Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Patiden var mi hic Reliconline'da oynayan kimse? Canim cok sikiliyordu guzel bir rtsye sarasim geldi ve orjinalini aldim oyunun, aranizda kimler var oynayan diye merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ben de var dark crusade, oynuyodum bi ara ama bu aralar pek girmiyorum. bi ara 1v1 atarız istersen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Relic Onlayn da diilde hamachiden atan varsa coh atabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 COH OF hastasıyım ama orjinali yok oynayabileceğimiz bi yol varsa hafta sonları takılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 COH'da varım. Bu aralar coh konusunda relic tamamen batırmış durumda .Server her gün 3-4 kere çöküyor. Yeni patch çıkana kadar böyle sanırım. Ama yeni patchle de lvl10 yukarsı ranklerin hepsi lvl10 yapılıcakmıs. En azından rank kasmanın bi anlamı olucak artık. Tabii team automatchin gelmesi de gayet sekil olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 COH ve OF aldim bugun ve sik sik oynamayi planliyorum firsat buldukca... Azmodai ordaki nickim de, friendliste ekleyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 steamde varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 steam'i bilmem de ebayden falan sadece cdkey istiyorum dediginiz zaman cogu yerden cok cok ucuza alabiliyorsunuz oyunu. COH cdkeyimi 5$'a, OF cdkeyimi de 20$'a aldim dun gece paypalden. Arastirma yapmaniz lazim biraz ama, bi de mail atin ben boyle boyle yapcam plx diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 hö.. maili kime atıyorum? neyse kurcalıyım biraz cözerim herhalde. saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 hmm, benim ekran kartı ile beraber gelen dark crusade vardı sanırım ama şimdi soulstorm çıktı diye herhalde gözden düşer. sisters of battle eksik gerçi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Relic nickim: Mimar bu arada ekleyin efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 yevaud said: COH OF hastasıyım ama orjinali yok oynayabileceğimiz bi yol varsa takılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 orjinal yoksa internetten oynamak için hamachi kullanıyoruz. Ancak oyun cracksiz olmalı. (Cd image kullanılmak durumunda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 hamachi agi verin, girip bir el atalim hadi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 http://myworld.ebay.com/pricelesscomputer/ bu vatandaslara email atiyorsunuz ve "sadece COH cdkey / OF cdkey istiyorum lutfen" diyorsunuz... onlar da size paypalden 5$ civarinda bir para transfer etmenizi istiyorlar (coh icin, expansionsuz) ve 12 saat icinde postaniza atiyorlar (mutlaka onceden sorun var mi cdkey diye, varsa da odemeyi yaptiktan sonra bidaha mail atin bak odeme yaptim diye). 5$ gibi bir rakkam bu oyun icin dalga gecilecek bir miktardir, oyun cok cok dahasini hak ediyor malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Sam said: hmm, benim ekran kartı ile beraber gelen dark crusade vardı sanırım ama şimdi soulstorm çıktı diye herhalde gözden düşer. sisters of battle eksik gerçi. :/ gözden düşme gibi bi olayı olmaz çünkü exp alınca tek değişen şey multiden oynayabildiğin ırkların değişmesi. sen yine oynarsın soulstorm almış insanlarla ama sadece dark crusade ile gelen tau ve necron ırklarını seçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 uçan birimler gelmiş eski ırklara da sanırım, o yüzden bu sefer istisna yaşanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 daha öncede yenı birim eklenmişti ırklara sorun yaratmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar