzel olduğunu ve 5mp kamera,video,gps'e ihtiyaç olmayacağını düşünürsün,telefona bişeyler yüklemekle uğraşıp zevk alacağını düşünürsün ipod alırsın.Bu özelliklere hali hazırda ihtiyacın olduğunu düşünürsün,program yüklemeyle falan kasamam dersin,görünüşü ve herzamanki klasik tuş takımıda daha çok hoşuna gider,gidip N95 alırsın.Kısaca istediğin özellikleri karşılayanı alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 micha said: Bir değil bir kaç arkadaşımda yaşadığım sorun bu.Resmi sitesinde yazana göreden bahsetmiyorum.Getir yurtdışından dene olmuyo olmuyor.Videolarını aç izle . Öyle bir kabaca yazıyorsunki gören seni Nokia pazarlamacısı sanıcak.Nasi olmuyor, dalga falan geciyorsun heralde? Ayrica ifixit nedir ya, yapma gozunu seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 MrMarvelous said: micha said: Bir değil bir kaç arkadaşımda yaşadığım sorun bu.Resmi sitesinde yazana göreden bahsetmiyorum.Getir yurtdışından dene olmuyo olmuyor.Videolarını aç izle . Öyle bir kabaca yazıyorsunki gören seni Nokia pazarlamacısı sanıcak. sus sus konuştukça batıyosun... önceki dediklerini unutmadık çünkü "apple teknolojinin ferrarisi herkes kullanamasın diye yapıyo bunları kitlemeleri" falan.. bebe aklınla sık sen Akıllı konuş. Kendimi ispatlama gibi bir egom yok arkadaşım senin gibi.Ben etrafımdaki arkadaşlarımın çektiği sıkıntıdan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Hata topikde bence yani N95 ile Iphone birbirine rakip dahi değiller. Birinin hitap ettiği kesim ile diğerininki tamamen farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Arkadaşlar mesajlarınızı silmek zorunda kalmak istemiyorum. Saldırıp durmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Hangimizin birbirimize yönelik yanlış cümlesi var ise silmeni rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Ben kimseye bişey ıspatlamaya çalışmıyorum, kaldı ki buna ihtiyacım yok zaten. Çoğunluk benimle hem fikir. Burda marka fanatikliği yapıp, makul olmayan çözümler önerip (ifixit gibi), desteksiz konuşan tek insan var. O da neyine güveniyorsa agresif takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 said: Gelipte "ipod n95'i ezer,n95'in 3 ayda boyası kalkıyomuş heryeri takırdıyomuş" demenin anlamı ne yani?Her forumda gördüğüm,iphone kullanıcıları habire bok sürüyo n95'e.Niyeyse N95 kullanıcılarıda genelde sadece iphone'un dezavantajarlarını söyleyip geçiyolar. Biraz daha adil karşılaştırmalar yapın bence.Bişeyin fanatiği olup,saçmasapan yorumlar yapmayın. yok hocam. evet özellikleri iyi, bunu kimse görmezden gelemez zaten. n95 in özellikleri çok iyi. fakat bu yeterli değil diyoruz işte. malzeme kalitesi önemli değil mi diyorsun yani. böyle bişi olur mu ya. dünyanın en gelişmiş aleti olsun 43 megapiksel kameralı uydu konumlandırmalı teleport özelliği olsun, cep telefonu gibi sık kullanılan bi aletin malzeme kalitesinin düşük olabilmesi gibi bir mazereti olamaz. n95 i ilk çıktığında alan arkadaşlarım var, eşşek yüküyle para ödediler. 1500 liradan fazla para verip yurtdışından getirtenler var. şimdi canları sıkılıyor tabii. e aleti aldıktan 1 ay sonra kapak gevşedi, boya atmaya başladı. iki müzik attılar, şimdi rehber açılıncaya kadar 10 dk geçiyor. GPS var diyorduk, GPS i aktif hale geçirene kadar normal haritada yerini buluyorsun. gerçi GPS in de her zaman uyduya bağlanabildiği söylenemez. bunlar aklıma gelen örneklerden birkaçı. iphone devrim midir, bence devrimdir. kimsenin o ana kadar yapmadığı bir şeyler yaptığı için devrimdir. burada önemli olan şu değil. NOKIA da yapardı bunu, Sony de yapardı teknolojisi vardı diyoruz. ama niye yapmamış? özellikle nokia özellik yarışına girdi, işletim sistemi cart curt derken telefonlar şiştikçe şişti, yavaşlama sorunları başladı, arayüz kullanıcı dostu olmaktan çıktı. iphone bu gidişe dur diyen ve kullanıcı dostu arabirimin önemli olduğunu tekrar hatırlatan bir ürün oldu. iphone kullanıcısı falan değilim. apple fanboyu falan da değilim. saçmasapan engellerin farkındayım, yok kırma yok jailbreak tarzı garip yöntemlerle uğraşacağıma teknosamdan gidip girek telefonumu almayı tercih ederim. ama sezarın hakkı da teslim edilmelidir. şu fan boy luktan bir kurtulup biraz da tarafsız dşünseniz herşey bitecek aslında. not olarak, ben sony ericsson w550i kullanıcısıyım 2 senedir, çok da memnunum. mis gibi de arayüzü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Şahsen Mac sevmem bunun tekn nedeni de fazla para çarpması. Ama samimi söylüyorum eğer oyunlar Mac'e de PC'ye çıktığı sayıda ve aynı tarihlerde çıksaydı hep Mac kullanırdım. Çok daha güçlü sistemi var. ipod yerine de Creative Zen Touch tercih etmiştim çünkü ipod sırf hava, kalite Creative'de. Yine de iphone alacağım. Çünkü harika birşey. Öncelikle benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. MMS özelliğini hiç kullanmadım 4 senedir mevcut telefonumun. 3g desen o yokken de herhangi bir eksikliğini hissetmedim. Umurumda değil. GPS dersek eğer GPS ihtiyacım yok. Olsa da çölde kaybolma olasılığım ne kadardır ki yani? Şehirde kaybolurum en kötü. O zaman da bir sokak adına bakar, açarım iphone'un harita sisteminde yazarım sokak adını bulurum yerimi. En çok 5 dakka sürer. Sanırım Türkiye'de n95'in GPS'e bağlanması da o kadar sürer. Video çekim özelliği ücretsiz programla ekleniyor. İkinci artılara bakarsak malzeme kalitesi tabii ki. Arkadaşta var n95 dökülüyor hakkaten. Aşırı yavaş, kullanıcı dostu değil. İphone ise Mac OsX'in tüm özelliklerinden faydalanmış. Çok şık ve çok rahat olmuş. Tamamen kullanıcı dostu. Malzeme eskime hızı da o kadar fazla değil. Gayet de hızlı bir alet. Müzik kalitesinde de tabii ki n95'ten önde. Ekranı hem dikey hem yatay kullanabiliyorsunuz falan hoş şeyler bunlar. Çevirince otomatik dönmesi yani çok süper bence. İki saat watch widescreen diye komut vermeye gerek yok. Video izleme konusunda da iphone bir adım önde. Hafıze konusunda da şu anda zaten 16gb modeli var ve 32 de yolda. Sonuç olarak ikisi de kullanıcıya hitap eder, kişiye göre değişir. Ama malzeme kalitesi ve hız kullanıcı dostu olma hususunda büyük önem taşır. Bu açıdan iphone bir adım önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Nedir iPhone u gözünde devrimsel yapan? Dokunmatik gökkuşağı renginde menülerse bence bu devrim sayılmaz... Bunu Nokia N95 i savunmak için söylemiyorum. N serisi ile geçirdiğim kabusu daha önce yazdım buraya. Nokia yı da sevmiyorum... ama Apple ın çıkardığı ürünleri gözünüzde fazla büyütüyorsunuz... Malzeme kalitesi falan diyorsun ama, o touch screen ler bozulmaya başladı şimdiden, onu geçtim İpod ve türevlerinin arkasındaki kromaj kaliteli malzeme olsa bile kötü bir seçim. kutusundan çıkarırken bile çiziliyor ve kılıfsız kullanırsan tornacının tezgahına dönüyor... bu bence nokia nın boyasının dökülmesiyle aynı seviyede bi problem görsel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Touch screen'in bozulması olayı kullanıcıyla da alakalı sonuçta. Benim bir tanıdığım gayet uzun süredir kullanıyor. İlk kırıldığında aldı getirdi buraya hiç bir bozulma olayı yok. "Anaaaam dokununca oluyo laan!" diye habire gereksiz gereksiz parmaklayıp oynarsan makineyle bozulur tabi. Devrimsel birşey değil iphone o kadar da, ama kullanışlılık ve hız açısından kesinlikle bir ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 roket adam said: iphone bu gidişe dur diyen ve kullanıcı dostu arabirimin önemli olduğunu tekrar hatırlatan bir ürün oldu. N95 inde dezavantajları var elbet.Bikere gps yavaş evet,bağlanmıyo hemen.Aletin malzemesi kalitesiz değil bence,yapısından ve çift taraflı kapaktan dolayı bukadar dezavantajlı,bisüre sonra oynamaya başlıyo diye düşünüyorum.Boya olayını yaşayana rastlamadım ben daha.Netekim ben iphone'un okadar kullanıcı dostu olduğunu düşünmüyorum.Alet standart gelmiyo bikere sana.Enazından video çekme falan standart gelmeli bence.İstediğin şeyi bulup yüklemen lazım.Tabi paralı bazı programlarıda hesaba katmak lazım,pazarlama olayı. onun dışında; nileppezdel said: İkinci artılara bakarsak malzeme kalitesi tabii ki. Arkadaşta var n95 dökülüyor hakkaten. Aşırı yavaş, kullanıcı dostu değil.İphone ise Mac OsX'in tüm özelliklerinden faydalanmış. Çok şık ve çok rahat olmuş. Tamamen kullanıcı dostu. Ekranı hem dikey hem yatay kullanabiliyorsunuz falan hoş şeyler bunlar. Çevirince otomatik dönmesi yani çok süper bence. İki saat watch widescreen diye komut vermeye gerek yok. Video izleme konusunda da iphone bir adım önde. Sonuç olarak ikisi de kullanıcıya hitap eder, kişiye göre değişir. Ama malzeme kalitesi ve hız kullanıcı dostu olma hususunda büyük önem taşır. Bu açıdan iphone bir adım önde. Seninde dediğin "anaa ekrana bak la dokununca oluyo" diye kurcalarsa touch screen bozulur.Telefonum var diye ikide bir masaüstüne çıkarır,kurcalarsan,elinden düşürmezsen aleti,sık kullanırsan yada hor kullanırsan N95'te berbat hale gelebilir.Netekim tertemiz kullanmak yine herkesin kendi iradesine bağlı bişey. Aynı iphone'da olduğu gibi,n95'e de program yüklemek mümkün.Netekim bu dediğin video,ve çevirince otomatik ekranın dönme olayı rotateme isimli bi programla hallediliyor.İçinde hareket algılayıcısıda var yani aletin. Olur olmaz şeyler bunlar.Herkes istediğini hoşuna gideni alıyo.Zevk meselesi ki yine absolut çok güzel bi laf etti,ikisi aynı klasmanda cihazlar bile değil oturup yarıştırmak zaten mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 LG Viewty baya hoşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 nileppezdel said: Touch screen'in bozulması olayı kullanıcıyla da alakalı sonuçta. Benim bir tanıdığım gayet uzun süredir kullanıyor. İlk kırıldığında aldı getirdi buraya hiç bir bozulma olayı yok. "Anaaaam dokununca oluyo laan!" diye habire gereksiz gereksiz parmaklayıp oynarsan makineyle bozulur tabi. Devrimsel birşey değil iphone o kadar da, ama kullanışlılık ve hız açısından kesinlikle bir ilk. ona bakılırsa Nokia N95 in kapağının oynaması ve boyasının dökülmesi de kullanıcı hatası... benim şimdiye kadar hiç bi telefonumun boyası dökülmedi. aynı modele sahip arkadaşlarımınkiler boyasız çizik çizik olmasına rağmen.. kimin malını nası kullandığıyla alakalı bu... kaliteli mal hor kullanımda da bozulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 O cevirince ekranin donme olayini iphone'un +si olarak gostermeyin, ayni sey N95'te de var cunku. Sensor varmis, haberim yoktu benim, bi application ile ekran donuyor direk iPhone gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 MrMarvelous said: nileppezdel said: Touch screen'in bozulması olayı kullanıcıyla da alakalı sonuçta. Benim bir tanıdığım gayet uzun süredir kullanıyor. İlk kırıldığında aldı getirdi buraya hiç bir bozulma olayı yok. "Anaaaam dokununca oluyo laan!" diye habire gereksiz gereksiz parmaklayıp oynarsan makineyle bozulur tabi. Devrimsel birşey değil iphone o kadar da, ama kullanışlılık ve hız açısından kesinlikle bir ilk. ona bakılırsa Nokia N95 in kapağının oynaması ve boyasının dökülmesi de kullanıcı hatası... benim şimdiye kadar hiç bi telefonumun boyası dökülmedi. aynı modele sahip arkadaşlarımınkiler boyasız çizik çizik olmasına rağmen.. kimin malını nası kullandığıyla alakalı bu... kaliteli mal hor kullanımda da bozulmaz. Sen malını iyi kullanıyorsun o zaman.Kaliteli Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 @Penth: Program yükleyince iphone video da çekiyor ama bunu iphone'un -'si olarak gösteriyorlar. Aynı şeye geliyor yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 micha said: MrMarvelous said: nileppezdel said: Touch screen'in bozulması olayı kullanıcıyla da alakalı sonuçta. Benim bir tanıdığım gayet uzun süredir kullanıyor. İlk kırıldığında aldı getirdi buraya hiç bir bozulma olayı yok. "Anaaaam dokununca oluyo laan!" diye habire gereksiz gereksiz parmaklayıp oynarsan makineyle bozulur tabi. Devrimsel birşey değil iphone o kadar da, ama kullanışlılık ve hız açısından kesinlikle bir ilk. ona bakılırsa Nokia N95 in kapağının oynaması ve boyasının dökülmesi de kullanıcı hatası... benim şimdiye kadar hiç bi telefonumun boyası dökülmedi. aynı modele sahip arkadaşlarımınkiler boyasız çizik çizik olmasına rağmen.. kimin malını nası kullandığıyla alakalı bu... kaliteli mal hor kullanımda da bozulmaz. Sen malını iyi kullanıyorsun o zaman.Kaliteli Peki. önce ne dediğimi gözünle oku, anla, sonra konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 MrMarvelous said: micha said: MrMarvelous said: nileppezdel said: Touch screen'in bozulması olayı kullanıcıyla da alakalı sonuçta. Benim bir tanıdığım gayet uzun süredir kullanıyor. İlk kırıldığında aldı getirdi buraya hiç bir bozulma olayı yok. "Anaaaam dokununca oluyo laan!" diye habire gereksiz gereksiz parmaklayıp oynarsan makineyle bozulur tabi. Devrimsel birşey değil iphone o kadar da, ama kullanışlılık ve hız açısından kesinlikle bir ilk. ona bakılırsa Nokia N95 in kapağının oynaması ve boyasının dökülmesi de kullanıcı hatası... benim şimdiye kadar hiç bi telefonumun boyası dökülmedi. aynı modele sahip arkadaşlarımınkiler boyasız çizik çizik olmasına rağmen.. kimin malını nası kullandığıyla alakalı bu... kaliteli mal hor kullanımda da bozulmaz. Sen malını iyi kullanıyorsun o zaman.Kaliteli Peki. önce ne dediğimi gözünle oku, anla, sonra konuş Peki abi . Kızma dövme sonra ne deriz yöneticilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 nileppezdel said: @Penth: Program yükleyince iphone video da çekiyor ama bunu iphone'un -'si olarak gösteriyorlar. Aynı şeye geliyor yani :) benim fikrim video çekmenin standart olarak alette gelmesi yani.Dediğim şey oydu benim.En basit bişey için bile application yüklenmemeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 1 haftadir londra'da touch'imla nete giriyorum, msn'e giriyorum. ve o kadar kolayki surf yapmak, yazi yazmak... anlatilmaz yasanir. iphone cepten internette surf yapma olayini cocuk oyucagi haline getiriyor. bunu n95te yapamazsin. ha yapmak istiyorsanda opera kurmak zorundasin. aaaa demekki onada bazi aeyler yuklemek gerekiyormus. iphone devrimdir. baska hicbir telefon bunu yapamadi. hazirlanan third-party programlarla ipede harika seyler ortaya cikacak. nokianin pain-in-the-ass program sorunlari yasanmayacak. daha hizli, daha kolay, daha guzel, daha kaliteli, daha ucuz. bu yuzden iphone daha iyi. ps: bu mesajda touch ile atilmistir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar