Popeye Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bat falan kullanmak istiyorum hunterla ama bu screech sesi melee takilanlari deli ediyor bunu bir caresi falan var mi? herkese oyunun sesini kis diyemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ahahaha abi senin yapabilecegin baska bisi yok ancak baska pet kullanabilirsin screech disinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ahaha eskiden bide o bat lerin boyu büyüktü :D o dönem bi SS göndermişti arkadaş ölmüştüm gülmekten full screen bi yarasa ekranın hangi köşesine tıklarsa tıklasın , yarasayı seciodu :P ses olayınada alışsınlar kulan aşina oluo bi yerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ciyaaaak ne guzelde bagiriyor be pvpde deli ediyordu milleti euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 aman abi eziyet oluyor paso cıyaklayan bir şey yanında, beziyorsun artık. bizim hunterın birinde vardı kullandırmıyoruz adama :P edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 kapat screechi kapanmıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Inanilmaz sinir bozucu bir sey. Warrior oynarken nefretten saldiriyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ben de raid esnasında herşey kapalı oluyor, sadece ventrilodan gelen raid leaderin bet sesini duyuyorum. En güzeli. Yoksa yanımda sürekli çlink şak diye sesler çıkartan shamanlar verem ediyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ses dosyalarını editleyebilir melee takımı ama seni o kadar seviyorlar mı veya sesten o kadar nefret ediyorlar mı o önemli :) Ben balık yakalama sesini editlemiştim duyulmuyor diye hala öyle. Biri balık tutarken yanından geçtiğimde hala kendi sesim balııık diye bagırıyor arada şaşırıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar