ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Noldu, yalan mı oldu server herkes wowa akınca? oyun falan dönüyor mu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Nadiren dönüyor sanırım, ben hiç tutturamıyorum zaten. Epic Piçlik yaptınız WoW'a kayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 wow oynuyorum asıl pvp orada derdim de burun kıvırırlardı, şimdi kendileri oynuyorlar ehueh. gerçi hepsi pve oynuyor, alayı carebear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 wowun pvpsi sux, uo ya dönelim pvp için, ölünce gitsin blackrock set.. dota iiydi ya niye pısladı herkes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Hepsi lutfinin sucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 yaw ne biliyim xae osso cons pent geçmiş sly de bi gece gaza getirdi wow a başladım gel lan diye sonra başladım pyroda geldi bırakamadım ak. siz de gelin lan nolur makara oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 osso blaq tharkas dela takılıyo akşamları weplada ,geride bunlar kaldı ama oynamayı pek bilmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 zaugnakodumun, bu topiği senin açman da yeterli ironi değil mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 utopia said: zaugnakodumun, bu topiği senin açman da yeterli ironi değil mi lan? hahahahahaha çok güldüm buna hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 kari var gel dediler, gittim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Var mi kari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 zamanında ben bu oyun fıs derken "beceremedi gitti" dediler. gerçekler sonunda gün yüzüne çıktı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 biz akiyoruz ustte verilen tayfayla, oyunumu 3 kisilik seviyeye cikardim. hard proyum imbayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Kadro (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 21 yapsanız serverı gelicek adam çokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Aman gelmesinler bir zahmet, geleceklerin çoğu belli. Wepla'da takılsınlar işte döla gibilerle o gelecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar