Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seven kız arabaya bakarmı?

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

Bakmıyo değil hacı, sana belli etmez ama arkadaşlarına havasını atar. Ciddiyim en akıllı kızada sordum evet araba gerçekten ''büyük'' fark yaratıyo. 3 hafta açık kalıp hiç çalmayan mesaj gelmeyen telefon ehliyeti aldıktan sonra afedersiniz ''kerane'' telefonu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Arden said:
Bakmıyo değil hacı, sana belli etmez ama arkadaşlarına havasını atar. Ciddiyim en akıllı kızada sordum evet araba gerçekten ''büyük'' fark yaratıyo. 3 hafta açık kalıp hiç çalmayan mesaj gelmeyen telefon ehliyeti aldıktan sonra afedersiniz ''kerane'' telefonu gibi.

Cevreni degistir.
Sosyal ağlarda paylaş

Recall06 said:
_TaYFo_ said:
Dory bu devirde senin gibi düşünen kişilikli bayanlara gerçekten saygı duyuyorum

Bu arada benim afedersiniz arabaya veren kızlarla işim olmaz zaten ben bu işe her zaman ciddi bakmışımdır.Ruh meselesi..

arabaya veren nedir ya yuh ya abazanin boylesi.. Abicim vites kolu ilemi yapacak o ise nasil oluyor arabaya vermek..

Bu laflar arabasi olmayan erkeklerin uydurmasi.. hic bir kiz arabaya vermez belki para ile seks yapar ama sirf araban var diye senle yatmaz abicim..

Bu vermek lazim give a head midir nedir ingizlice dusunup turkce konusmak ne diyim yeahh yooo

Gözlerini aç etrafı iyice incele.Belki de senin takıldığın çevrede o tarz kızlar pek yoktur..
Sosyal ağlarda paylaş

kamyona bakarım cunku.

turk filmi ayaklari demis de birileri, baya komik olmus arkadasim turk filmi cekmiyoruz ve evet ben de bursluyum ve kiskanclik falan yapmıyorum, arabalari da cok severim arabam olsa gezerim tozarim, burda bahsettigimiz zengin fakir ayrimi değil
arabaya bakan hatundan hayır gelmez, ana tema bu

ayrica
recall ayar veremiyosun hatta yetemiyoruz hatta yoksun, sizofren bi patinin bastirilmis 5. kişiliğisin, o sebeple yenigelenlerde takilmalisin, buraya yaramadin sen.

tabiki bunlar değil de dusuncelerine katilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
lol...

Kız niye arabaya baksın, arabaya bakarsa ben niye ona bakayim, bakarsam da göğsüne, kıçına falan bakarım yani anca anca :)

Deli edecek böyle sorunlar sonunda beni.

Manyak mısın oğlum; eğer kız arabama bakar da gider diye telaşlanıyorsan bu sevgililiğin ilk iki hecesi nerede? Ana amacım carnal diyorsan bu telaş niye?
Sosyal ağlarda paylaş

Recall06 said:
dory said:
da cok severim arabam olsa gezerim tozarim

Gel ben seni gezdiriyim,tozduriyim, bu kadar sinir yapmana gerek yok, Hem belki bogaz havasi iyi gelir biraz rahatlarsin :)

sen git bogaz suyunu dene
hem bu kadar civiklik iyi değildir, azicik soguk adami kendine getirir.
Sosyal ağlarda paylaş

Dikkatini cekerim ben kisisel hicbirsey demedim konu basladigindan beri sadece konu hakkinda fikrimi yazdim.

Ama sen geldin beni yeni gelenlere sizofrenik karakterim ile sutladin.

Ve ben sana gene esprili bir karsilik verdim.
Ve sen moderator olmanin verdigi gucle gene lafi gecirdin. Civik dedin bana..

Peki.

Sana sevgi kelebeklerimi gonderiyorum.
http://www.xoospace.com/myspace/backgrounds/12597.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

DORY yanımdaki balon a bakma eski bir pati üyesiyim belli sebeplerden dolayı eski kullancı adımla giremiyorum yanlız öyle güncel başlıkları gezerken senin yazdıklarını okdum konuyu bilmiyorum arkadasın sana ne dediğinide bilmiyorum ama senin dediklerin bir yöneticiye yakısmıyor ilk defa paticikte böyle kelimeler kullanan bir forum yöneticisi gördüm ve şuan şaşkınlık içindeyim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...