SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ŞAMPİYONLAR LİGİ INTER – LIVERPOOL KARŞILAŞMASI Milano’da dev kapışma ! Şampiyonlar Ligi’nde son çeyrek finalisti Inter – Liverpool maçı belirleyecek… İngiltere’de 2-0 yenilen İtalyanlar son bilet için ölümüne savaşacak ve Fener'in son rakibi bu maçla belli olacak. 11 Mart Salı 21:45 - Star TV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 forza inter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 interli sanırım takım başkanının 15-0 alırız diye bir sözü var. öldüm bittim :) liverpool 2 atar gene (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 1-0 inter alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 çok çok belirsiz bir maç.uzatmaya gider ya da inter yener liverpool atlar turu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 inş inter tur atlar liverpool adamı korkutuyo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 liverpool ayni futbolu ortaya koysun ezip gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Liverpool alacak, torres cok cilgin oynuyor, gerrard da oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 2-1 inter alir ve elenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 0-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 2-0 inter alır maç uzar.uzatmalarda 1 tane daha atar ve çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Liverpool ŞL'deki mükemmel futbolunu yine oynarsa, Inter'ın turu geçmesi çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 liverpool turu kapar chelsea ile eşleşir yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 1-1 veya 2-1 pool olur skor bence... You Will Never Walk Alone ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 inter gol atamaz. bi halt yiyemez su hali ile sampiyonlar liginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 2-1 inter alir ve elenir konusunda diretiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 1-1 diyorum. alt biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Maçı Liverpool'un almasını istiyorum çünkü İtalyan takımları kendi evlerinde oynadıkları maçlarda adeta bambaşka çıkıyorlar sahaya. Daha çeyrek final çıkışı ilk maç olarak açık futbolu böyle oynayan rakiptense Liverpool gibi bir takımı yeğlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 liverpool sahasında, inter'in sahasında oynadıgının 10 hatta 15 katını falan oynuyor. milan'ı gorduk işte arsenal'e atamadan patladı, inter de büyük ihtimalle liverpool'a atamadan patlar. bi tek roma taş cıktı bu sezon, o da surpriz bana gore. onceki senelere bakarsak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Roma da tipik italyan futbolu oynamadigi icin basarili zaten. Torres formunu korursa Interin isi cok cok zor. Diyorum bak bu gece oynarsa Torresin kesin golu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 abi ben bir tek Milan'i istemiyordum acikcasi Fener'e takip.. Milan cok ters gelirdi Fenerbahçe'ye, dagitabilirlerdi cok rahat.. Fark bile olusabilirdi.. Ama Liverpool bunu başaramaz Fenerbahçe'ye karşı.. Roma başaramaz. Shalke başaramaz. Mant Utd belki. Barcelona valla ya biz atariz ya onlar diyorum : ) Ama deselerki Liverpool'u mu istersin İnter'i mi ? Tabiki inter : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 neye gore basaramaz yahu, fb de fark atabilir, fark da yiyebilir. futbol bu sonucta. sahada kim daha iyi oynarsa kazanıyor. o günün kutsallıgına kalmıs hersey :) bjk liverpoolu burda yendikten sonra orda fark yiyecegini kim tahmin edebilirdi ki? ya da gs burda leverkusen'e pozisyon vermezken deplasmanda 5 yemesi. su anki performanslara gore konusacaksak manu, arsenal, liverpool ve hatta chelsea karsısına gelecek her takımı yenebilecek durumda. barcelona ise son zamanların en kotu donemini yasıyor. ronaldinho eskiye gore cok kotu durumda, ama yine de bir frikikler işi bitirebilecek bir süperyıldız. messi'siz de cok zorlandıkları dogru. roma da cok formda, real madrid gibi bi takımı içerde dışarda yenmek kolay iş değil. ama ingiliz takımlarına göre daha tercih edilebilir bir rakip olacaktır elbette. son 8'de artık fenerbahce ve schalke dahil tüm rakipler zor. nasıl fb ceyrek finale cıktıysa schalke'de cıktı. bu sekilde dusundugunuz zaman rakibin kolay oldugunu soyleyemeyiz. ama tabi ki diger rakiplere gore en avantajlısı. unutmayın ki fb, schalke ya da roma cıksın isterken, onlar da fenerbahce cıksın istiyorlar. yani her takım rakibini kagıt ustunde degerlendiriyor ama mac sahada kazanılıyor yine. bana gore fb nin ingiliz takımlarına karsı cok az. diger 3 takımı ise bu sezonki avrupa performansına bakarak konusursak eleyebilir görüşündeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 maç çok zevkli hele bi kaç gol olsun ortalık karışsın. 2. yarı harika olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 liverpoolda defansın göbeğinde Martin Skrtel oynuyo ilk cl maçı adamın 23. yaşında ama şu ana kadar (dakika 40) gayet iyi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ilk yarı bitti 0-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar