fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ehe adam götürdü gene 150 sülfür. küfür etmiyim şimdi ayıp. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 kufur de etsen o tiple olmaz sorry dude :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 hallederiz onu, yarın kısmetse tavernamı açtıktan sonra paraya doyacağım bol ordu basar geri alırım senin malları da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ulan ben beceremedim oyunu galiba. hakkaten bu tiple olacak gibi değil. ricol haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Kendine haksizlik etme lutfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Asker basın asker. Bol bol, bide geliştirmeyi ihmal etmeyin askerlerin saldırı ve defanslarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 nası geliştiriyoruz askerleri? altta bronz mızrak, bronz kalkan falan bişeyler var ama beceremedim, nerden oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Bi askeri araştırmayı yapınca mucit atölyesi kurabiliyorsun oradan geliştirilior. Ama hayvanlar gibi kristal istiyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ittifakı kuruyorum paticik mi olsun beygirgücü mü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ehee farkmaz. hayırlı olsun da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 saol hehe theta daki tüm patileri toplayalım bari [Pati] Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ne yazık ki herkes toplanmıyor. İttifaka üye almak için ittifak diplomasi puanı gerekiyor. O da liderin kendi diplomasi puanını ittifağa aktarması ile alınıyor sadece. Adam alacaksanız dikkatli alın o yüzden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bende katılabilirim alın beni iyi elemanımdır (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 theta'da mısın? fede elçilik binası gelişiyor 1.5 saat sonra alabiliyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bügün oyunda yaşadığım olay savaş olayını kavramamı sağladi,şöyleki: Adamın teki kolonime saldirdi,10-20 odun-üzüm falan aldı,bende adama tüm gemilerimi yolladım,herif de 8-10 kişiyi toplayıp bana saldırmaya geliyor,ama şöyle bi olay varmış,saldıranların hepsi başka adadan geliyor ve direk benim şehre tıklayıp yağmala demişler ve gelen birlikler benim şehrime ulaşamadan limandaki gemilerim tarafından yokediliyor :D,yani saldirirken öncelikler saldıracağınız kişinin limanını kuşatıp birlikleri ondan sonra göndermek gerekiyormuş,yoksa tüm birlikler cort :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 yavaş yavaş kaptım ben de oyunu. birlik olalım gençler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Bende Thetadayım, ittifağa üye alımı devam ediyorsa katılmak isterim. 76:60 koordinatlarındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Bende theta'dayım mermer ihtiyacım var fazlası olanla takas yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 zeta da olup uzum-mermer-kristal ihtiyaci olan varsa nickim eregorn... Rejios[61:51] bu adresden bulabilirsiniz beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 beta'da mermer, sülfür ihtiyacı olan olursa Fokaios adasındayım [17:39] şehrin adı makarapolis, bi msg atın ticaret edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 theta'da pati ittifakına katılmak isteyenler Paticik ittifakını bulup başvursun hemen alayım, sanırım ben davet edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 nasıl ittifak bulacam bulamadım seçeneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Büyükelçilik binası yaptıktan sonra binaya tıkladığında alt tarafta ittifak ara diye bi seçenek vardı. Oradan arayıp bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 teşekkürler dikkat etmemiştim.3.koloniyi üretmek ne kadar zormuş::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar