Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ulaşmak istediklerim ulaşamadıklarım(liste)

karabekar

Öne çıkan mesajlar

Çok Ciddiyim
1-Sevdiğim bir kız vardı 1 sene önce ayrıldık ulaşamadım...
2-Hep yazılımcı olmak istedim ulaşamadım (azimliyim kursa yazıldım)
3-en az 3000ytl maaş almak istedim ulaşamadım 1450 de takıldım. (yazılımcı olursam alıcam)
4-iki senedir araba alıcam dedim ulaşamadım borsada battım 3000 ytl içerdeyim...

yazmak istedim çok ciddiyim.
ama düşününce bu 4ünede ulaşabilmek tek çarem var...
Sosyal ağlarda paylaş

ben dun gecenin 4ünde bi liste yaptim,fyi.
listem seninkiyle biraz zit çalişiyo
ben yapmak istediklerimi yazdim
a4 kagidina arkali önlü doldu
lakin hepsini olmasa da cogunu yapcagima eminim.
boyle ruh karartici topicler acmaya gerek yok, poztif olun azcik.
Sosyal ağlarda paylaş

-mariah carey.. evlenelim diyorum hemen. anlaşamazsak bile ayrılırken sağlam para götürürüm
-şebnem dönmez.. ehem
-oscar heykellerinden bir tanesi.. oyunculuk yeteneğim var mı bilmiyorum.
-sitıvın şipilbörg.. oyunculuk yeteneğim var mı yok mu çözecek adam. yeteneğim olmasa dahi bana oscar kazandırır
-george lucas.. babam olsaydı eğer bu herif, en azından bi star wars filminde storm trooper olurdum.
-atlantis.. bi bulsam ulaşacam da nerde? google earth'e bakmaktan gözlerimin feri kaçtı
-granny ödülleri.. yok grammy değil, granny.. en dadlı ananeye veriyorlar, ben vericem aslında. üç beş kilo altın bulsam bi yerden hemen hazırlatıp ananeme götürücem ödülleri.
-benim kralı olduğum bi ada devleti.. atlantisi bulamadığım için gözümü hint okyanusuna diktim. köleleri de pardon halkımı da ülkelerinden kaçan afganlardan ve afrika'da ülkesinden kaçan göçmenlerden oluşturmayı düşünüyorum.
-basketbol potası.. birileri yardım ettiğinde basabiliyorum ama hiç üzerine çıkıp da basamadım. aslında basketboldan da nefret ederim ama içimde bi ukte kaldı işte.
-denizler altında yirmibin fersah.. nefesim yetmiyor! napayım. kaptağğn memo olarak adımı değiştirmeyi düşündüm ama o da işe yaramadı
-jessica simpson, jessica alba, jessica biel, jessica rabbit.. ehm! toplu şekilde halk yararına bir organizasyon düzenleyip gelirlerini eee fakir norveçli balıkçılara dağıtıp yaşamlarını kolaylaştırmak istiyorum, onun için desem... yer misiniz?
-bruce dickinson ile sohbet imkanı.. öle bi iki saat değil, kuzen gibi olsa mesela.. habire ziyarete gidebilsem
-lostun sırrı.. vakıf olamadım henüz, olan varsa yarımlarını bekliyorum
-sınırsız beyaz çay stoğu, whopper madeni, milkshake musluğu, pizza atan buzdolabı ve otomatik çorap giydirici.. ve daha üretilememiş binlerce, milyonlarca gerekli icat....
-gazpromdan, petronastan,cnpcden,arcelordan %0,2'şer hisse. valla bak sadece 0,2.. hiçbişi değil..
-türkiyedeki her aileden senede bi kere 10ytl'lik dasaaa vergisi alınması ve %19'unun bana verilmesi. kalanı devlete kalabilir.. devletimi seviyorum!!

gerçekleşmeleri için beklemedeyiz. sonuçta inanmak başarmanın yarısıdır di mi?

Sosyal ağlarda paylaş

karabekar said:
Çok Ciddiyim
3-en az 3000ytl maaş almak istedim ulaşamadım 1450 de takıldım. (yazılımcı olursam alıcam)
4-iki senedir araba alıcam dedim ulaşamadım borsada battım 3000 ytl içerdeyim...

Abicim bumudur yani kiz,para,kariyer...

Babacim bunlar kapitalizmin ogretileri.. Hayat bunlardan cok daha baska birsey..

Ayrica 3000 milyar maasda alsan sonra diyeceksin neden 5000 degil sonra neden 10000 degil bitmez bu...

Istedigin kiza ulassan hatta evlensen diyeceksin, lan su bizim sekreter jaleye acaba... PR office deki su sarisin acaba... moduna geliceksin (Tamam igrencim kabul ediyorum )
Sosyal ağlarda paylaş

Recall06 said:
karabekar said:
Çok Ciddiyim

Babacim bunlar kapitalizmin ogretileri.. Hayat bunlardan cok daha baska birsey..

Ayrica 3000 milyar maasda alsan sonra diyeceksin neden 5000 degil sonra neden 10000 degil bitmez bu...

Istedigin kiza ulassan hatta evlensen diyeceksin, lan su bizim sekreter jaleye acaba... PR office deki su sarisin acaba... moduna geliceksin (Tamam igrencim kabul ediyorum )

bunların dışında nedir hayat peki?
eet 3k olursa maaşım sora tabiki 5k isticem istemeyen maldır zaten. ama hatun meselesini saçmalamışsın
Sosyal ağlarda paylaş

aradaki ayrım şu; sen istediklerinle var olmak istiyorsun, ben varlığımın zaten farkındayım..

sen bir şeylerin peşinde koşarak mutlu olmak istiyorsun (ev, araba) ben elimde olanlar ile zaten mutluyum.. bir şeylerin peşinde koşarken kendimi heba etmek yerine mutluluğun tadını çıkartıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Psikolojik yapımın farkında olduğum için pek birşeylere hırs yapmıyorum. Şu da olsun, bu da olsun, bunu da yapayım gibi düşüncelere girmiyorum.

Evin önünde araba yatıyor, merak edip bi kere sürmüş değilim, ev var evet oda bir + sağlamıyor hayatıma. Çünkü süper hızlı sıkılan bir adamım. Olan bir durumun heycanını zaten yaşayamıyorum, yeniliği ise max 1 hafta sonra son buluyor.
Şimdi ha bire heycan olsun, şunu yapayım diye bir şeylerle uğraşmaya kassam heba olurum zaten. En iyisi kendini bilmek ve öyle olmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Recall06 said:
karabekar said:
Çok Ciddiyim

yapmamamız gerekenleri söylemişsim. yapmamız gerekenler ne?

ben de evin önünde araba var. kullanmak istemiyorum. bi oda ısıtma aleti aldım tv den kendini bile ısıtmıyor alet. bir yazıcı aldım. 50 sayfada bitti kartuşu ve dolduran yer bulmak sorun git gel uğraş işime gelmiyor.araba alsam onunda bir sürü derdi çıkacak evlensem(ayşeyle) fatmaya bakacağımı çok iyi biliyorum ama şimdiden ayşesiz olmuyor. ......
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...