Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Relic Online (Online CoH veya Warhammer Dawn of War Oynayanlar)


Azmodai

Öne çıkan mesajlar

COH'da varım. Bu aralar coh konusunda relic tamamen batırmış durumda .Server her gün 3-4 kere çöküyor.

Yeni patch çıkana kadar böyle sanırım.

Ama yeni patchle de lvl10 yukarsı ranklerin hepsi lvl10 yapılıcakmıs. En azından rank kasmanın bi anlamı olucak artık. Tabii team automatchin gelmesi de gayet sekil olucak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

steam'i bilmem de ebayden falan sadece cdkey istiyorum dediginiz zaman cogu yerden cok cok ucuza alabiliyorsunuz oyunu. COH cdkeyimi 5$'a, OF cdkeyimi de 20$'a aldim dun gece paypalden. Arastirma yapmaniz lazim biraz ama, bi de mail atin ben boyle boyle yapcam plx diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://myworld.ebay.com/pricelesscomputer/ bu vatandaslara email atiyorsunuz ve "sadece COH cdkey / OF cdkey istiyorum lutfen" diyorsunuz... onlar da size paypalden 5$ civarinda bir para transfer etmenizi istiyorlar (coh icin, expansionsuz) ve 12 saat icinde postaniza atiyorlar (mutlaka onceden sorun var mi cdkey diye, varsa da odemeyi yaptiktan sonra bidaha mail atin bak odeme yaptim diye). 5$ gibi bir rakkam bu oyun icin dalga gecilecek bir miktardir, oyun cok cok dahasini hak ediyor malum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
hmm, benim ekran kartı ile beraber gelen dark crusade vardı sanırım ama şimdi soulstorm çıktı diye herhalde gözden düşer. sisters of battle eksik gerçi. :/


gözden düşme gibi bi olayı olmaz çünkü exp alınca tek değişen şey multiden oynayabildiğin ırkların değişmesi. sen yine oynarsın soulstorm almış insanlarla ama sadece dark crusade ile gelen tau ve necron ırklarını seçebilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...