Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 tarif ediyorum said: paticiğe gir, girer girmez ilk bakkaldan sola dön. yirmi küsür alt başlık içersinde garbage kısmını bul, albüm konusunun kapısından gir, fotoğraf koy. Üç kere pedo bear yaz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 şahsen ben kız yapsam gider dynamicki londrada bulur mesajlarımı sildiririm. benim dosya kabarık burda. lol Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 dyna bile kurtaramaz artik. ya nedir sonuc bellow öldü mü şimdi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 HAI Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 yanliz bellow gibi renkli bir kisiligi tanidigima sevindim adami soyle tarif edebilirim.. Klasik turk erkegi,pavyoncu sarisin ruscu, seks bagimlisi, abaza ama caktirmayan vede bunlarla super bir kombinasyon yapmis bi ROCKci allahim yemede yaninda yat.. Hem rockciyim hem pavyoncu.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 reccall bide benimkileri çıkarsana be. bi bakayım durum ne ona göre yani. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 gıybet yapmayın cehenneme gidersiniz mazallah.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 AHAHAHAH :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 fede said: reccall bide benimkileri çıkarsana be. bi bakayım durum ne ona göre yani. http://forum.paticik.com/read.php?2,3154735,3167456,page=2#msg-3167456 burda tarifesi var bu isin hesap numarami OM atiyorum hehe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ama burda ki o. yüzüne karşı söyleniyor. gıybet sayılmaz bence :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Recall06 said: yanliz bellow gibi renkli bir kisiligi tanidigima sevindim adami soyle tarif edebilirim.. Klasik turk erkegi,pavyoncu sarisin ruscu, seks bagimlisi, abaza ama caktirmayan vede bunlarla super bir kombinasyon yapmis bi ROCKci allahim yemede yaninda yat.. Hem rockciyim hem pavyoncu.. pavyon değil striptiz klubü istersen bir gün götürebilirim ^^ . abaza . bunda yorum yapma gerçek hayatta tanımadan burdakilerim %90 ı geyik. tanıyanlar bilir beni zaten. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gossow Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Baskılar artarsa mümkündür. Evet. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 abicim amerikami orasi striptiz klubu olsun bildigin turkiye pavyonu iste striptiz klubu diyince dahami cOOl OLUYOR dUdE:P Ben abaza degilim demekte abaza oldugunun en buyuk kanitidir duDe :p I KISS YOU.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ahahahahhaah. lol. o ne lan.. ahahahahah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Recall06 said: OOOOOOOOF madboy ya ashahahahasjdadjasdhj Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 düzgün oku recall cum abazayım yada değilim demedim yorumu tanıyanlar yapar dedim ama ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 no comment. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 postlar herseyi soyluyor!!1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 O zaman açıklığa kavuştur BeIlow, abaza mısın değil misin? Birinci ağızdan duyalım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Recall06 said: no comment. no offence. dude... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 http://img186.imageshack.us/img186/1937/aaaaaaaacccccxz1.jpg [email protected] // Ezgi Sahin http://www.facebook.com/s.php?q=ezg_shn%40hotmail.com+&init=q http://img132.imageshack.us/img132/5438/angl18zo1zr7.jpg http://img132.imageshack.us/img132/6499/resim044ce8gk4.jpg //Edit: Dory nin dedigi laf anlasilsin diye koyuyorum// Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bellow ağır sapıkmış ama Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 email adresini silmene gerek yok albümde yazıyo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 evet msne eklemedim ama facebook da baktım facebookdaki resmin kötü bak söyliyim değiştir onu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bi de bu camdeki kiz o fotodaki kiz mi? objektif sen ne kudretlere sahipsin =// Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.