Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 lol ya kopya dediğiniz şeyler zaten yabancıların türk versiyonu. çalıntı değil yani öyle bir anlatmışsınız ki okulda kopya çeken adam bunu da çeker eh. bırakın güzel bir şey olursa zevkle izleriz. kötü birşey olursa zaten tutmaz bi işe yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Geçenlerde Cem Davran NTV deki Gani Müjde nin programına konuktu. Konu yeni oynadıgı diziye geldi. O dizide ünlü yabancı bir dizinin kopyası türk versiyonu. Gani Müjde kopya olayında sorular sorunca neden türkiyede özgün senaryo olmadıgı sorunca (kendisi senaryoda hikayede yazar ve kopyada degildir o bakımdan sıkıştırıyor) Cem Davran : "Artık yapılacak bütün konular yapıldı zaten. Yeni yapılan herşey bi öncekinin kopyası zaten." dedi. ümidi kesmişler bunlar. bide okul cıktı o nasıl bakalım[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 yaa esprilere gülemiyorum.çok özenti geliyo,sorun bende mi yoksa cidden dizi mi ezik?[signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Fazla ezik[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 hic gitmemis ya off tam bekledigim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Hiç bu kadar net bir kopya görmedim yani. Ürktüm direk Türkiş dizicilikten![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 bence hiç de fena olmamış. gülüyorum yani esprilere falan[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 kelly ile bud karakterleri iyi olmuş, hele bud a tam adamı o çocuk bence. Ama Al , darcy ile kocası tam olmadı sanki.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 ulan kaçırdım beaa![signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 ac kanal d yi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 al olmamış ya o kaçırmış dizinin havasını ama gerisi güzel bence ama işte al olsaymış tam olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 son derece güzeldi. seyretmeden hemen yorum yapan arkadaşlar heralde tükürdüklerini yalayacaklardır :D[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 sarı bıyık çıktı heyt be Gerçek Kesit'ten tanırız kendisini bilen bilir :) ben çok sevmedim espriler çok bayık geldi married with children da daha komik gelmişti.bazı yerleri iiydi ama ona bişi diemem. komşular iiydi.kelly olmuş biraz ama bud? olmamış[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Bende diziden evvel burun kıvırmıştım. "Şimdi mahfedecekler" dedim içimden dizi başlarken. Ama izledikten sonra hiçte kötü bulmadım açıkçası. Hatta beğendim. Tek eksik olarak çoğu yeni çekilen sitcom'un düştüğü garip duruma düştüğünü gördüm. Yani biraz "boşmuş" hissini veriyor. Çekimler çok başarılı olmadığı için stüdyo çekimi olduğunu fazla belli ediyor. Ama her bu sorunu yaşayan diziler gibi bir kaç bölüm içinde düzeltiyorlar bunu. Eğer tutunursa ileride çok daha güzel olacağı kanaatindeyim.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Allah kız çok güzel ama ya[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 çok aydinlik , çok canli , ço kalabalik , çok gereksiz ve boş replik var ... hiç ama hiç olmamiş ..[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 tam oturmamish oyuncular yerlerine.. kely dandikti bud falza havuc timsali güldüm bazi esprilere ama ne bilim pek tutmadim (ön yargi?)[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 ön yargi tabikide olacak ... biz benzerini yaptik , ondan esinlendik ama farkliyiz demio ki adamlar ???hayir deseler ozaman haksiz bir ön yargi oluşturmuşsun diyecem , önce adamlara bi kulak ver diyecem ... ama adamlar BİZ TIPKISININ AYNISINI yapicaz , hatta adi bile ani olacak herşeyi ile ayni olacak die giriyorlarsa işe , ozaman önyargili olmakta sonuna kadar hakli izleyici[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 önyargı kadar saçma bişey yok ki ama. ayrıca bunun "haklı" veya "haksız" olmak ile ilgisi yok kimi izleyici önyargılıdır kimisi değildir. ancak doğrusu ve mantıklı yolu önyargısız izlemektir ki, dürüst yorum yapılabilsin[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Açıkçası ben izlerken orjinal haliyle hiç karşılaştırmadım. Sadece benzer sahnelerde yorum yaptım kendimce. Zaten orjinali gibi tabiki olamaz. Ama bana göre kendi çizdiği rotasında iyi bir başlangıç yaptı.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 eğer orjinalini izlemesem neyse diyeceğimde orjinalini izleyince çok berbat geliyor insana[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Abi kız çocuk rolündeki kız çok tatlıydı ya bi onu begendım :D[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ya iğrençti varya izledim yüzümde 1 kere bile tebessum belirmedi oha ya bune[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 aynısını yapmaya kalksalar -ki zaten yapamazlardı- kimse bişey anlamazdı diziden, çok daha da beter olurdu.. aslındaki amerikan ailesini ellerinden geldiğince bi türk ailesi yapmaya çalışmışlar, olmuş veya olmamış. aslıyla karşılaştırılamaz ama çok da kötü bi uyarlama (veya herneyse) değil bence.[signature][hline] You and me baby ain`t nothin` but mammals So let`s do it like they do on the Discovery Channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ben de ilk başta çogu kişi gibi on yargıyla baktım,ama yanıldım.. fena deildi[signature][hline]Hey little Donna Sweet little Donna Goodbye Donna ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar